Föredrag i Göteborg om Hälsofrihet – Ekomat – Matkemi den 26 feb 2016

    2
    255

    HalsoEvent-2016-Goteborg

    Välkommen till ett speciellt hälsoevent i Göteborg den 26 februari 2016 arrangerat av Petra Ollstig.

    Frågor som tre föreläsare ska försöka besvara är:

    • Är ekologisk mat verkligen bättre?
    • Vad ska jag tänka på när jag handlar mat?
    • Hur påverkas min kropp av min kost?
    • Vad ska jag göra för att hålla mig frisk?
    • Vad händer i våra kroppar när vi får i oss kemikalier och tillsatser?

    Föredragshållare

    • David Appelgren, bloggande ekobonde som har Facebook-sidan Matfusket.
    • Sara Boo, ordförande i National Health Federation Sweden. Sara har arbetat med hälsovård, örtterapi, homeopati och blodanalyser i 25 år.
    • Torbjörn Sassersson, naturvetare och redaktör för nättidningen NewsVoice som ofta publicerar artiklar om hälsa, läkemedelsindustrin och forskningsfusk.

    Plats: Restaurang Einstein, Chalmers Teknikpark, Sven Hultinsgatan 9

    Biljettpris: 195 kr, köp ut via Ticnet eller Regnbågens Böcker och Smycken, Haga Nygata 11, Göteborg.

    Mer info: Kontakta Petra Ollstig

     

      Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
    • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
    • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
    0 0 rösta
    Artikelbetyg
    Prenumerera
    Notify of
    guest
    2 Kommentarer
    Äldst
    Nyast Mest röstad
    Inline Feedbacks
    Se alla kommentarer
    Ale
    Ale
    Gäst
    5 år sedan

    Fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen Ethel Forsberg (en visselblåsare), beskriver här i sin bok de farliga kemikalierna i vardagen samt varför man ska äta etologisk mat.

    http://urplay.se/Produkter/181875-En-bok-en-forfattare-Makt-plast-gift-och-vara-barn

    Mayne Sundewall Hopkins
    Gäst
    5 år sedan

    Inte behöver man bevis på att ekologiskt mat är bättre än mat med gifter – det säger sig ju själv!

    Men OK, ska de’ bevisas så ska de’ :
    http://www.soilassociation.org/whatisorganic/organicfood/organicnutrition