Robert De Niro pressades att ta bort avslöjande dokumentär om vaccinrisker från Tribeca Film Festival

9

DEBATT. Dokumentärfilmen “Vaxxed” var för avslöjande för läkemedelsindustrin för att få visas på Tribeca Film Festival i New York i april 2016. Det misstänker nu många som känner till industrins metoder för att lägga munkavle på all kritik om riskerna med vaccin. I videon (ovan) på 12 minuter intervjuas producenten bakom “Vaxxed”. Se den!

Text: Torbjörn Sassersson (red, NewsVoice.se)

Skådespelaren Robert De Niro som har ett autistiskt barn ville först ha med Vaxxed på Tribeca Film Festival, och han försvarade filmen, men han la sig efter att han utsatts för press från utomstående.

Effekten av mörkningen är att Vaxxed nu har fått bäst tänkbara reklam eftersom många undrar vad det är som industrin inte vill att du ska veta om vaccin.

Det vet redan De Niro som försvarade att filmen skulle visas på festivalen 2016.

Robert De Niro, 2011 - Foto: David Shankbone, Wikimedia Commons“Grace and I have a child with autism,” he wrote, referring to his wife, Grace Hightower De Niro, “and we believe it is critical that all of the issues surrounding the causes of autism be openly discussed and examined. In the 15 years since the Tribeca Film Festival was founded, I have never asked for a film to be screened or gotten involved in the programming. However this is very personal to me and my family and I want there to be a discussion, which is why we will be screening VAXXED.”
/ “Robert De Niro Defends Screening of Anti-Vaccine Film at Tribeca Festival”, NY Times

Foto: David Shankbone, Wikimedia Commons

Vaccinrisker får inte undersökas grundligt om etablissemanget bestämmer

Allt De Niro vill är att riskerna med vaccin grundligt ska undersökas. Det vill inte vaccinetablissemanget uppbackat av de stora mediahusen. Exakt hur De Niro pressades att till slut vekna är oklart.

Dokumentärfilmaren Börje Peratt reagerade på censuren av filmen och skriver på sin blogg:

“Det tycks som att vi nu befinner oss i ett öppet krig där Big Pharma inte drar sig för de mest kriminella maffiametoder.” … “Historien visar att när det står så mycket på spel använder maffian gränslöst mycket pengar på mutor. GlaxoSmithKline anklagas för miljardmutor i Kina. Man vet att GSK har betalat ut motsvarande 3 miljarder svenska kronor i mutor till myndighetspersoner i Kina, i syfte att hålla priser och försäljning uppe. Enligt uppgift ska företaget ha slussat in mutpengarna i landet genom upp till 700 resebyråer.”
/ Robert De Niro skandalen kring visningen av anti-vaccin Film på Tribeca Festival

Även Mike Adams som driver Natural News reagerade med starka ord:

Mike Adams“Sadly, De Niro has an autistic child and only wanted to allow the movie to preview in order to “engage in a discussion” about vaccine safety vs. risks. It seems reasonable, right? But the vaccine totalitarians will have none of that! There’s no discussion allowed… no debate, no evidence and no real science shall be tolerated whatsoever.”
/ Natural News-mail (se separat artikel)

Swisha Sassersson 5 krVaccinering är fortfarande en frivillig medicinering och det är kunderna till industrin, du och jag, som bestämmer om vi och våra barn ska injiceras. Det är den vaccintroende vården och industrin som har hela bevisbördan att visa att vacciner är säkra och funktionella. Kritiken mot vaccin handlar mest om riskerna med de kroppsfrämmande och skadliga tillsatserna i vaccin som industrin envisas med att tillsätta och vården envisas med att förneka. 

Filmens hemsida: Vaxxedthemovie.com

Filmfestivalens hemsida: Tribecafilm.com

Text: Torbjörn Sassersson, red, NewsVoice.se

Trailern för “Vaxxed – From Cover-Up to Catastrophe”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
naturligt vis
naturligt vis
Gäst
14 april 2016 kl 12:46

Bättre sent än aldrig – de Niro gör comeback!

http://www.snappytv.com/snaps/about-today-on-nbc-news-a-net-backup_zr/807093

JR
JR
Gäst
31 mars 2016 kl 11:14

Den katastrofala ökningen av autism kommer på sikt att medföra en “demokratisk” eugenik. Våra barnbarn kommer att vara tvungna att besluta om avlivning av medmänniskor. Detta sker om den nuvarande illusoriska och totalitära ekonomiska modellen får fortsätta.

naturligt vis
naturligt vis
Gäst
31 mars 2016 kl 09:19

Bursting bubbles?

Att filmen drogs tillbaks var det bästa som kunde ske ur PR synpunkt. Intresset som väcks kring det fundamentala bakom filmen skulle aldrig bli så stort om det visades utan kontrovers. Är de niro månne smartare än vi tror?!

Appropå ämnet en extremt intressant artikel. Totalt osannolikt att det skulle publiceras i sverige.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-376203/Former-science-chief-MMR-fears-coming-true.html

ruben
ruben
Gäst
31 mars 2016 kl 01:20

En riktig skandal verkar det vara. Så bra att det ändå kommer fram på olika håll att vacciner kan vara livsfarliga och även inte ge det skydd man trott. Men i USA lär informationen riskera drunkna. Läkemedelsbolagen har stora resurser att manipulera med.

Doris Anttila Petersen
Doris Anttila Petersen
Gäst
30 mars 2016 kl 13:34

De skyr inga medel att jag blev sjuk kalla de en slump efter jag klagade
Varit sjuk ätit kortison i 8 år efter en TBE spruta blev sjuk dagen efter

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
29 mars 2016 kl 14:46

Denna information ska spridas!!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
29 mars 2016 kl 14:38

Det verkar som om vi måste undervisa barn i att be om vetenskapliga belägg för att vacciner och sprutor inte är skadliga.

Märkligt att de utsatt en så känd persons familj för vacciner. Han ingick kanske inte i den riktiga klubben?