Musik en väg att stoppa skolmobbning: Anti Bullying-song

2

Enligt historien som följer med denna video beslöt sig en pappa för att motverka mobbning i skolan genom att skriva en sång och låta barnen, varav några är sina egna, att delta i produktionen. Här är resultatet.

Tanken är att handskas med mobbning genom att bygga upp självkänsla, respekt och kärlek.

Inspiration från: Dailyliked.net

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Boberg
Gäst
14 mars 2016 kl 11:24

Musik är ett LivsElexir – när den framförs med lämpliga = mänskliga ljudnivåer.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
12 mars 2016 kl 15:16

Sjunga sånger i all ära, men att träna Jui-Juitsu är utmärkt för självkänslan och kan hjälpa vid rent fysisk mobbning. Att träna barn i att skratta åt förlöjligande är också bra. Är något inte sant som en mobbare påstår finns det ingen anledning att känna sig mobbad. Är det som sägs sant och man har ett problem med det bör barnet istället acceptera verkligheten.