Prognos: Om 15 år har varannat barn i USA autism – Sverige inne på samma bana

10

autismHur man än vrider och vänder på saken kommer USA gå mot säker undergång inom 15-30 år om ökningen av autism fortsätter i samma takt som nu. Sverige kommer gå samma öde till mötes om inget görs åt vaccineringspolicyn.

Amerikanska myndigheter beräknar nu att 1 av 45 barn i USA har autism. Undersökningen bygger på 13000 barn. Andra undersökningar ger en lägre frekvens, men den senast säkra undersökningen visade på 1 av 68 barn.

Utvecklingen av autism är en hockeykurva som korrelerar med införandet av vacciner. Sambandet är ganska väl klarlagt för den som vill se objektivt på saken och väger in all vetenskap, information och alla vittnesmål.

Tyvärr är motståndet från läkemedelsindustrin, myndigheter, politiker och mainstream media mot att överväga ett samband av olika anledningar stort, men man har nog inte tänk tanken om vad detta kommer innebära för Sveriges framtid om det är sant.

Beräkningar visar att runt år 2030 kommer 1 av 2 amerikanska barn ha autism om utvecklingen fortsätter i samma takt som nu. Antingen kommer framtidens amerikaner vara autistiska eller behöva ta hand om andra som har det. Landet kommer självdö då arbetsförmågan kommer vara obefintlig.

Andra länder följer samma mönster. Sverige kommer därför gå samma öde till mötes om vi fortsätter som idag. Något att tänka på för de som proponerar obligatorisk vaccinering.

Läs mer i Detroit News

Text: Pål Bergström, palbergstrom.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
neuropedagogen
Gäst
14 januari 2016 kl 21:44

Här finns en bra bok, om orsak bakom varför individen utvecklar neuropsykiatriska och/eller psykiatriska symptom, att börja läsa http://www.amazon.com/Gut-Psychology-Syndrome-Depression-Schizophrenia/dp/0954852028 😉

casaangel1
Gäst
12 januari 2016 kl 23:06

Det finns en hel del medicinsk forskning som pekar pa att autism ar en inflammatorisk sjukdom.Matvanor, gifter, tungmetaller, pesticider, glyfosat, avgaser, rökning,vacciner,ar alla inflammationsdrivande.
Det forvanar mig inte om autism ar en inflammatorisk sjukdom.
Undrar om den ar lika vanlig i utvecklingsvarlden eller en av manga västerländska sjukdomar som blivit allt vanligare.MVH Kerstin Unger Salen

Leif Lundberg
Gäst
10 januari 2016 kl 23:18

En krönika: Forskare: Hälften av alla barn kommer att vara Autistiska år 2025 … http://www.kostdemokrati.se/margareta/2015/01/03/forskare-halften-av-alla-barn-kommer-att-vara-autistiska-ar-2025/

JR
JR
Gäst
10 januari 2016 kl 21:34

Förutom vacciner så finns det fler gömda bovar i autismsammanhang. Monsantos Round-up-ready GMO-produkter bygger på Glyphosat som imiterar aminosyran glycin som är en neurotransmitter. Citat från nedanstående text;
”….glyphosate slips into our system essentially replacing glycine whenever and wherever it can, and creates an avalanche of unpredictable diseases, health hazards and defects of all kinds. Pretending to be the amino acid Glycine, it can cross the blood-brain barrier and start interfering in our brain chemistry and into our bone marrow…”
Detta förutom att då vara en orsak till exempelvis glutenallergi. Vi håller på att förgifta oss själva och våra barn med den föda som vi äter. Mörkläggningen från officiellt håll är massiv.
http://farmwars.info/?p=14382

astro
astro
Gäst
10 januari 2016 kl 20:06

Hur jag gav min son autism Så . . . hur gav jag min son autism? Jag önskar att jag kunde säga att det var EN sak – en sak som jag kunde ta tillbaka – som skulle göra det snyggt och enkelt, men det var inte. Det var misstag efter misstag, misshandel efter misshandel. Följande är de största misstagen jag gjorde, vilka jag tillskriver som orsakerna till att min son fick autism. 1) Ultraljud – Jag hade minst fem när jag var gravid. Jag var säker på att de var helt säkra. Heck, kan du få dem i gallerior, så då antog jag att de var ganska ok. Fel! Även om jag inte fick ultraljud i gallerior, så forskade jag heller inget om dom heller. Ultraljud har i själva verket varit inblandade i autism gällande neurologiska störningar […]Enligt en artikel: “Forskning visar att populationer som utsätts för ultraljud har en fyrdubblats perinatal dödlighet, ökad förekomst av hjärnskador, nervcells-demylienation, dyslexi, talförseningar, epilepsi och inlärningssvårigheter.” Låter det bekant? 6) Antibiotika – Oh boy. Var ska jag börja? Jag har så många blandade känslor om antibiotika. Här är vad jag vet: Min son utsattes för antibiotika medan han var under stress under förlossningen. Han exponerades därefter för antibiotika under de två första veckorna av sitt liv via bröstmjölk. Han fick sedan fem antibiotikakurer innan han var ett år gammal för kronisk öroninflammation. Även om detta är dåligt kumulativt, är den händelse som utmärker sig och bokstavligen gör mig sjuk, var en enda dos av Augmentin som han fick när han var sex månader. Vid hans sexmånaders “hälsobesök” fick han diagnos om sin andra öroninfektion. Han fick då vaccinationer för sju olika sjukdomar – trots att han var sjuk, och vi lämnade med ett recept för Amoxicillin. Sex dagar senare hade han utvecklat en övre luftvägsinfektion och öroninfektionen var värre. Eftersom Amoxicillin inte hade fungerat, ordinerade barnläkare en kur Augmentin. Efter en dos av detta läkemedel och inom 24 timmar, hade min sex månader baby 35 sura… […] 7) Vacciner – jag verkligen vet inte ens vad jag ska säga, annat än att om jag hade kunnat göram det hela, så skulle mina barn inte fått en enda vaccination. Av allt jag gjorde fel, om jag kunde ha plocka en sak att ha ogjord, så det skulle vara sprutorna. Strax efter min son blivit tre år, lämnade vi den idiot-barnläkare som ledde mig… Read more »

Macula_Transfer
Macula_Transfer
Gäst
10 januari 2016 kl 03:21

Intressant! Jag följer (troligtvis en 5D-entitet) vid namn Kryon. Han nämner att autister är individer som inte är anpassade för vårt 3D-tänk – utan tar in allt på en gång s.a.s. De har ett helhetstänk som inte fungerar med vårt fyrkantiga ABC-tänk. De har ett konceptuellt tänkande! 4D-individer om man vill! Men det innebär inte att jag förespråkar de negativa entiteternas väg här på Moder Jord!

@ Rafael – vilken värld lever du i? Har du ens ställt dig frågan vilka som och varför arbetslinjen förespråkas?

per
per
Gäst
10 januari 2016 kl 01:39

Tyvärr är det så, att ju längre tid mänskligheten utsätts för det som orsakar autism, till exempel vacciner, antibiotika, p-piller och glyfosat, desto större kommer procenten autister med svåra störningar att bli.

Raphael Mabo
Gäst
9 januari 2016 kl 21:57

Artikeln menar att arbetsförmågan hos autister är obefintlig? Det håller jag verkligen inte med om. Jag känner flera med diagnosen autism som är produktiva och arbetsamma och innebär ett stort bidrag till samhället. Autism är ett stort spektra.

Gäst
Gäst
Gäst
9 januari 2016 kl 18:14

Just idag fick jag en youtube-länk med en Intervju med en pappa, Alan Rees, om vaccinationsskador. Han har en autistisk son i tonåren. Han säger att det finns inga ovaccinerade barn som är autistiska!
https://www.youtube.com/watch?v=rqZRMBxdRnA&feature=youtu.be

Vad ska man tro?