Rättelse angående artikel om zikaviruset och Rockefeller Foundation

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 februari 2016
- Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark

Torbjörn SasserssonEn artikel på NewsVoice rubricerad “Rockefeller Foundation äger patentet på zikaviruset – Du kan köpa det online” som är en översättningen från en artikel på Global Research var missvisande och den har därför rättats med ny rubrik och vissa korrigeringar.

Rockefeller Foundation äger inte patentet utan en forskare där (dr Jordi Casals) isolerade viruset.

Vem som helst kan inte köpa viruset utan det krävs ett företag med vissa förutsättningar kring biosäkerhet (level 2 biohazard lab). Det betyder att om “du” har ett sådant företag så kan “du” beställa viruset.

Artikelns rubrik korrigerades till: “Forskare på Rockefeller Foundation isolerade zikaviruset – Företag kan köpa det online”.

Torbjörn Sassersson, redaktör

Relaterat

“Confirmed: Zika virus can be purchased over the internet; origins linked to Rockefeller Foundation” by Mike Adams, Natural News

”We were able to find two suppliers who offer three different strains of the virus to qualified level-2 biohazard laboratories.”

”It appears to be conceivable that a bioterrorist organization could set up a level-2 biohazard lab and use it to acquire Zika virus in a deliberate attempt to use it as a weapon against humanity. There do not appear to be adequate safeguards in the industry to prevent this from happening.”

”Some of the alt. media have misreported the Zika virus as being ”patented” by the Rockefeller Foundation. We have not been able to find any patent on the virus, but we have found numerous references to the virus being ”isolated” by Dr. Jordi Casals who worked for the Rockefeller Foundation.”

”According to this NYT article, Dr. Casals died in 2004 at the age of 92. He was also the discoverer of the Lassa Virus and was nearly killed by it in 1969.”

”As the NYT reports: Jordi Casals-Ariet was born in Viladrau, Girona, in Spain on May 15, 1911. He served with the Spanish Army before earning his medical degree from the University of Barcelona in 1934. After interning there, Dr. Casals moved to Manhattan and worked at Cornell University Medical College from 1936 to 1938, when he joined the Rockefeller Institute of Medical Research in Manhattan.”

”The Rockefeller Foundation, of course, is the same globalist institution that helped destroy alternative medicine while establishing a market monopoly for pharmaceutical-based medications and vaccines.”

Source


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Hej Bo Sonnsjö!

  Jag har varit lokalpolitiker i 6 år med massa olika uppdrag och möten med riksdagsledamöter. Min upplevelse är att. Det finns ingen demokrati i Sverige och det har aldrig funnits. Adeln plus de superrika styr fortfarande bakom kulisserna.

  Media ägs av några få rika familjer med Bonniers i spetsen. Wallenbergarna äger 43% av alla företag i Sverige så de är mäktigast.

  Zika viruset kommer inte ifrån genmanipulerade myggor till gravida kvinnor utan ifrån Tdad ett vaccin som ges till gravida i 22a veckan. Man började ge vaccinet till gravida i maj 2015 i oktober började barnen födas med förkrympt hjärna.

  Se vidare min artikel: https://newsvoice.se/2016/02/14/zikaviruset-genmanipulerade-myggor-mikrocefali-och-vaccinet-dtad/

 • “Det framgår sällan i media idag, att Zika-viruset upptäcktes redan 1947 i Uganda och har förorsakat mycket få sjukdomsfall, samtliga av lindrig art, som inte föranlett någon uppmärksamhet förrän nu.”

  Det skulle ju kunna handla om ett såkallat retrovirus, alltså ett tidigare relativt ofarligt virus som sedan förändrats i något labb. Ett GE-virus kanske? Jag spekulerar visserligen fritt just nu men utgår väl litet från Rockefellers återkommande mörka och mörkade historik kring just genetik och manipulationen av densamma.

 • Vilka rapporterade först om Zikavirus-konsekvenser och var skedde detta? Så att det går att begripa hur/varför rapporterna fått sådan spridning JUST NU?

  Vilket var syftet? Vem eller vilka vill eller vågar svara på detta NU? Vilka fler liknande rapporter har redan kommit eller kommer framöver från samma “informationskällor”?

  Först då kan “menige man” begripa hela syftet med att man skrämmer upp alla de politiker, vilka genast kräver ökade insatser av vaccinationsföreträdarna, till vilka Anders Tegnell och Folkhälsomyndighetens Vetenskapliga Råd måste räknas!

  Nyligen avslöjades att delar av deras inkomst kom från just vaccinationsindustrin – något givetvis Folkhälsomyndigheten själv hade kännedom om (kontaktperson var Anders Tegnell, som själv ansåg att det inte skulle kunna räknas som att korruption skulle kunna föreligga)!

  Med tanke på alla möjliga komplikationer vilka av och till brukar uppträda – borde det vara någon helt oberoende parts ansvar att se till att inga ekonomiska relationer får förekomma i den här typen av verksamheter – som skett hos just Folkhälsmyndigheten!

  Trots det – torde sådana oetiska relationer gälla fler svenska myndigheter – eftersom senaste tiden har namn, som Livsmedelsverket, Läkemedelsverket nämnts i sådana sammanhang!

  Fler finns säkert …

  Var det tänkt att Folkhälsomyndighetens verksamhet skulle medföra att ännu fler vacciner skulle introduceras – med resultat att ännu fler miljarder alltför lättförtjänta inkomster uppstår för en bransch, vilken gång på gång avslöjats senaste tiden med “fingret i syltburken” i många länder jorden runt!

  – Mångmiljardsummor i böter har det rapporterats om – allt oftare senaste året …. samtidigt som spridningen av giftiga ämnen (aluminium, kvicksilver och många hitintills okända tillsatser) kraftigt riskerar att öka antalet komplikationer i världens befolkningar – vilka alltför ofta har mycket allvarliga hälsorisker som konsekvens!

  För att stilla all kritik i Sverige låter våra ledande politiker idag att en domare delar ut en mindre symbolisk summa pengar till ett fåtal utvalda drabbade – varefter hela gruppen mycket svårt drabbade därmed skulle anses ha blivit kompenserad för sina kanske livslånga besvär – vilka just var en följd av t ex okända vaccintillsatsers konsekvenser !

  Fortfarande har väl endast någon enstaka svårt drabbad av vaccinationsproblem tillerkänts en obetydlig summa pengar här i Sverige – för alla komplikationer de hitintills drabbats av?

  – Förmodligen “småslantar” i dessa sammanhang, samtidigt som politikerna därmed tycks tro att de köpt sig frihet från all framtida kritik – till följd av alla ännu okända konsekvenser av de felaktiga beslut de tagit genom åren – och därmed själva orsakat! – En framtidsfråga “några andra” tvingas lösa framöver!!!

  Men hur går det för alla de övriga, vilka drabbats? Får de någonsin någon kompensation?

  – Har ledande politiker därmed verkligen räddat “samhällets ansikte”?

  Råder verkligen god moral när det får gå till på sådant sätt – när “rättvisa” i efterhand skall genomföras i föregångslandet – Sverige – i enlighet med ovan beskriven hantering?

  Vilka myndigheter och politiker kan svenska folket verkligen lita på?

 • Det framgår sällan i media idag, att Zika-viruset upptäcktes redan 1947 i Uganda och har förorsakat mycket få sjukdomsfall, samtliga av lindrig art, som inte föranlett någon uppmärksamhet förrän nu. Detta tyder på att den aktuella hysterin, liksom många tidigare, är påhittad i något dolt syfte. Att detta virus skulle vara orsaken till de fall (400+) av onormala huvuden och hjärnskador hos nyfödda i Brasilien finner jag synnerligen osannolikt, för att inte säga gripet ur luften. Men att skylla effekterna av t.ex. bekämpningsmedel eller GMO-produkter på ett virus rymmer många fördelar. Man kan bl.a. lansera ett vaccin och en ny antivirusmedicin för ett antal miljarder dollars. I stället för att bli skadeståndsskyldig.

 • Skönt att läsa, men med allt som informerats om Rockefeller Foundation, känner jag mig nog inte helt lugn ännu! De tog ju, om jag inte minns fel – över det mesta av all kemi som fanns i Tyskland sedan landet förlorat världskriget – så det finns nog mycket obehagligt dolt i den jättens arkiv, samt resurser att manipulera information åt vilket håll som för tillfället passar bäst …

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *