Prognos: Om 15 år har varannat barn i USA autism – Sverige inne på samma bana

publicerad 8 januari 2016
- Pål Bergström

autismHur man än vrider och vänder på saken kommer USA gå mot säker undergång inom 15-30 år om ökningen av autism fortsätter i samma takt som nu. Sverige kommer gå samma öde till mötes om inget görs åt vaccineringspolicyn.

Amerikanska myndigheter beräknar nu att 1 av 45 barn i USA har autism. Undersökningen bygger på 13000 barn. Andra undersökningar ger en lägre frekvens, men den senast säkra undersökningen visade på 1 av 68 barn.

Utvecklingen av autism är en hockeykurva som korrelerar med införandet av vacciner. Sambandet är ganska väl klarlagt för den som vill se objektivt på saken och väger in all vetenskap, information och alla vittnesmål.

Tyvärr är motståndet från läkemedelsindustrin, myndigheter, politiker och mainstream media mot att överväga ett samband av olika anledningar stort, men man har nog inte tänk tanken om vad detta kommer innebära för Sveriges framtid om det är sant.

Beräkningar visar att runt år 2030 kommer 1 av 2 amerikanska barn ha autism om utvecklingen fortsätter i samma takt som nu. Antingen kommer framtidens amerikaner vara autistiska eller behöva ta hand om andra som har det. Landet kommer självdö då arbetsförmågan kommer vara obefintlig.

Andra länder följer samma mönster. Sverige kommer därför gå samma öde till mötes om vi fortsätter som idag. Något att tänka på för de som proponerar obligatorisk vaccinering.

Läs mer i Detroit News

Text: Pål Bergström, palbergstrom.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det finns en hel del medicinsk forskning som pekar pa att autism ar en inflammatorisk sjukdom.Matvanor, gifter, tungmetaller, pesticider, glyfosat, avgaser, rökning,vacciner,ar alla inflammationsdrivande.
  Det forvanar mig inte om autism ar en inflammatorisk sjukdom.
  Undrar om den ar lika vanlig i utvecklingsvarlden eller en av manga västerländska sjukdomar som blivit allt vanligare.MVH Kerstin Unger Salen

 • “Jag är fullt medveten om att det finns barn med autism som inte vaccinerats. Jag påstår inte att vacciner är ensam ansvarig för varje barns autism.”

  “Förutom vacciner så finns det fler gömda bovar i autismsammanhang”

  Det är sant. Jag borde varit tydligare med det och att jag värdesätter alla människor lika högt oavsett vem man är och vad man än tycker i den här frågan.

  Vi står vid en farlig gräns. Vi kan inte låta något eller någon utmana våra grundläggande rättigheter. Jag tror det vore värt att titta närmare på en medborgarkommission för om möjligt och vid behov förbereda ett åtal eller rättslig process mot Sofia Arkelsten som lagt fram förslaget om tvångsvaccinering och andra i riksdagen som stödjer henne.

 • Förutom vacciner så finns det fler gömda bovar i autismsammanhang. Monsantos Round-up-ready GMO-produkter bygger på Glyphosat som imiterar aminosyran glycin som är en neurotransmitter. Citat från nedanstående text;
  ”….glyphosate slips into our system essentially replacing glycine whenever and wherever it can, and creates an avalanche of unpredictable diseases, health hazards and defects of all kinds. Pretending to be the amino acid Glycine, it can cross the blood-brain barrier and start interfering in our brain chemistry and into our bone marrow…”
  Detta förutom att då vara en orsak till exempelvis glutenallergi. Vi håller på att förgifta oss själva och våra barn med den föda som vi äter. Mörkläggningen från officiellt håll är massiv.
  http://farmwars.info/?p=14382

 • Hur jag gav min son autism

  Så . . . hur gav jag min son autism? Jag önskar att jag kunde säga att det var EN sak – en sak som jag kunde ta tillbaka – som skulle göra det snyggt och enkelt, men det var inte. Det var misstag efter misstag, misshandel efter misshandel. Följande är de största misstagen jag gjorde, vilka jag tillskriver som orsakerna till att min son fick autism.

  1) Ultraljud – Jag hade minst fem när jag var gravid. Jag var säker på att de var helt säkra. Heck, kan du få dem i gallerior, så då antog jag att de var ganska ok. Fel! Även om jag inte fick ultraljud i gallerior, så forskade jag heller inget om dom heller.
  Ultraljud har i själva verket varit inblandade i autism gällande neurologiska störningar […]Enligt en artikel:
  “Forskning visar att populationer som utsätts för ultraljud har en fyrdubblats perinatal dödlighet, ökad förekomst av hjärnskador, nervcells-demylienation, dyslexi, talförseningar, epilepsi och inlärningssvårigheter.”
  Låter det bekant?

  6) Antibiotika – Oh boy. Var ska jag börja? Jag har så många blandade känslor om antibiotika. Här är vad jag vet: Min son utsattes för antibiotika medan han var under stress under förlossningen. Han exponerades därefter för antibiotika under de två första veckorna av sitt liv via bröstmjölk. Han fick sedan fem antibiotikakurer innan han var ett år gammal för kronisk öroninflammation.
  Även om detta är dåligt kumulativt, är den händelse som utmärker sig och bokstavligen gör mig sjuk, var en enda dos av Augmentin som han fick när han var sex månader.
  Vid hans sexmånaders “hälsobesök” fick han diagnos om sin andra öroninfektion.

  Han fick då vaccinationer för sju olika sjukdomar – trots att han var sjuk, och vi lämnade med ett recept för Amoxicillin. Sex dagar senare hade han utvecklat en övre luftvägsinfektion och öroninfektionen var värre. Eftersom Amoxicillin inte hade fungerat, ordinerade barnläkare en kur Augmentin. Efter en dos av detta läkemedel och inom 24 timmar, hade min sex månader baby 35 sura… […]

  7) Vacciner – jag verkligen vet inte ens vad jag ska säga, annat än att om jag hade kunnat göram det hela, så skulle mina barn inte fått en enda vaccination. Av allt jag gjorde fel, om jag kunde ha plocka en sak att ha ogjord, så det skulle vara sprutorna.

  Strax efter min son blivit tre år, lämnade vi den idiot-barnläkare som ledde mig nerför denna väg av terror. Den nya barnläkaren tittade på min sons blod och mätte tungmetaller, och gjorde klart för mig att min son var vaccinskadad och att han hade aldrig varit en kandidat för immunisering. Hon sade att… […]
  Folk, jag vet vad som hände med mitt barn. JAG VET. Jag såg det. Ginger Taylor har i flera år sammanställt studier som länkar vaccin till autism. Denna förteckning är nu över 60 studier.

  Ett annat ord – Bry er inte om att argumentera i kommentarer om vacciner. Jag kommer inte att lägga upp dem. Jag är fullt medveten om att det finns barn med autism som inte vaccinerats. Jag påstår inte att vacciner är ensam ansvarig för varje barns autism.

  http://thinkingmomsrevolution.com/how-i-gave-my-son-autism/

 • Intressant! Jag följer (troligtvis en 5D-entitet) vid namn Kryon. Han nämner att autister är individer som inte är anpassade för vårt 3D-tänk – utan tar in allt på en gång s.a.s. De har ett helhetstänk som inte fungerar med vårt fyrkantiga ABC-tänk. De har ett konceptuellt tänkande! 4D-individer om man vill! Men det innebär inte att jag förespråkar de negativa entiteternas väg här på Moder Jord!

  @ Rafael – vilken värld lever du i? Har du ens ställt dig frågan vilka som och varför arbetslinjen förespråkas?

 • Tyvärr är det så, att ju längre tid mänskligheten utsätts för det som orsakar autism, till exempel vacciner, antibiotika, p-piller och glyfosat, desto större kommer procenten autister med svåra störningar att bli.

 • Artikeln menar att arbetsförmågan hos autister är obefintlig? Det håller jag verkligen inte med om. Jag känner flera med diagnosen autism som är produktiva och arbetsamma och innebär ett stort bidrag till samhället. Autism är ett stort spektra.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *