Prognos: Våldtäkterna kan nå rekordnivåer sommaren 2016 i Sverige

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 januari 2016
- Torbjörn Sassersson red.
våldtäkter statistik Sverige

När TV-kanalen CNBC intervjuade Stefan Löfven om den senaste tidens uppmärksamhet om sexuella övergrepp som drabbar flickor och unga kvinnor säger Löfven att det inte har att göra med flyktingsströmmarna. Lars Bern visar på motsatsen med statistik från Migrationsverket och NewsVoice ställer prognosen att våldtäkterna kommer att öka massivt sommaren 2016.

Lars Bern skriver i artikeln “Ett etablissemang som hatar folkviljan” att kurvan över antalet våldtäkter och massinvandringen av unga män nästan exakt följer varandra, men enligt Löfven är det bara en tillfällighet. Löfvens logik verkar vara baserad på en typisk svensk förnekelsepsykologi snarare än statistik. Allmänheten ska inte oroas.

Löfven:

“Sexual harassment is not automatically binding to migration and immigration. We have had sexual harassment in Sweden for many, many years, unfortunately,” Löfven told CNBC at the World Economic Forum in Davos on Wednesday.

Berns kommentar:

“Hans yttrande är politiskt korrekt nonsens och en direkt krigsförklaring mot alla svenska män. Den fråga jag ställer mig är; vad är det som får en ledande politiker att på detta sätt flagrant förolämpa hälften av sina väljare med ren desinformation? Det är ju en uppenbar lögn han kommer med, en lögn som alla hans väljare lätt genomskådar.”

Diagrammet indikerar ett samband mellan inkommande flyktingar och våldtäkter

våldtäkter statistik Sverige

Prognos

En logisk prognos är att våldtäkterna kommer att eskalera och nå aldrig tidigare rekordnivåer i Sverige när sommaren kommer 2016. Statistik sedan många år visar att våldtäkterna alltid ökar under sommaren.

Några klipp från medierna:

1994

“Våldtäkterna ökar när det är varmt. Kalla regniga somrar går kvinnor i fred, när vädret är vackert kan de råka ut för en våldtäktsman.” / DN: “Våldtäkter ökar på sommaren”

2009

“Under de senaste tio åren har antalet anmälda våldtäkter ökat med 51 procent, enligt Brottsförebyggande rådet (BRÅ). Ökningen har varit extra kraftig sedan 2005, då en ny sexualbrottslagstiftning kom. Den innebär att en del gärningar som tidigare rubricerats som sexuellt utnyttjande nu rubriceras som våldtäkt.” / Dalademokraten: “Våldtäkterna ökar – speciellt på sommaren”

2010

“Allt fler kvinnor våldtas på sommaren. Hittills i år har antalet anmälda våldtäkter i landet ökat med 25 procent jämfört med förra sommaren.” /DN: “Fler våldtäkter i sommar”

2012

“Hög alkoholkonsumtion och fler fester utomhus är ett par förklaringar till att överfallsvåldtäkterna ökar under sommaren, enligt brottsforskare.” / Sydsvenskan:  “Överfallsvåldtäkter ökar på sommaren”

2013

“Det är naturligt att det blir fler överfallsvåldtäkter på sommaren, när folk är mer lättklädda och oftare rör sig utomhus, säger Sven-Åke Hammar, presstalesman hos polisen i Västmanland.” / SVT: “Dyster våldtäktstrend på sommaren”

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Lite historia bakom skeendena i nutid. http://www.iahushua.com/JQ/factsR3.html (källa: Lada Ray)
  Ger en ingång på varför Soros och likar har för avsikt att fördriva de nordeuropeiska framför allt männen.
  Kvinnorna kan våldtas och sedan producera den avsedda avkomman.
  Lada Ray är ukrainska och ger en inblick i vad som händer från östra fronten.
  Här en uppsats grundad på språkforskning:
  https://futuristrendcast.wordpress.com/2014/10/28/forbidden-history-are-scandinavians-slavs/

 • Kloka ord Per: Sexuella trakasserier är ett resultat av ett sexualiserat samhälle, reklam, mode och media är tydliga indikatorer på detta.

  Och sedan som jag skrev i en annan liknande debatt:

  Det är lite märkvärdigt att så många, som klokt ifrågasätter rapporteringen av olika samhällsfenomen, här lägger den förmågan helt åt sidan.

  Polisens talesman säger bland annat så här om det vi sett i media de sista dagarna: ”Jag har svårt att se att antalet sexuella ofredanden och våldtäkter skulle ha öka så mycket från ett år till ett annat, eftersom det inte är ett nytt problem.”

  Men i den här debatten verkar det vara helt nytt, statistik och fakta är tydliga, alla orsaker är glasklara, och lösningarna likaså. Inga ifrågasättanden.

  Skippa den raljanta och lågtstående argumentationen, backa upp polisens arbete, lägg ner kastrationsargumenten, släpp könskriget och jobba för jämlikhet mellan könen som en självklarhet.

 • De grupp som borde ropa högt är feministerna; men därifrån är det tyst om utlandsfödda är i absolut i majoritet (- 55 – 60 % av alla dömda våldtäktsmän är födda utanför norden – emedan de bara utgör ca 15 – 20 % av hela populationen.) Det en smula märkligt.

 • Det är anmälningarna som ökar, en förhoppning som fanns med de omtalade armbanden.
  Sexuella trakaserier är ett resultat av ett sexualiserat samhälle, reklam, mode och media är tydliga indikatorer på detta.

 • [kommentaren är redigerad]

  Idag är DN:s förstasida på webben dominerad av nyheter om sexuella övergrepp vid festivaler. DN rapporterar om sexuella ofredanden och fullbordna våldtäkter på Bråvallafestivalen. Det verkar röra sig om både migrantrelaterat våld och “svenskt våld”. Samtidigt skriver DN om taharush-beteendet på en annan musikfestival i Värmland där det handlat migranter som omhändertagits.

  Brottsförebyggande rådets statistik visar (om den stämmer) att andelen av befolkningen som utsatts för sexuella övergrepp minskat 2015. Men vad händer om befolkningen ökar? Sker då en minskning av brotten? (isf är statistiktolkningen lurig)

  Det är värt att notera i myndigheternas beskrivning att när statistiken pekar uppåt är förklaringen att fler anmäler sexualbrott eller att man blivit bättre på att samla in statistik. Men vad beror då en nedgång på? Beror det på att färre plötsligt anmäler eller att myndigheterna blivit sämre på att samla statistik? Knappast.

  DN: Fyra anmälda våldtäkter på Bråvalla

  DN: Många anmälningar om sexofredanden på festival i Värmland

  DN: ”Antalet anmälningar kommer att öka” [i år]

  BRA statistik på Våldtäkt och sexualbrott

 • Om vi skulle råka ingripa får vi nog räkna med att bli finkade. Politiker och polis verkar ha väldigt hög tolerans för sexuellt ofredande eller kriminell verksamhet av migranter/välfärdsturister. Vad har vi för rätt att sätta oss emot detta moraliska moras? Analfabeterna/kamelridarna är de som ska bygga det nya Sverige – det degenererade framtidslandet.

 • DN (25 feb 2016): Flickor antastades på Eriksdalsbadet

  “Flickor ska under onsdagskvällen ha blivit sexuellt ofredade på Eriksdalsbadet av flera pojkar. Polisen ska hålla förhör med pojkarna.”

  Vad som händer i badhusen kan tyvärr ge oss en uppfattning om vad som kommer att ske ute på allmänna platser, utebad etc i sommar. Vi måste skydda våra barn och ungdomstjejer från detta genom att inte tolerera beteendet och genom att ingripa. Det är min åsikt.

 • Det är nog många som hoppas på mer våldtäkter. 🙂

  Det är nog inte enbart unga muslimska män med dna-skador av kusingifte som tror på islams våldsamma strofer som hoppas på fler lättklädda kvinnor i den svenska sommaren.

  Sverigedemokraternas siffror ökar med fler våldtäkter om de begås av muslimer.

  Sjuklövern hoppas säkert på fler våldtäkter eftersom de helt tydligt uppmuntrat den extrema islamismens invandring.

  Feministerna hoppas på fler våldtäkter av män med svenska pass och dessa har nu getts ut i överflöd. Att “svenska män” är som talibaner kommer bli allt mer sanning.

  För partiledarna själva och tanter i batikmönstrade kläder som vill ha stock är nog fler muslimer enda chansen för ett nyp. 😉

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/12/24/politisk-satir-god-jul-fran-partiledarna-for-extremkapitalistisk-frihandel/

 • Någon som såg denna film som SVT visade, och vad den enarmade algeriern (vars hela familj utom modern mördades av de algeriska landsförrädarna och fransmännen) gjorde mot landsförrädaren/quislingen (som kulturmarxisterna säkerligen hyllade honom för, varför skulle de annars ha visat den filmen.
  Vi som gör uppror i Sverige (utan våld) mot landsförrädare och muslimska kolonisatörer, oss kallar samma kulturmarxister (vilka tillhör den värsta ismen i mänsklighetens historia, kommunismen) för rasister, nazister, fascister och främlingsfientliga.
  “22.20
  Utanför lagen
  Fransk-algerisk-belgisk långfilm från 2010. Berättelsen om tre bröder som kämpar för Algeriets frihet från Frankrike efter andra världskriget.Regi: Rachid Bouchareb. I rollerna: Jamel Debbouze, Roschdy Zem, Sami Bouajila, Chafia Boudraa, Bernard Blancan, m.fl. (Hors la loi)

  Sänds i HD , 5.1-ljud.”

 • Birgitta

  “Självklart innehåller bibeln pärlor men dessa har sitt ursprung i äldre religioner i mellersta östern ända bort mot Iran och speglar universella högstående moraliska värderingar”.

  Tillåt mej fråga vilka äldre religioner du hänvisar till. Och för trovärdighetens skull – ge oss gärna exempel på “universella högtstående moraliska värderingar” från de religionerna.

 • Sofia@ Hoppsan. Vi är flera på jobbet som också ventilerat samma fråga som Morvai ställer. Ett stort antal människor har gått under jorden, vilka måste tillfredsställa sina ekonomiska och andra trängande behov. Förutom detta förekommer daglig rapportering i alternativ media om migranters våldsamheter. Filmer på nätet visar också väldigt hatiska migranter som aggressivt demolerar allt i deras väg. Vi känner oss inte längre lika säkra som förut. Att snegla över axeln för att kolla läget har dessvärre blivit en del av vardagen.

 • EU-eliten talar – ungerskan Morvai blev kallad “rasist” när hon ställde en fråga om hur Europas kvinnor skulle skyddas mot emigranternas våld!

 • Vi kan inget göra då vi kommer att betraktas som fiender till samhället. Samhället har bestämt att de ska bygga 700 000 bostäder fram till 2025. Osäkert vilka dem bygger för. Knappast svenska arbetslösa eller pensionärer som har svårt att försörja sig på ersättningen.

  Partierna är ju numera företag så det vore inte mer än rätt att företagen och deras anställda tar och betalar ur egen ficka för migranternas kostnader.

 • Det borde stå klart för alla svenskar nu att :

  – Soros från en viss grupp människor står bakom finansieringen av invadringen. Det krävs miljarder och åter miljarder för att förflytta miljoner med människor till Norra Europa.
  Vem finansierar och Varför?

  – Av samma grupp individer kommer ägare av nästan all massmedia i Sverige. Dom hejar oavbrutet på immigrationen med snyfthistorier varje dag samtidigt som mörkning av brott och eventuella motiv för invandringen är genomgående för all rapportering.

  – Av samma grupp individer kommer ägaren till Facebook som nu går ut hårt med att sätta dit kritiker av invandringen. Så hårt att han engagerat ett helt kontor i Berlin bara för Europa.

  – Av samma grupp individer kommer den så kallade kallergiplanen som detaljerat beskriver hur Europa kan förstöras och segregeras med hjälp av massinvandring.

  – Samma grupp individer har pekats ut som skyldiga till 11 september attackerna.

  Så nu vet ni vad invandringen beror på. Frågan är hur ni ska stoppa den? Det är alltså inte den rosa humanitära drömmen om ett bättre liv för sexlustande kriminellt betungande våldsbejakande afghaner som är motivitet varav mestaparten är dokumenterade lögnare då dom slänger passen redan vid gränsen för att kunna kalla sig barn. Barnstatusen för för övrigt med sig många fördelar. Bland annat kan man våldta minderåriga blondiner utan risk för några konsekvenser.

  Vi ser alltså förstörelsen av Svenska folkhemmet med hjälp av massinvandring av diverse dokumenterat ljugande unga män. Frågan är vad du ska göra?

 • Öppet brev till statsminister Löfven

  I en interview med amerikanska CNBC uttrycker statsministern, översatt från engelska, följande: ”Sexuella övergrepp är inte nödvändigtvis kopplade till migrationen. Vi har haft problem med sexuella övergrepp i Sverige i många, många år.”

  Statsministern syftar i samtalet med reportern på de oroligheter som har skett kring nyårsafton både i Köln, Västtyskland, som i Sverige. Du påstår alltså, att den typen av manligt beteende mot kvinnor är ett traditionellt svenskt fenomen, trots att man vet, att övergreppen utfördes av de övervägande muslimska migranterna. Varje normal svensk man måste ha blivit mycket illa berörd av din information om tillståndet i det svenska samhället som du levererar till världens media.

  Statsministern borde kunna förstå, att detta är en oanständig förolämpning för de allra flesta svenska män, som aktar och respekterar kvinnor och inte nedlåter sig till den typen av förnedrande övergrepp som det här är tal om. Statsministern har sagt A, och nu blir han tvungen att säga B. Nu krävs det att herr Löfven preciserar, vilka svenska män det är, som upprätthåller traditionen att antasta, misshandla, råna och våldta kvinnor och minderåriga flickor!? Är det statsministerns erfarenhet från LO-kollektivet, eller andra besläktade kretsar?
  Personligen känner jag inga etniska svenskar som skulle drömma om att bete sig som mobben på torget i Köln eller i Stockholm. Statsministern, i sin sanslösa politiska korrekthet och det obegripliga fjäskandet för migranterna, ägnar sig enbart åt att skada sitt eget rykte och oförtjänt svärta Sveriges rykte i världen.

  För min del, som svensk sedan 40 år tillbaka, och de infödda svenska män jag känner, kräver jag en offentlig ursäkt av statsministern!

 • Det är ju inte inflödet av s k flyktingar eller asylanter per år som påverkar ett brott, utan summan av invandrade personer, som ökar med varje år. Det är alltså totalantalet av potentiella våldtäktsmän som ska ställa i proportion till antalet våldtäkter.

 • Då det gäller anmälda våldtäkter gick det ned med 12 procent 2015 enligt de preliminära siffrorna:

  http://www.bra.se/bra/nytt-fran-bra/arkiv/nyheter/2016-01-14-anmalda-brott-2015—preliminar-statistik.html

  Sedan bör folk ha i åtanke då de läser siffrorna om anmälda våldtäkter att det inte är samma sak som utförda våldtäkter. Det finns troligtvis en stor undertäckning speciellt vad gäller våldtäkter i hemmet av någon våldtäktsoffret känner som är den klart vanligaste formen av våldtäkter.

 • Se graferna ovan. Det som saknas är sexbrottsstatistik för 2015 från BRÅ. Vi kan förvänta oss att våldtäkter etc ökar 2015 och ännu mer 2016.

  Myndigheterna kommer att försöka minska populationens oro genom att upprepa att de stigande kurvorna bara beror på att insamlingen av data förbättrats och att fler anmäler brotten, med andra ord; det är ingen fara.

  Det vill trösta oss med budskapet att det bara en skenbar ökning av sexbrotten och de har inget att göra med inkommande migranter där vissa (i praktiken 1000-tals individer) är grovt kriminella män.

 • Johanna Nilsson@ Europa/EU är en modern konstruktion. Den historiska sanningen är att länder/makthavare inom “Europa” har slagits mer mot varandra än mot muslimer. Muslimer har gjorts till ett hatobjekt av USA mfl och det finns ingen anledning att vi tar över detta hat som drivs av teknosystemet (alliansen av militär, vetenskap, teknik och industri) och som styr alla nationer bl a genom World Economic Forum.

  Kristendomen är en judeo-abrahamitisk konstruktion som tagit över folk och territorier med svärdets hjälp. Självklart innehåller bibeln pärlor men dessa har sitt ursprung i äldre religioner i mellersta östern ända bort mot Iran och speglar universella högstående moraliska värderingar.

  Det är inte muslimer som kollektiv som är problemet utan individer. Olika “hjälporganisationer” som Röda korset och Unicef verkar ha sållat fram individer på plats, med premiering av individer med en kriminell eller annan värdefull normlös hållning. Vi känner igen detta mönster från revolutionen i Ryssland. Lenin öppnade alla fängelser och lyckades, tillsammans med kriminella, driva den bolsjevikiska revolutionen. Det är samma krafter som ligger bakom dagens politiska och samhälleliga kaos.

  Moralen är i fritt fall och hur ska det bli framöver? Med tanke på klimatförändringar och ökad migration lär det visst bli sommar och “pina colada” hela året runt. Det är kanske därför som Löfven håller migranterna bakom ryggen? Ökad kriminalitet och sexuella våldsbrott är fenomen som vi nog får lära oss att leva med såvida vi inte röstar bort detta politiskt. Självklart ska migranter repatrieras så att de kan bygga upp sina hemländer. Såvida inte teknosystemet tänker bedriva krig i deras hemländer för all evig tid för att testa nya vapensystem?

 • Två familjer styr media?
  Associerar till dåtid när kp/v/vpk/k/skp, whatever, var så förfärligt upprörda över de sk “femton (finans)familjerna” som påstods styra Sverige.Upprördheten över att TVÅ familjer styr media är tydligen något mindre för någon upprördhet över detta har jag inte noterat?

 • Debatten är alltså om en graf är hatisk eller ej.Hoppet är totalt ute för Sverige. 2 familjer äger i princip all media i Sverige. Dom två familjerna hejar på all form av invandring och gör allt för att hindra oppinion emot muslimsk invasion.Folk måste börja ifrågasätta varför det är så viktigt för dessa två familjerna att agendan fortgår till varje pris. Inte debattera någon meningslös graf. Av samma folkgrupp kommer ägaren av facebook som nu storsatsar inte på att stoppa rekryteringen till IS utan kritiker av invandringen. När ska folk fatta dom här enkla sammbanden?

  Sanningen är att Europa alltid har slagits mot muslimer och att detta aldrig kommer att förändras. Kristendomen blev bessegrat vid medelhavet av ottomanerna. I Spannien och tom södra Frankrike av Muslimer. Turkiet Irak Syrien var kristet en gång i tiden men det vet inte gemene man. Ottomaner som utrotat armenier och utrotar kurder på en daglig basis. Samma Ottomaner som ungrare rumäner greker osv slagits emot i århundraden. Dessa vill eliten ska släppas in i Europa utan tanke på vad det kommer att leda till. Vi bjuder in människor som har ett dokumenterat förakt mot vita Europeer.

  Allt medans Newsvoice funderar över ifall en gra är PK eller inte….

 • Kolla denna länk: Alex jones hade koll från början: http://www.infowars.com/live-why-they-tried-to-hide-the-mass-rapes-in-europe/

  Alex är lite som Newsvoice tycker jag, journalistik värd namnet…..

  Cred till RED 🙂

  Sen har vi puckot löfven som säger i media utomlands att de Facebook -organiserade gruppvåldtäkterna i hela Europa av immigranter är inget att bry sej om Svenska män gör likadant, Fy Fan.

  Facebook censurerar Donand Trump men lyfter fram global organiserad gruppvåldtäkt.
  ska nog kallas Rapebook!!

 • Det skulle vara intressant att veta om gärningsmannen var påverkad AB droger, detta döljs, förtigs eller ignoreras mer förövarnas etniska bakgrund. Droger är ondskans källa, staten skall sdskydda medborgaren mot dess härjningar.

 • Kritikerna menar då att det är viktigare att grafen kommer från “godkänd källa” än sanningshalten? Hoppas att siffrorna i så fall kan verifieras. Sedan har jag ändå alltför svagt hopp om att man vill ta det på allvar oavsett vad fakta än säger. Så länge man väljer att se sanningarna genom ett rosarött politiskt filter kommer aldrig orsaken klaras upp eller rättas till. Oerhört naivt att MSM vägrar rapportera sanningarna liksom de flesta politiker. Vilka är gärningsmännen?
  Det är en förolämpning säga att det nu är som det alltid varit. Rasism mot Svenska män? De får stänga ungdomsgårdar för sextrakasserierna från invandrargrupper gick över styr. I badhus blir småflickor sexuellt antastade av invandrargäng, men ingen badvakt vågade ingripa, för då blir de automatiskt anklagade för främlingsfientlighet. De rättsrådiga får inget stöd, det bevittnar man från alla mediala uttalanden. Svinaktiga uttalanden tycker jag. Jag befarar att det nu byggs upp en ny form av mellanösternkris i Sverige och Europa. Flyktingströmmen har gett kriminella och krigsförbrytare en guldsits att slinka in anonymt och få daltas runt med som offer. De är verkligen en nagel i ögat på verkliga “hederliga” krigsflyktingar och det förstår allmänheten mer än väl. Därför är mörkningarna patetiska.

 • Lars Bern ska ha en stor eloge för sitt konstaterande att vi har “ett etablissemang som hatar folkviljan”. De tassar väldigt nära ett totalitärt styre. Vi har ingår ett samhällskontrakt där staten ska beskydda oss mot att vi ger upp våra rättigheter. Staten begår ett kontraktsbrott när de inte lyder folkviljan. Vi måste börja agera själva med bl a medborgargarden för att skydda oss och våra barn.

  Ur hästens (Brottsförebyggande rådet) egen mun år 2000: ”Av de personer som misstänktes för gruppvåldtäkter under 1990-talet var 58 procent svenskar, 32 procent invandrare (utrikes födda och folkbokförda i Sverige) och 10 procent personer som inte var folkbokförda i Sverige. Av svenskarna hade en fjärdedel invandrarbakgrund (minst en förälder född utrikes). Invandrares andel av dem som misstänks för gruppvåldtäkter under 1990-talet är 32 procent. /…/. Invandrarandelen vid våldtäkter med tre eller fler misstänkta gärningsmän är 39 procent och ligger därmed i paritet med gruppens andel av våldtäkter generellt.”

  Brå:s rapport grundar sig på 15 år gammal statistik. Här framgår det att invandrarna är i majoritet. Med tanke på den explosion av migration som ägt rum på senare år kan man nog med säkerhet anta att brottsstatistiken påverkats. Det är väl därför som polisen sekretessar all migrantrelaterad brottslighet?

  Migranter verkar ha en gränslös attityd, vilket bl a kommit till uttryck i svenska badhus. Vi har hitintills förskonats från migranters värsta normbrott som ägt rum i ett tyskt badhus. Man får hoppas att slappisregeringen en dag kommer att få st*ke nog att sätta ner foten.

  http://www.breitbart.com/london/2016/01/22/locals-fled-pool-after-migrants-masturbated-into-jacuzzi-defecated-into-kids-pool-molested-bathers/

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Invandrare_utvandrare_Sverige_1850-2007.svg

  https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800020907/1371914732300/2000_statistik_om_gruppvaldtakter.pdf

 • Det har via Facebook kommit in kritik på att grafen i artikeln ovan påstås komma från en hatsajt mot invandrare och att grafen inte är en officiell graf från BRÅ eller Migrationsverket.

  Att inte BRÅ eller Migrationsverket ligger bakom grafen är ju egentligen en självklarhet eftersom datat i grafen hämtats från de två olika myndigheterna. BRÅ eller Migrationsverket tar ju inte fram gemensamma grafer utan det får allmänheten och media sätta samman själva.

  Återstår att dubbelkolla om datat i grafen är 100% korrekt. Grafen hämtades från Berns blogg som i sin tur hittade den på ett annat ställe.

  Om grafen i fråga kommer från en “hatsajt” kan alltså grafen betraktas som en “hatgraf”, vilket är komiskt i sig så hur ska vi på NewsVoice undvika att ha en “hatgraf” i en artikel? Svaret är att göra en ny graf med samma data (om dessa med 100% säkerhet visar sig vara korrekta, vi ska dubbelkolla).

  Då får vi en graf som inte kan betraktas som en “hatgraf”. Återkommer.

 • Nu har Ylva och Carin tagit svetsarn i upptuktelse igen!
  Han säger bara vad han blir tillsagd att säga.
  Numera övertygad om att det INTE är han som styr Sverige..

 • Vem tar Stefan Löfvén på allvar, annat än de inbitna sossar vars verklighetsförnekelse står i särklass??!!

  Det är märkligt att han mot bättre vetande fortsätter emot sina väljares uppfattning, hans agerande är lika märkligt att förklara som när småtjejer skär sig med rakblad.

  Finns det inte läkare att söka för Löfvéns tillstånd??

  Detta självdestruktiva beteende inom sosseriets ledning har nu nått sådana proportioner att det är dags för en mental undersökning hos Stefan Löfven med flera.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *