Skådespelaren Stefan Sauk är skittrött på konforma åsikter i Sverige och svenskt nyhetsmedia

publicerad 19 mars 2016
- av NewsVoice
Stefan Sauk är trött på svenska attityder - Foto: Hela Gotland

Skådespelaren Stefan Sauk anser att den stora faran i Sverige är en självbevakande befolkning som gör allt för att vara konform med sig själv. Alla vaktar på alla och "rätt" åsikter styr. Så tolkar NewsVoice Sauks utspel. Passa dig eller passa in! I videon nedan får svenska nyhetsmedia däng.

Text: NewsVoice | Foto: Hela Gotland

Stefan Sauk (1955-), är en svensk skådespelare. Sauk fick sitt genombrott i "Tillfälligt avbrott" som var ett inslag i satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet, där hans rollfigur Doktor Dengroth med uttalandet "Jag är skeptisk" blev bevingade.

Stefan Sauks hemsida. Sauk.se

Sauk om det censurerade nyhetsklimatet i svenska medier