Musik en väg att stoppa skolmobbning: Anti Bullying-song

2
251

Enligt historien som följer med denna video beslöt sig en pappa för att motverka mobbning i skolan genom att skriva en sång och låta barnen, varav några är sina egna, att delta i produktionen. Här är resultatet.

Tanken är att handskas med mobbning genom att bygga upp självkänsla, respekt och kärlek.

Inspiration från: Dailyliked.net

2 KOMMENTARER

  1. Sjunga sånger i all ära, men att träna Jui-Juitsu är utmärkt för självkänslan och kan hjälpa vid rent fysisk mobbning. Att träna barn i att skratta åt förlöjligande är också bra. Är något inte sant som en mobbare påstår finns det ingen anledning att känna sig mobbad. Är det som sägs sant och man har ett problem med det bör barnet istället acceptera verkligheten.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here