Skådespelaren Stefan Sauk är skittrött på konforma åsikter i Sverige och svenskt nyhetsmedia

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 19 mars 2016
- NewsVoice redaktion
Stefan Sauk är trött på svenska attityder - Foto: Hela Gotland

Skådespelaren Stefan Sauk anser att den stora faran i Sverige är en självbevakande befolkning som gör allt för att vara konform med sig själv. Alla vaktar på alla och “rätt” åsikter styr. Så tolkar NewsVoice Sauks utspel. Passa dig eller passa in! I videon nedan får svenska nyhetsmedia däng.

Text: NewsVoice | Foto: Hela Gotland

Stefan Sauk (1955-), är en svensk skådespelare. Sauk fick sitt genombrott i “Tillfälligt avbrott” som var ett inslag i satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet, där hans rollfigur Doktor Dengroth med uttalandet “Jag är skeptisk” blev bevingade.

Stefan Sauks hemsida. Sauk.se

Sauk om det censurerade nyhetsklimatet i svenska medier

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Stefan Sauk
 • TVn, tystades för 8,7 år sedan radion samma väg, alternativ info från den fria världen gäller ,vad upptäcker man,jo att man har fått ett annat perspektiv på tillvaron inte längre styrd av judisk media
  tänker fritt upptäcker hur skönt det är

 • #Marie
  I mycket kan jag instämma med dig. Jag hängde med i Big Pharma debatten sedan 1986, men var totalt omedveten om andra politiska skeenden, trots att jag hade TV och radio på den tiden.
  Av en händelse sa en bekant till mig tre bokstäver, kolla CFR, och där bakom ridån låg en helt ny värld – en rysare.Och jag trodde mig vara upplyst. Mörkläggningen har varit effektiv.
  Och detta var kanske för ca 10 år sedan. TV:n åkte ut redan 93 och radion är tyst sedan Annika trams trädde in på P1 2007. Nu gäller ett helt batteri med fria media.

 • Marie.
  bor i Österrike sedan 2002 och ser mycket tydligt att svenskarna går mot det totalt kontollerade samhället. Igår hörde jag att det finns svenskar som gått med på att få datachips implanterat,försökskaniner!!! Inser man inte att detta är slutet på den mänskliga friheten!! Merheten tror att det är ett skydd mot Terrorismen och att livet förenklas imed detta. Snälla VAKNA!!! Vem terroriserar mänskligheten egentligen. Jag vet att man lever bra i Sverige men fråga er “är vi fria människor eller “slavar” vi för dom som har makten?” Lyssna inte på nyheterna, tro inte på det som står i tidningarna. Bilda er egna uppfattning om vad som händer i världen. Va nyfikna, sök information via I-net. Ta tillbaka ansvaret över våra mänskliga rättighet.
  Sverige är ett underbart land men tyvärr är större delen av folket en sovande fårflock.
  Jag säger inte att folksmassan är dum, vi blir alla påverkade från Politiker doch Media och vem vill tro ont om dom.
  Ta ansvar prata med andra, se världen med andra ögon,ta ett steg tillbaka från bekvämheten,för det är bekvämt när andra säger hur vi ska bete oss,hjälp mänskligheten att bli fri från MAKT!!!!

 • @ Martin
  Det är skillnad på äpplen och päron.
  Ägarförhållanden i media har nog ingenting att göra med vad Linda och jag har kommenterat, då det handlar om Sveriges radio, dvs public service, som du själv i teorin är lika stor delägare i som någon annan.

  Men visst stämmer det att kommersiell medias innehåll i huvudsak styrs av ägarnas annonsörernas intressen. Det har vi vetat sedan länge.

 • @ Linda
  Det tjänar lite till att bli förbannad på journalisten. Rikta istället ilskan mot högre ort. I den händelse att han inte hade argumenterat emot Sauk’s teser så hade han fått se sig om efter ett nytt jobb.
  Yttrandefriheten sträcker sig såpass långt att man kan tillåta sporadiskt avvikande röster i officiell media, men när sånt sker så är det programledarens plikt/uppgift att inte låta detta få sägas oemotsagt. En journalist eller programledare på radio och tv som inte skulle följa detta kallas till chefen och varnas först, händer det igen, så får man sparken.

 • Usch Linda! Du har inte förstått Stefans budskap! Han säger allt väsentligt inom en tid 01.38 som sammanfattar det mest typiska hos svenskarna!
  Vilken prestation! Jag som invandrare har gjort otaliga försök att snyggt, icke provocerande framföra samma budskap i 30 år. Utan Resultat!!!! Snyggt gjort Stefan!

 • Vad jag irriterar mig på intervjuaren! Har han ingen insikt alls i hur det förhåller sig? Lämnar han ÖHT bubblan där han andas in ångorna från sig och sina journalistbubbisars inavelsluft? Hur KAN man vara så ignorant i dessa dagar? Skäms på honom.
  Usch.
  Och DN’s & CO förfasning över attacken mot demoktratin och yttrandefriheten. Som om de har en susning! Jag läser bara de blaskorna för skvaller och för att se hur inskränkta, enkelspåriga, omedvetna och hycklande de är. Fast nu klarar jag inte ens av sin självpåtagna viktigpetterroll utan att hulka.
  Jävla (ursäkta) förrädare de är tillsammans med resten av politikerpacket och sina upp och uttjänande tjänstemän.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *