Prognos: Om 15 år har varannat barn i USA autism – Sverige inne på samma bana

publicerad 8 januari 2016
- av Pål Bergström

autismHur man än vrider och vänder på saken kommer USA gå mot säker undergång inom 15-30 år om ökningen av autism fortsätter i samma takt som nu. Sverige kommer gå samma öde till mötes om inget görs åt vaccineringspolicyn.

Amerikanska myndigheter beräknar nu att 1 av 45 barn i USA har autism. Undersökningen bygger på 13000 barn. Andra undersökningar ger en lägre frekvens, men den senast säkra undersökningen visade på 1 av 68 barn.

Utvecklingen av autism är en hockeykurva som korrelerar med införandet av vacciner. Sambandet är ganska väl klarlagt för den som vill se objektivt på saken och väger in all vetenskap, information och alla vittnesmål.

Tyvärr är motståndet från läkemedelsindustrin, myndigheter, politiker och mainstream media mot att överväga ett samband av olika anledningar stort, men man har nog inte tänk tanken om vad detta kommer innebära för Sveriges framtid om det är sant.

Beräkningar visar att runt år 2030 kommer 1 av 2 amerikanska barn ha autism om utvecklingen fortsätter i samma takt som nu. Antingen kommer framtidens amerikaner vara autistiska eller behöva ta hand om andra som har det. Landet kommer självdö då arbetsförmågan kommer vara obefintlig.

Andra länder följer samma mönster. Sverige kommer därför gå samma öde till mötes om vi fortsätter som idag. Något att tänka på för de som proponerar obligatorisk vaccinering.

Läs mer i Detroit News

Text: Pål Bergström, palbergstrom.com