Det kvinnliga medborgargardet “Tafsvakten” får internationell uppmärksamhet

publicerad 7 mars 2016
- av NewsVoice
Tafsvakten Siri Bernhardsson

Amerikanska The Next News Network rapporterar om den kvinnliga medborgardet Tafsvakten som patrullerar badanläggningar efter att allt fler anmälningar kommit in om att grupper av män tafsar på kvinnor. 

“Tafsvakten” Siri Bernhardsson intervjuas av Nina DrakforsGranskning Sverige.

De skriver:

“Då etablissemanget skapat den tragiska situationen att svenska flickor inte längre kan göra förut så vardagliga saker som att åka till badhuset och bada utan att ofredas sexuellt, tog Siri Bernahrdsson initiativ till Tafsvakten.

Konstigt nog kunde inte etablissemanget tåla att kvinnor tog saken i egna händer och försöker stävja tafsandet på offentliga platser och går till och med så långt att de publicerar en lång insändare från det våldbejakande kriminella nätverket AFA Dackebygd där de får fritt spelrum att uttrycka sitt hat mot Siri och de kvinnor som inte är bekväma med att vara måltavlor för de vildar som nu tafsar på svenska flickor så fort de visar sig på landets olika badhus. Här Siris egna ord om saken i stället för etablissemangets ord om Siri.

Etablissemanget som inte ens pratat med Siri då hon av förståeliga skäl själv ville välja vem av etablissemangets lakejer som hon skall prata med, något som var oacceptabelt för Östra Småland Nyheterna.”