Det kvinnliga medborgargardet “Tafsvakten” får internationell uppmärksamhet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 mars 2016
- NewsVoice redaktion
Tafsvakten Siri Bernhardsson

Amerikanska The Next News Network rapporterar om den kvinnliga medborgardet Tafsvakten som patrullerar badanläggningar efter att allt fler anmälningar kommit in om att grupper av män tafsar på kvinnor. 

“Tafsvakten” Siri Bernhardsson intervjuas av Nina DrakforsGranskning Sverige.

De skriver:

“Då etablissemanget skapat den tragiska situationen att svenska flickor inte längre kan göra förut så vardagliga saker som att åka till badhuset och bada utan att ofredas sexuellt, tog Siri Bernahrdsson initiativ till Tafsvakten.

Konstigt nog kunde inte etablissemanget tåla att kvinnor tog saken i egna händer och försöker stävja tafsandet på offentliga platser och går till och med så långt att de publicerar en lång insändare från det våldbejakande kriminella nätverket AFA Dackebygd där de får fritt spelrum att uttrycka sitt hat mot Siri och de kvinnor som inte är bekväma med att vara måltavlor för de vildar som nu tafsar på svenska flickor så fort de visar sig på landets olika badhus. Här Siris egna ord om saken i stället för etablissemangets ord om Siri.

Etablissemanget som inte ens pratat med Siri då hon av förståeliga skäl själv ville välja vem av etablissemangets lakejer som hon skall prata med, något som var oacceptabelt för Östra Småland Nyheterna.”


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Förbannat tråkigt (milt uttryckt) att sådant här ska behövas. Men uppenbarligen gör det det. Det är alltid nuförtiden fel fokus på saker i Sverige. (nu menar jag mainstream media) Man fokuserar inte på roten till det onda utan på de symptom som man inte gillar (man är selektiv och fokuserar alltså mycket ensidigt på svenskars motreaktioner till “kulturkrockar”). På så vis splittrar man samhället och cementerar ett till “vi och dom”. Där “vi” är allt från nazister och pensionärer, sverigedemokrater eller sossar eller moderater, småbarnsföräldrar, invandrare eller vem som helst som ser och vågar säga att vi inte gillar hur Sverige har blivit. Vi ser problemen vi vet hur de uppstått och det gör “ni” med. Skillnaden är att “ni” antingen är för fega (rädd om jobb och status?) eller så har “ni” en jäkligt skum agenda? Vilket är det?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *