Dokumentär om vaccin, glyfosat och autism: “Man Made Epidemic”

publicerad 28 april 2016
- av NewsVoice
Vaccin, bebis - CC

Filmmakaren Natalie Beer har intervjuat läkare, forskare och familjer för att få fram sanningen om den epidemi av autism som sker framför allt i USA kan härledas ur vaccinationsprogrammet och intaget av bekämpningsmedel. Arbetet resulterade i denna dokumentärfilm.

Glyfosat som används i jordbruket är en faktor som skadar oss neurologiskt.

The film explores the common misconception that autism is solely genetic and looks into scientists concerns over recent years about environmental factors such as medication and pesticides which continue to leave our children with physical and neurological damage.

Läs mer om glyfosat i NewsVoice

Läs mer om autism i NewsVoice

Läs mer om dokumentären: Man-made-epidemic.com

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *