Dokumentären Vaxxed avslöjar CDC:s lögner om autism och vacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 april 2016
- NewsVoice redaktion

Jag hade möjligheten i helgen att se vad jag tror i slutändan kommer att visa sig vara den mest betydelsefull dokumentären i vår livstid “Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe”. Efter att ha sett denna djupt oroande film, kan jag ärligt säga att jag nu är färdig.

Text: Tami Canal | Bilder från dokumentären | Originalartikel: Vaxxed: The Documentary That Destroys The CDC’s Lies About Autism and Vaccines | Översättning: Pia Hellertz

Jag är färdig med att försöka argumentera mot vacciners säkerhet med människor som med kraft förlitar sig på information från någon bara för att denne bär en vit rock.

Jag är färdig med att försöka övertyga folk om hur farliga tillsatserna i vaccin är och att cancerframkallande, genetiskt modifierade antigener och neurotoxiner (nervgifter) inte fungerar när det sprutas in i muskelvävnaden på ett barn som växer med motivering att det ger immunitet mot sjukdomar som vi inte varit i närheten av sedan våra far- och morföräldrar var barn.

Jag är färdig med att försöka rädda dem som är så förblindade av Big Pharmas argument, att de är villiga att offra sina oskyldiga barn med en giftig spruta.

Vad jag däremot inte är färdig med är att högröstat berätta om den djupa korruption som finns på CDC.

Vad jag inte heller är färdig med är att göra min del när det gäller att avslöja hur seniora forskare har förstört forskning om skadeverkningar, som kunde ha äventyrat vinster på miljarder dollar för vaccinindustrin.

Den omänskliga förstörelsen av bevismaterial som ifrågasätter varje säkerhetsgaranti av vaccinet, vilket faktiskt har förstört oräkneliga människors liv, genomförs av denna myndighet.

Om CDC uppenbart ljuger om något så djupgående och allvarligt som en länk mellan MMR-vaccin och autism, vad ljuger de mer om? Vilken annan forskning har förvanskats och förstörts på bekostnad av våra barn?

[1] CDC, Centers for Disease Control and Prevention är USA:s nationella folkhälsomyndighet
[2] På svenska MPR, mässling, påssjuka och röda hund. MMR står för measles, mumps och rubella.

William Thompson - Bild: Vaxxed

Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe fokuserar på inspelade telefonsamtal mellan dr Brian Hooker och dr. William Thompson, en senior forskare vid CDC, som avslöjar att en högt uppsatt och respekterad forskargrupp förstörde kritiska bevis för sambandet mellan MMR-vaccin [trippelvaccin] och autism.

Dr Thompson, som är omedveten om att han spelas in, berättar utförligt i detalj om material som gömts undan och förstörts för att dölja forskning om skador. Thompson hävdar att ett hemligt möte ägde rum mellan forskarna, en papperskorg och de chockerande resultaten.

Filmen ger bevis på att dr Frank DeStefano (som driver Vaccine Safety Division), dr Coleen Boyle (direktör för Birth Defects & Developmental Disabilities Department), samt tidigare CDC-direktören, dr Julie Gerberding, som för närvarande är vice VD vid läkemedelsjätten Merck, var inblandade i en bokstavlig förstörelse av forskning som visade en länk mellan MMR-vaccinet och autism, främst hos svarta barn under 3 år, forskning som avslöjade så mycket som en ökning av risken att utveckla autism på 236 % efter det gemensamma barndomsvaccinet.

Jag klarade inte av att se dokumentären utan att gråta, när jag såg de obestridliga bevisen som presenterades på att CDC i över tio år har känt till att MMR-vaccinet, inte bara ytligt, var kopplat till utvecklingen av autism. Jag kunde inte låta bli att gråta för de otaliga liv som för alltid har förändrats på grund av CDC:s solidaritet med läkemedelsindustrin, oavsett konsekvenserna för oskyldiga barn och deras familjer.

Filmen ger konkreta och filmade bevis på ett barn som skadades svårt av MMR-vaccin. Detta söta, blonda barn hade klarat av alla sina utvecklingsmässiga milstolpar, vilket dokumenteras på film. Han skrattar, springer leende och samspelar med sina föräldrar och sin syster. Han filmades även när MMR-vaccinet administrerades.

Efter vaccineringen skildrar filmerna ett helt annat barn. Denna hjärtskärande film visar ett barn, som bara några dagar före vaccineringen gick och sprang, och som nu var så förvirrad att han knappt kunde stå. Han fortsätter att försöka stå upprepade gånger, bara för att ta ett par steg, och sen snubblar och faller. Innan filmen slutar kan man se honom försöka att gå på sitt huvud och sina händer, klart frustrerad och förvirrad.

Andrew Wakefield - Bild: VaxxedTheMovie.com

Dr Andrew Wakefield som berättar i filmen ska betraktas globalt som en hjälte i ett försök att rädda våra barn från de mördare som driver CDC. En annan sak som jag är färdig med är att tolerera smutskastning eller trakasserier av dr Wakefield. Det är oacceptabelt det som media och medicinsk industri har gjort mot denna heroiska man. Jag uppmuntrar alla att lära sig fakta om den sanna historien som involverar dr Wakefield.

Vaxxed gör ett fantastiskt arbete med att berätta om hans mod, trots att så många har försökt att förgöra honom för att han helt enkelt berättar sanningen. Han tror att det är kombinationen av mässlings-, påssjuke- och röda hund-vaccin och den ålder som det administreras i, som är av intresse, vilket han konstaterar i intervjun i Vaxxed.

Han tror att vaccinerna bör ges individuellt, men som Vaxxed dokumenterar, så vet CDC att om barn skulle vaccineras i enkeldoser så skulle vaccinprogrammet kosta miljarder dollar mer och läkemedelsföretagen skulle få minskade vinster.

Den som vill hävda att dr Andrew Wakefield är “anti-vaccination” eller en “kvacksalvare” behöver verkligen göra sina egna oberoende studier.

Dokumentären är känslomässigt stark och mycket bra gjord. En del av filmen fokuserar på “Hear This Well-rörelsen” (HTW), som kom att granska mainstream medias försök att dölja vaccinets faror med hjälp av ett okunnigt TV-ankare som påstod att vacciner inte orsakar autism.

Autism i USA - Bild: VaxxedTheMovie.com
Bild: Autism i USA

Vaxxed visar bara några av många inlagor i denna “Hear This Well”-kampanj och det är svårt att inte känna en klump i halsen när man lyssnar på de känslostarka berättelser av föräldrarna till dessa oskyldiga barn, som nu avtjänar ett livstidsstraff med en sjukdom som sannolikt hade kunnat undvikas om vetenskaplig integritet hade visats.

Oavsett vilken position man har när det gäller vaccination, är summan av kardemumman att korruption förekommer vid CDC. Detta är en byrå som är i institutionell konflikt. Ledande forskare är delaktiga och direkt involverade i förstörelsen av forskning som har skadat hundratusentals liv.

I stället för straff för dessa avskyvärda handlingar, blir de befordrade och alla blir rikare. Oavsett om du är en av de lyckliga, liksom jag själv, vars barn inte skadats av vacciner, kvarstår det faktum att det finns barn som har skadats eller till och med dödats.

Det existerar en vaccinskadedomstol som använder skattebetalarnas pengar för att kompensera familjerna till spädbarn och barn som har dödats eller skadats av vacciner. Att förbli neutrala eller till och med förnekar att vacciner skadar och dödar barn gör dig delaktig i den potentiellt civilisationsreducerande epidemi vi står inför.

Oavsett om ditt barn inte dog eller skadades efter en omgång vaccinationer betyder inte att det inte har hänt eller att det inte kommer att fortsätta att hända så länge CDC tillåts komma undan med denna uppenbara bevis manipulation.

[3] Se HTWs hemsida – http://www.hearthiswell.org/.
[4] Detta är något som även den danske läkare Peter Götzsche beskriver i boken Dödliga mediciner och organiserad brottslighet – Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och
hälsovården (2015).

Bill Posey - Bild: VaxxedTheMovie.com

Filmen avslöjar också det faktum att en CDC-forskare som blev visselblåsare, dr Thompson, har överfört alla bevis till kongressledamoten i Florida, Bill Posey. Posey har haft informationen i över ett år, medan läkare fortsätter att injicera barn med detta mycket tveksamma vaccin och lura intet ont anande föräldrar att vacciner är det största som hänt i den moderna medicinen.

 • Var finns kongressförhören?
 • Var finns den nationella uppmärksamheten till denna livförstörande lögn som vi har fått höra om i över ett decennium?
 • Var är presidenten?
 • Var är de hälsotjänstemän som bör kräva svar och ansvar?

Jag kan inte uttrycka hur djupt bekymrad jag känner mig efter att ha sett Vaxxed. Jag vet inte hur det är möjligt att se den här filmen och inte känna ilska över en lögn som har vidmakthållits för att läkemedelsindustrin skall kunna dra in vinster i miljardklassen.

Jag vet inte hur någon kan se den här filmen och inte tänka och ifrågasätta varenda säkerhetsgaranti som någonsin gjorts av sina läkare. Dessa är våra barn! Vi måste skrika högt! Som föräldrar är vi deras beskyddare och det är upp till oss att göra de bästa möjliga valen för deras hälsa. Men hur kan vi göra det när viktig information undanhålls från oss?

Jag uppmuntrar dig att se denna film innan du överväger vaccination. Det är viktigt att inse att varje vaccinskadat barn har en förälder som en gång litade på vacciner. Filmen får dig att inse att vi alla fumlade i mörkret efter svar eftersom sanningen inte är den vi har fått höra.

Vaxxed innebär att måste man tänka på allt när det gäller alla hälsobesluten för våra mest värdefulla människor. Läkare använder CDC:s forskning när de utövar läkaryrket, behandlar patienter och utbildar föräldrar. Ju tidigare du inser att allt din läkare har sagt har sitt ursprung från ett moraliskt bankrutt CDC, desto närmare kommer vi att kunna rädda en annars snart förlorad generation.

Översättning: Pia Hellertz

Relaterat

Läs mer om Vaxxed i NewsVoice

Filmens hemsida: VaxxedTheMovie.com

Det finns en hel del videor på YouTube nu som publicerats i år.

Vaxxed: the ABC News interview that Big Pharma didn’t want you to see

Vaxxed director Andrew Wakefield breaks silence on vaccine violonece against children and CDC coverup

Pia Hellertz kommentar

Ett kort utdrag ur en artikel om bakgrunden: Houston Film Festival Forced to Remove Vaxxed Documentary After Threats from Local Government Official av Danny F. Quest | Apr 8, 2016

“Vad som nu blir tydligt i allt detta är att vaccinindustrin inte kommer att stanna vid något för att tysta denna film och hindra allmänheten från att se den. Extremt starka krafter på de högsta nivåerna av media och regeringen är allierade mot denna film. Det väcker frågan: Vad är det som VAXXED avslöjar som uppenbarligen anses så farligt för etablissemanget?”


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag har aldrig mött vad du kallar sharlatan, som kör en dyr bil eller bor i ett exklusivt hus och åker på fina resor. Däremot har jag mött flera läkare som gör det.
  En så kallad bluffläkare Erik Enby hjälpte mig att bli frisk efter 23 års svår sjukdom. Jag hade prövat allt inom konventionella vården, och bara blivit sämre.
  Han har offrat alla förmåner han haft som läkare för att hjälpa människor. Hur många vågar detta?
  Money talks.

  • Ja, Ulrika du har nog tyvärr rätt. Money talks och om man innan man gör en studie om vaccinationsbiverkningar får en halv miljon pund av advokater som håller på med att stämma bolag pga påstådda vaccinationsbiverkningar, ja då är det nog lätt att se till att de resultaten visar på biverkningar. Tyvärr finns det, precis som i alla yrkeskategorier, mer eller mindre kompetenta, skrupelfria, pålitliga läkare…

 • Jag har aldrig mött vad du kallar sharlatan, som kör en dyr bil eller bor i ett exklusivt hus och åker på fina resor. Däremot har jag mött flera läkare som gör det.
  En så kallad bluffläkare Erik Enby hjälpte mig att bli frisk efter 23 års svår sjukdom. Jag hade prövat allt inom konventionella vården, och bara blivit sämre.
  Han har offrat alla förmåner han haft som läkare för att hjälpa människor. Hur många vågar detta?
  Money talks.

  • Ja, Ulrika du har nog tyvärr rätt. Money talks och om man innan man gör en studie om vaccinationsbiverkningar får en halv miljon pund av advokater som håller på med att stämma bolag pga påstådda vaccinationsbiverkningar, ja då är det nog lätt att se till att de resultaten visar på biverkningar. Tyvärr finns det, precis som i alla yrkeskategorier, mer eller mindre kompetenta, skrupelfria, pålitliga läkare…

 • “att vetenskapen bekämpar immunsystemet”. Som exempel finns ju reumatikermedicinen som alltså fungerar på ett livshotande sätt… “Vetenskapen” förstår alltså inte mekanismerna som vänder uppochner på kroppens försvarsverk bättre.. Reumatism är väl en “pandemi” i sin utbredning och ändå finns ingen bot fastän lupparna sitter monterade. Vad ska man med teknik till när man inte förstår vad man ser eller varför det sker?

  Har en enda jävig läkare kritiserat vaccinerna och påpekat riskerna? Det låter för mig som myt… På vad sätt ar man jävig om risker med vaccinering publiceras?

  • Mediciner som ges till människor med reumatism påverkar mycket riktigt immunsystemet på ett eller annat sätt eftersom de ingår i gruppen autoimmuna sjukdomar, där immunsystemet reagerar på den egna kroppen istället. Därför ger man mycket riktigt mediciner som påverkar immunsystemet för att försöka minska de skadliga effekterna av sjukdomen. Nackdelen kan bl.a. vara att man blir mer infektionskänslig och det kan ju naturligtvis i värsta fall vara livshotande. Man kan ju låta bli att ta medicinen, men då riskerar man svårt handikappande men. Det är ganska mkt som man ännu inte helt förstår inom medicin, det är väl bl.a. därför man utvecklar mediciner och medicinteknik. En bit på vägen mot den perfekta behandlingen är väl bättre än inget eller att förlita sig på charlataner?

   Du kan läsa om Dr. Wakefield och hans studie som ligger bakom hela vaccinskräcken på bl.a.
   http://www.hd.se/nyheter/sverige/2016/04/24/sa-blev-vaccin-en-skrammande-fiende/
   …och förhoppningsvis inse varför han var jävig.

   • Det är väl charlatanerna som organiserat biverkningar, läkemedelsskador, vaccinskador under sken av att förstå något.. Deras långa dags färd mot en allt mörkare natt har redan nått sitt mål.. Visnt till vilket pris som helst.

    Hur många sjukdomar som skulle botas med att återställa näringsnivåer, med vitaminer, mineraler osv vill man inte kännas vid utan går på genteknik i stället eftersom det kan man också tjäna stora pengar på… Att vitamin-. mineral-brist ger genetiska skador döljs för den stora allmänheten.. Detta faktum visste man för trettio år sedan..

    Att försämra immunsystemet är att leka med elden och bevisa att man inget förstår om varför…

 • “att vetenskapen bekämpar immunsystemet”. Som exempel finns ju reumatikermedicinen som alltså fungerar på ett livshotande sätt… “Vetenskapen” förstår alltså inte mekanismerna som vänder uppochner på kroppens försvarsverk bättre.. Reumatism är väl en “pandemi” i sin utbredning och ändå finns ingen bot fastän lupparna sitter monterade. Vad ska man med teknik till när man inte förstår vad man ser eller varför det sker?

  Har en enda jävig läkare kritiserat vaccinerna och påpekat riskerna? Det låter för mig som myt… På vad sätt ar man jävig om risker med vaccinering publiceras?

  • Mediciner som ges till människor med reumatism påverkar mycket riktigt immunsystemet på ett eller annat sätt eftersom de ingår i gruppen autoimmuna sjukdomar, där immunsystemet reagerar på den egna kroppen istället. Därför ger man mycket riktigt mediciner som påverkar immunsystemet för att försöka minska de skadliga effekterna av sjukdomen. Nackdelen kan bl.a. vara att man blir mer infektionskänslig och det kan ju naturligtvis i värsta fall vara livshotande. Man kan ju låta bli att ta medicinen, men då riskerar man svårt handikappande men. Det är ganska mkt som man ännu inte helt förstår inom medicin, det är väl bl.a. därför man utvecklar mediciner och medicinteknik. En bit på vägen mot den perfekta behandlingen är väl bättre än inget eller att förlita sig på charlataner?

   Du kan läsa om Dr. Wakefield och hans studie som ligger bakom hela vaccinskräcken på bl.a.
   http://www.hd.se/nyheter/sverige/2016/04/24/sa-blev-vaccin-en-skrammande-fiende/
   …och förhoppningsvis inse varför han var jävig.

   • Det är väl charlatanerna som organiserat biverkningar, läkemedelsskador, vaccinskador under sken av att förstå något.. Deras långa dags färd mot en allt mörkare natt har redan nått sitt mål.. Visnt till vilket pris som helst.

    Hur många sjukdomar som skulle botas med att återställa näringsnivåer, med vitaminer, mineraler osv vill man inte kännas vid utan går på genteknik i stället eftersom det kan man också tjäna stora pengar på… Att vitamin-. mineral-brist ger genetiska skador döljs för den stora allmänheten.. Detta faktum visste man för trettio år sedan..

    Att försämra immunsystemet är att leka med elden och bevisa att man inget förstår om varför…

 • @castorpollux Jag orkar inte skriva något längre svar eftersom mitt förra svar blev visst för nära sanningen för Herr Newsvoice och inte publicerades.

  Jag har inte sagt att det skulle vara kontroversiellt att odla sitt immunförsvar, eftersom jag inte förstår vad du menar. Mig veterligen finns det inget enkelt blodprov som visar att man har för många inaktiva T-celler. Det skulle vara en ganska komplicerad sak att bevisa eftersom de flesta T-cellerna just är inaktiva tills de aktiveras av den specifika patogen som de triggats att känna igen. Jag vet inte heller vad du syftar på på när du skriver att vetenskapen bekämpar immunsystemet. Vaccin är ju ett jättebra exempel på något som man ger för att just aktivera immunsystemet att känna igen och bekämpa en specifik patogen.

  Myterna som anit-vaxxers verkar bygga sin tro på kommer från en (tillbakadragen) artikel från 90-talet, skriven av en jävig läkare, som manipulerade sina resultat och vars fynd inte har kunnat reproduceras. Något med större vetenskaplig tyngd verkar inte finnas. Så, NEJ! någon lärjunge för anti-vaccinskampanjer blir jag aldrig efter som jag som sagt med råge tycker att nyttan överväger riskerna (notera att jag inte säger att det inte finns biverkningar med vacciner, det gör det men de är väldigt ovanliga), och “den potentiellt civilisationsreducerande epidemi” som nämns ovan är något anti-vaxxers försöker skapa genom att skrämma föräldrar istället för att lägga fram trovärdiga bevis.

 • @castorpollux Jag orkar inte skriva något längre svar eftersom mitt förra svar blev visst för nära sanningen för Herr Newsvoice och inte publicerades.

  Jag har inte sagt att det skulle vara kontroversiellt att odla sitt immunförsvar, eftersom jag inte förstår vad du menar. Mig veterligen finns det inget enkelt blodprov som visar att man har för många inaktiva T-celler. Det skulle vara en ganska komplicerad sak att bevisa eftersom de flesta T-cellerna just är inaktiva tills de aktiveras av den specifika patogen som de triggats att känna igen. Jag vet inte heller vad du syftar på på när du skriver att vetenskapen bekämpar immunsystemet. Vaccin är ju ett jättebra exempel på något som man ger för att just aktivera immunsystemet att känna igen och bekämpa en specifik patogen.

  Myterna som anit-vaxxers verkar bygga sin tro på kommer från en (tillbakadragen) artikel från 90-talet, skriven av en jävig läkare, som manipulerade sina resultat och vars fynd inte har kunnat reproduceras. Något med större vetenskaplig tyngd verkar inte finnas. Så, NEJ! någon lärjunge för anti-vaccinskampanjer blir jag aldrig efter som jag som sagt med råge tycker att nyttan överväger riskerna (notera att jag inte säger att det inte finns biverkningar med vacciner, det gör det men de är väldigt ovanliga), och “den potentiellt civilisationsreducerande epidemi” som nämns ovan är något anti-vaxxers försöker skapa genom att skrämma föräldrar istället för att lägga fram trovärdiga bevis.

 • @Gustav Sundström

  Varför är “odla sitt immunförsvar” en sådan kontroversiell fråga? Är det inte var mans bästa egendom och tillgång så borde det vara det. Särskilt med tanke på hur många sjukdomar som har anknytning till just immunsystemet… Att sedan inte “vetenskapen” verkar kunna annat än bekämpa immunsystemet kan ju tolkas och förstås som att de inte förstår något och eller struntar i konsekvenserna..

  Varför frågar du. Vill du bli lärjunge? Duger inte de gamla myterna om vaccin’s förträfflighet från 30 – 40 tal? Trots att de är tagna direkt ur broschyrerna för både sjukvård och industri!

 • @Gustav Sundström

  Varför är “odla sitt immunförsvar” en sådan kontroversiell fråga? Är det inte var mans bästa egendom och tillgång så borde det vara det. Särskilt med tanke på hur många sjukdomar som har anknytning till just immunsystemet… Att sedan inte “vetenskapen” verkar kunna annat än bekämpa immunsystemet kan ju tolkas och förstås som att de inte förstår något och eller struntar i konsekvenserna..

  Varför frågar du. Vill du bli lärjunge? Duger inte de gamla myterna om vaccin’s förträfflighet från 30 – 40 tal? Trots att de är tagna direkt ur broschyrerna för både sjukvård och industri!

 • Hej!
  Jag är väldigt nyfiken på denna film- vart kan man se den? Har försökt söka på nätet utan resultat.

 • Hej!
  Jag är väldigt nyfiken på denna film- vart kan man se den? Har försökt söka på nätet utan resultat.

 • @Gustav Sundström. Av ditt svar att döma antar jag att du är ung, har stor tro på konventionell medicin och att du inte arbetar inom medicin eller vård. Detta spelar förstås stor roll om det ska vara en mening att fortsätta denna diskussion. Troende har ofta starka låsningar intellektuellt.

  Nu handlar denna artikel ovan inte om naturmedicin utan riskerna med vaccin så from bör denna debatt enbart handla om artikeln och filmen Vaxxed. Du kan göra det lätt för dig själv genom att själv uppsöka på tex PubMed den vetenskapliga forskning som visar att alternativmedicinska preparat fungerar. Det är du som har bevisbördan att det inte fungerar med alternativmedicin eftersom det är Du som tycks mena att den inte funkar.

  När det gäller min liknelse vid att ge ett antibiotika till ett lik hoppas jag jag att du skulle förstå poängen. Det gjorde du inte. Jag är medveten om hur kroppen fungerar eftersom jag läst biologi, anatomi, toxikologi, statistik etc på Sthlms Universitet. Jag tror dock inte du gjort det.

  Men återigen, denna efterdebatt handlar om Vaxxed och vaccinrisker. Vill du diskutera specifika problem med vaccin besök Vaccin.me som är den bästa sajten på svenska om just dessa risker.

 • @Gustav Sundström. Av ditt svar att döma antar jag att du är ung, har stor tro på konventionell medicin och att du inte arbetar inom medicin eller vård. Detta spelar förstås stor roll om det ska vara en mening att fortsätta denna diskussion. Troende har ofta starka låsningar intellektuellt.

  Nu handlar denna artikel ovan inte om naturmedicin utan riskerna med vaccin så from bör denna debatt enbart handla om artikeln och filmen Vaxxed. Du kan göra det lätt för dig själv genom att själv uppsöka på tex PubMed den vetenskapliga forskning som visar att alternativmedicinska preparat fungerar. Det är du som har bevisbördan att det inte fungerar med alternativmedicin eftersom det är Du som tycks mena att den inte funkar.

  När det gäller min liknelse vid att ge ett antibiotika till ett lik hoppas jag jag att du skulle förstå poängen. Det gjorde du inte. Jag är medveten om hur kroppen fungerar eftersom jag läst biologi, anatomi, toxikologi, statistik etc på Sthlms Universitet. Jag tror dock inte du gjort det.

  Men återigen, denna efterdebatt handlar om Vaxxed och vaccinrisker. Vill du diskutera specifika problem med vaccin besök Vaccin.me som är den bästa sajten på svenska om just dessa risker.

 • @newsvoice vad spelar egentligen dina antaganden om mig för roll i bemötandet av min skepsis till era resonemang?

  Vaccin.me verkar mest länka till enskildas berättelser. Jag efterlyser fortfarande studier och mer konkreta bevis och väntar nyfiket…men det verkar vara galet svårt att få fram.

  Jag gör det lätt för dig. Länka till en studie på pubmed om naturläkemedels goda och biverkningsfria resultat som du tycker är bra, så att jag får läsa. Jag säger inte att det inte finns, men varje gång jag ser hur naturläkemedel hyllas är det påfallande ont om konkreta bevis…

  Resonemanget om att ge antibiotika till ett lik tycker jag vittnar om den bristande förståelsen här. Det skulle inte funka eftersom ett lik inte har någon cirkulation och koncentrationen av antibiotika inte skulle bli tillräckligt hög i vävnaden. Hade den det och det var rätt antibiotika hade bakterierna dött. Det är därför det fungerar att kolla resistensmönster och hitta rätt antibiotika genom att odla fram bakterierna på agarplattored antibiotika av olika slag och koncentrationer. Det har INGENTING med immunförsvaret att göra. Cancercellerna i ett lik skulle inte heller påverkas av strålning eller kemo eftersom de cellerna skulle dö i samma stund som resten av kroppen dör…

 • @newsvoice vad spelar egentligen dina antaganden om mig för roll i bemötandet av min skepsis till era resonemang?

  Vaccin.me verkar mest länka till enskildas berättelser. Jag efterlyser fortfarande studier och mer konkreta bevis och väntar nyfiket…men det verkar vara galet svårt att få fram.

  Jag gör det lätt för dig. Länka till en studie på pubmed om naturläkemedels goda och biverkningsfria resultat som du tycker är bra, så att jag får läsa. Jag säger inte att det inte finns, men varje gång jag ser hur naturläkemedel hyllas är det påfallande ont om konkreta bevis…

  Resonemanget om att ge antibiotika till ett lik tycker jag vittnar om den bristande förståelsen här. Det skulle inte funka eftersom ett lik inte har någon cirkulation och koncentrationen av antibiotika inte skulle bli tillräckligt hög i vävnaden. Hade den det och det var rätt antibiotika hade bakterierna dött. Det är därför det fungerar att kolla resistensmönster och hitta rätt antibiotika genom att odla fram bakterierna på agarplattored antibiotika av olika slag och koncentrationer. Det har INGENTING med immunförsvaret att göra. Cancercellerna i ett lik skulle inte heller påverkas av strålning eller kemo eftersom de cellerna skulle dö i samma stund som resten av kroppen dör…

 • Gustav Sundström, av ditt sätt att argumentera skulle jag tro att du är en ganska ung person, stämmer det? Det jag noterat att det finns ffa två ålderskategorier som har mycket hög tilltro till konventionell medicinsk vård, dels unga personer upp till ca 35 år och dels de som är de äldre över 70 år.

  Jag tror inte heller du har en medicinsk eller biologisk skolning och du arbetar sannolikt inte inom vården. Du är knappast undersökande journalist. Stämmer det?

  Att vaccin skulle ha räddat miljontals liv är en av de stora myterna. Vaccin.me har samlat 100-tals artiklar varav många som visar hur industrin trixar med statistik och kurvor.

  Att naturläkemedel verkligen fungerar finns det fullt med vetenskapliga bevis för på bla PubMed. Din fråga är för allmänt ställd.

  Vaccination framställs i mycket hög grad såsom obligatoriska i Sverige. Det vet alla barnföräldrar som besökt barnavårdscentraler. Antar att du inte har barn. Det förekommer även att föräldrars vårdnadsrätt ifrågasätts om dessa inte låter sina barn vaccineras. Det händer tom att barn förs bort av myndigheter om de inte vaccinerar dem.

  Det som i övrigt botar kroppen mot infektionssjukdomar och tex cancer är i slutänden ALLTID immunförsvaret och de självläkande mekanismerna. Du kan ju tex pröva att ge antibiotika, kemo eller strålning till ett lik. Det kommer garanterat att förmultna.

 • @Newsvoice tittade du på länken jag bifogade? Där finns länkar vidare till hur många studier som helst om nyttan med vaccin och hur det räddare miljoner liv. Jag skulle tippa att du träffar dessa barn dagligen. Det är bara att googla på t.ex. Smittkoppor eller polio så hittar man hur mkt som helst.

  Var är bevisen för att naturläkemedel verkligen fungerar (bättre än placebo dvs)? Väntar fortfarande spänt på att någon visar mig de studierna som håller för kritisk granskning?

  Att läkemedel har biverkningar skulle jag säga beror dels på noceboeffekten (motsatsen till placebo) och dels på att de faktiskt gör något med kroppen. Tyvärr har man i det flesta fall inte nått så långt att läkemedel inte påverkar något annat än det man vill behandla, men det verkar allt mer vara på gång. Samtidigt så är nyttan större än risken (för biverkningar) i de allra flesta fall. Naturläkemedel skulle också ha noceboeffekter (dvs ha biverkningar[och placeboeffekter givetvis]) om man gjorde en dubbelblind studie med de, annars har man inte gjort studien rätt för det är så vi människor är funtade.

  Var har du sett att vaccinationer skulle framställas som obligatoriska? Förutom möjligen för de som intagits på psykiatrisk tvångsvård (LPT) så finns det ingen tvångsmedicinering i Sverige.

  Sen en väldigt nyfiken fråga @castoropolux: hur odlar man sitt immunförsvar? Vårt immunförsvar idag rent evolutionära är inte bättre idag än det var för 100 år sedan (sannolikt snarare sämre med alla allergier) och då dog folk som flugor i olika infektionssjukdomar. Anledningen till att vi inte gör det idag heter ffa antibiotika, men även vaccin (och att vi har bättre hygien och tillgång till livsmedel)

  • @Gustav Sundström. Ett enkelt bloodprov beställt av en serös person inom sjukvården, förklarade att jag hade många inaktiva T-celler. Immunsystemet producerade soldater som sov. Det innebar att kroppen inte reagerade på infektioner. Immunsystemet kan inte fungera som det ska utan näring som vitaminer o mineraler. Det har inget med evolution att göra. Det styr vi själva mot destruktiv konsummtion utan att förstå det. Själv var jag ju sjuk för jämnan under uppväxten och svaret var givetvis ett dåligt immunförsvar. Det är svaret generellt alltid. På detta tillstånd profiteras det med antibiotika.
   Att immunsystem kollapsar och kroppen blir så sjuk av trippelvaccin har ju konstaterats sedan länge. Det är bara att leta. Konekvenserna forskade man inte på utan besparingar avgjorde. Det är ju också en eftergift åt “evolution” att inte förstå riskerna eller kallt kalkylera med dem.

   Felet med profitens tjänare är ju att de struntar i vilket. Den evolution de följer strömmen i handlar ju bara om att dölja alla fakta för att inte hota vinsterna.

 • Gustav Sundström, av ditt sätt att argumentera skulle jag tro att du är en ganska ung person, stämmer det? Det jag noterat att det finns ffa två ålderskategorier som har mycket hög tilltro till konventionell medicinsk vård, dels unga personer upp till ca 35 år och dels de som är de äldre över 70 år.

  Jag tror inte heller du har en medicinsk eller biologisk skolning och du arbetar sannolikt inte inom vården. Du är knappast undersökande journalist. Stämmer det?

  Att vaccin skulle ha räddat miljontals liv är en av de stora myterna. Vaccin.me har samlat 100-tals artiklar varav många som visar hur industrin trixar med statistik och kurvor.

  Att naturläkemedel verkligen fungerar finns det fullt med vetenskapliga bevis för på bla PubMed. Din fråga är för allmänt ställd.

  Vaccination framställs i mycket hög grad såsom obligatoriska i Sverige. Det vet alla barnföräldrar som besökt barnavårdscentraler. Antar att du inte har barn. Det förekommer även att föräldrars vårdnadsrätt ifrågasätts om dessa inte låter sina barn vaccineras. Det händer tom att barn förs bort av myndigheter om de inte vaccinerar dem.

  Det som i övrigt botar kroppen mot infektionssjukdomar och tex cancer är i slutänden ALLTID immunförsvaret och de självläkande mekanismerna. Du kan ju tex pröva att ge antibiotika, kemo eller strålning till ett lik. Det kommer garanterat att förmultna.

 • @Newsvoice tittade du på länken jag bifogade? Där finns länkar vidare till hur många studier som helst om nyttan med vaccin och hur det räddare miljoner liv. Jag skulle tippa att du träffar dessa barn dagligen. Det är bara att googla på t.ex. Smittkoppor eller polio så hittar man hur mkt som helst.

  Var är bevisen för att naturläkemedel verkligen fungerar (bättre än placebo dvs)? Väntar fortfarande spänt på att någon visar mig de studierna som håller för kritisk granskning?

  Att läkemedel har biverkningar skulle jag säga beror dels på noceboeffekten (motsatsen till placebo) och dels på att de faktiskt gör något med kroppen. Tyvärr har man i det flesta fall inte nått så långt att läkemedel inte påverkar något annat än det man vill behandla, men det verkar allt mer vara på gång. Samtidigt så är nyttan större än risken (för biverkningar) i de allra flesta fall. Naturläkemedel skulle också ha noceboeffekter (dvs ha biverkningar[och placeboeffekter givetvis]) om man gjorde en dubbelblind studie med de, annars har man inte gjort studien rätt för det är så vi människor är funtade.

  Var har du sett att vaccinationer skulle framställas som obligatoriska? Förutom möjligen för de som intagits på psykiatrisk tvångsvård (LPT) så finns det ingen tvångsmedicinering i Sverige.

  Sen en väldigt nyfiken fråga @castoropolux: hur odlar man sitt immunförsvar? Vårt immunförsvar idag rent evolutionära är inte bättre idag än det var för 100 år sedan (sannolikt snarare sämre med alla allergier) och då dog folk som flugor i olika infektionssjukdomar. Anledningen till att vi inte gör det idag heter ffa antibiotika, men även vaccin (och att vi har bättre hygien och tillgång till livsmedel)

  • @Gustav Sundström. Ett enkelt bloodprov beställt av en serös person inom sjukvården, förklarade att jag hade många inaktiva T-celler. Immunsystemet producerade soldater som sov. Det innebar att kroppen inte reagerade på infektioner. Immunsystemet kan inte fungera som det ska utan näring som vitaminer o mineraler. Det har inget med evolution att göra. Det styr vi själva mot destruktiv konsummtion utan att förstå det. Själv var jag ju sjuk för jämnan under uppväxten och svaret var givetvis ett dåligt immunförsvar. Det är svaret generellt alltid. På detta tillstånd profiteras det med antibiotika.
   Att immunsystem kollapsar och kroppen blir så sjuk av trippelvaccin har ju konstaterats sedan länge. Det är bara att leta. Konekvenserna forskade man inte på utan besparingar avgjorde. Det är ju också en eftergift åt “evolution” att inte förstå riskerna eller kallt kalkylera med dem.

   Felet med profitens tjänare är ju att de struntar i vilket. Den evolution de följer strömmen i handlar ju bara om att dölja alla fakta för att inte hota vinsterna.

 • Men innan vi vänder på saken som du gör Sundström, snälla svara på följande frågor:

  Var är alla bevisen och de oberoende studierna på att vaccin fungerar och är säkra?

  Varför måste alltid vacciner innehålla giftiga tillsatser som gör oss sjuka? Varför tar inte vaccintillverkarna fram vacciner utan skadliga tillsatser, vacciner som är kompatibla med den mänskliga organismen?

  Var är bevisen för att vaccinen räddade världen från farsoter och barnsjukdomar? Vilka miljoner barn var det som räddades?

  Varför visas alltid lyckliga barn, föräldrar och läkare i vaccinpropagandan? Alltid lätt att spela på känslor och ta med lite barn som blir lyckliga.

  Varför framställs vaccinerandet som om det handlar om obligatorisk tvångsmedicinering när egentligen all vaccinering i Sverige är helt frivillig?

  Hur kommer det det sig att de flesta naturläkemedel inte har allvarliga biverkningar trots att de bevisligen fungerar och omvänt varför måste alltid kemikalieindustrins kemtekniska preparat, som de kallar mediciner, alltid ha biverkningar?

 • Men innan vi vänder på saken som du gör Sundström, snälla svara på följande frågor:

  Var är alla bevisen och de oberoende studierna på att vaccin fungerar och är säkra?

  Varför måste alltid vacciner innehålla giftiga tillsatser som gör oss sjuka? Varför tar inte vaccintillverkarna fram vacciner utan skadliga tillsatser, vacciner som är kompatibla med den mänskliga organismen?

  Var är bevisen för att vaccinen räddade världen från farsoter och barnsjukdomar? Vilka miljoner barn var det som räddades?

  Varför visas alltid lyckliga barn, föräldrar och läkare i vaccinpropagandan? Alltid lätt att spela på känslor och ta med lite barn som blir lyckliga.

  Varför framställs vaccinerandet som om det handlar om obligatorisk tvångsmedicinering när egentligen all vaccinering i Sverige är helt frivillig?

  Hur kommer det det sig att de flesta naturläkemedel inte har allvarliga biverkningar trots att de bevisligen fungerar och omvänt varför måste alltid kemikalieindustrins kemtekniska preparat, som de kallar mediciner, alltid ha biverkningar?

 • Skön skrämselpropaganda. Alltid lätt att spela på känslor och ta med lite barn som far illa. Var är era oberoende studier? Var är bevisen som inte bygger på hörsägen eller personliga erfarenheter? Det finns inte ett läkemedel som inte har bieffekter, inte ens placebo, men om man ser till hur många miljoner barns liv som räddas varje år mha så är alla försök att skrämma föräldrar från att vaccinera djupt olyckliga…

  http://www.iflscience.com/health-and-medicine/dear-parents-you-are-being-lied

  • Att läkemedelsindustrin och dess handgångne män och eventuella kvinnor inte uppmuntrat mänskligheten att odla sitt immunförsvar istället är ingen slump. Det skulle inte vara så lönsamt för den..

   Om det är så att inte ett enda läkemedel har biverkningar och många av dem allvarliga säger väl det mer om hur lite man kan, vet och omsätter av sin bristfälliga kunskap på förtjänstens altare. Att den sedan till största delen baseras på lönsamhetsprincipen och aktieägarnas krav på vinst skapar just det vakuum som allt detta skandalösa handlar om.. Vilken bransch har f.ö. aktiemarknaden och vinstintressena inte förstört?

   Usel kost, skräpmat och läkemedelsindustrin samverkar till sitt eget bästa.. Den egna vinsten. Vårt BNP bygger till stor del på hur sjuka vi blir. I detta klampar profitörerna omkring med en självpåtagen rätt.

   Lyssna gärna på sommar med smittskyddsinstitutet chef. Det är lätt att förstå varför denna fick platsen och varför vi kunde lägga ut miljoner på livsfarligt vaccin ingen behövde..

 • Skön skrämselpropaganda. Alltid lätt att spela på känslor och ta med lite barn som far illa. Var är era oberoende studier? Var är bevisen som inte bygger på hörsägen eller personliga erfarenheter? Det finns inte ett läkemedel som inte har bieffekter, inte ens placebo, men om man ser till hur många miljoner barns liv som räddas varje år mha så är alla försök att skrämma föräldrar från att vaccinera djupt olyckliga…

  http://www.iflscience.com/health-and-medicine/dear-parents-you-are-being-lied

  • Att läkemedelsindustrin och dess handgångne män och eventuella kvinnor inte uppmuntrat mänskligheten att odla sitt immunförsvar istället är ingen slump. Det skulle inte vara så lönsamt för den..

   Om det är så att inte ett enda läkemedel har biverkningar och många av dem allvarliga säger väl det mer om hur lite man kan, vet och omsätter av sin bristfälliga kunskap på förtjänstens altare. Att den sedan till största delen baseras på lönsamhetsprincipen och aktieägarnas krav på vinst skapar just det vakuum som allt detta skandalösa handlar om.. Vilken bransch har f.ö. aktiemarknaden och vinstintressena inte förstört?

   Usel kost, skräpmat och läkemedelsindustrin samverkar till sitt eget bästa.. Den egna vinsten. Vårt BNP bygger till stor del på hur sjuka vi blir. I detta klampar profitörerna omkring med en självpåtagen rätt.

   Lyssna gärna på sommar med smittskyddsinstitutet chef. Det är lätt att förstå varför denna fick platsen och varför vi kunde lägga ut miljoner på livsfarligt vaccin ingen behövde..

 • Jag frågade skolsköterskan en gång, hon som jag är 60+
  “Hur många barn fanns det i din klass som var autistiska när du började skolan?”
  “Hur många autistiska, ADHD osv barn fanns det på din skola eller i din klass?”
  Hon som jag kunde inte komma på någon. Det fanns dock något som kallades hjälpklass.
  Dvs. en klass med flera årskurser som inte lärde sig lika snabbt. På min barndomsskola
  med två paralleller 1-8 bestod klassen av 8-10 elever med en jättesnäll men hård fröken.
  Idag hittar jag minst två till fyra elever i varje klass med allvarliga neurologiska störningar.
  Eftersom jag jobbat inom skolan och fritidsgårdar från och till under nästan 40 år kan jag med fog påstå att antalet med diagnoser blivit fler. Inte bara för att man blivit bättre på att diagnostisera.
  De diagnoser som oftast ställs kan deras klasskompisar göra.
  Med fog påstår jag att ökningen startade någon gång i slutet av 80-talet. För att alldeles i början på detta årtusendet accelerera. Idag har jag klasser där kanske en tredjedel har något neurologiskt handikapp. Det beror förmodligen inte på vattnet eller den globala uppvärmningen.
  Trist och totalt galet att vi har myndigheter som inte inser galenskapen och om dom gör det inte
  tar tag i det. Frustrerande att vi varje gång som vi besöker BVC ifrågasätts varför vi inte vaccinerar vår lilla dotter nu just 3 år. Hon får ett syskon i höst och samma visa kommer att utspela sig. Ännu har personalen på BVC inte läst något av de dokument som jag presenterat än mindre valt att kommentera dom. Trots att jag via mail skickat för kommentar ett stort antal gånger. Dåligt, kanske är dom rädda att möta föräldrar till barn med autism och ha kunskapen att dom kanske orsakat dessa skador.

 • Jag frågade skolsköterskan en gång, hon som jag är 60+
  “Hur många barn fanns det i din klass som var autistiska när du började skolan?”
  “Hur många autistiska, ADHD osv barn fanns det på din skola eller i din klass?”
  Hon som jag kunde inte komma på någon. Det fanns dock något som kallades hjälpklass.
  Dvs. en klass med flera årskurser som inte lärde sig lika snabbt. På min barndomsskola
  med två paralleller 1-8 bestod klassen av 8-10 elever med en jättesnäll men hård fröken.
  Idag hittar jag minst två till fyra elever i varje klass med allvarliga neurologiska störningar.
  Eftersom jag jobbat inom skolan och fritidsgårdar från och till under nästan 40 år kan jag med fog påstå att antalet med diagnoser blivit fler. Inte bara för att man blivit bättre på att diagnostisera.
  De diagnoser som oftast ställs kan deras klasskompisar göra.
  Med fog påstår jag att ökningen startade någon gång i slutet av 80-talet. För att alldeles i början på detta årtusendet accelerera. Idag har jag klasser där kanske en tredjedel har något neurologiskt handikapp. Det beror förmodligen inte på vattnet eller den globala uppvärmningen.
  Trist och totalt galet att vi har myndigheter som inte inser galenskapen och om dom gör det inte
  tar tag i det. Frustrerande att vi varje gång som vi besöker BVC ifrågasätts varför vi inte vaccinerar vår lilla dotter nu just 3 år. Hon får ett syskon i höst och samma visa kommer att utspela sig. Ännu har personalen på BVC inte läst något av de dokument som jag presenterat än mindre valt att kommentera dom. Trots att jag via mail skickat för kommentar ett stort antal gånger. Dåligt, kanske är dom rädda att möta föräldrar till barn med autism och ha kunskapen att dom kanske orsakat dessa skador.

 • Undras just hur många, vilka närmaste tiden kommer att dö i märkliga olyckor …. eller plötsligt med kraft kommer att hävda – “att det var inte så jag egentligen menade …”

 • Undras just hur många, vilka närmaste tiden kommer att dö i märkliga olyckor …. eller plötsligt med kraft kommer att hävda – “att det var inte så jag egentligen menade …”

 • Sen kan man ju fråga sig hur det ens går att hitta statistik som stöder en ÖKNING av förekomsten av autism. Svaren man får är komplett galna. Då helt plötsligt är det okej att erkänna att vissa saker är “komplexa” och “diagnosticeringen blir bättre”. Vilket i detalj är att säga att man inte alls vet.

  Och i samma sekund som “etablissemanget” funnit “bevis” för att A. Wakefield har fel, då hugger journalister och svenska vetare på betet som om de vore marionetter.

  I bakgrunden står Big Pharmas lakejer och ler. En smutskastning med oändlig budget kan göra vilket helgon som helst till djävul.

  Jag finner det anmärkningsvärt hur ofta vi accepterar försämringar i konkreta siffror, där tydliga förbättringar vore det logiska.

  Mer mediciner, med avsikt att minska kostnaderna, ger tydliga försämringar och ökade kostnader. Och trots att alla håller hårt i pengarna, så görs inga försök att utreda varför utvecklingen är bakvänd?

  Jag börjar att trivas i min hatt av lättmetall, och när de kallar mig dåre så förstår jag att jag fortfarande har lite sans kvar!
  Ove 2016

 • Sen kan man ju fråga sig hur det ens går att hitta statistik som stöder en ÖKNING av förekomsten av autism. Svaren man får är komplett galna. Då helt plötsligt är det okej att erkänna att vissa saker är “komplexa” och “diagnosticeringen blir bättre”. Vilket i detalj är att säga att man inte alls vet.

  Och i samma sekund som “etablissemanget” funnit “bevis” för att A. Wakefield har fel, då hugger journalister och svenska vetare på betet som om de vore marionetter.

  I bakgrunden står Big Pharmas lakejer och ler. En smutskastning med oändlig budget kan göra vilket helgon som helst till djävul.

  Jag finner det anmärkningsvärt hur ofta vi accepterar försämringar i konkreta siffror, där tydliga förbättringar vore det logiska.

  Mer mediciner, med avsikt att minska kostnaderna, ger tydliga försämringar och ökade kostnader. Och trots att alla håller hårt i pengarna, så görs inga försök att utreda varför utvecklingen är bakvänd?

  Jag börjar att trivas i min hatt av lättmetall, och när de kallar mig dåre så förstår jag att jag fortfarande har lite sans kvar!
  Ove 2016

 • Sätter man bara tillbaka stolparna, rullar av nätet, nitar fast taggtråden överst, hamrar dit isolatorerna, drar trådarna och slår på strömmen är det inte mycket som skiljer dåtidens hugade cyniska vinstinressen från nutidens.. Prefabricerad smitta, farsot, uppfanns redan då.. Zicka dårar det fanns redan på den tiden.. eller var det igår?

 • Sätter man bara tillbaka stolparna, rullar av nätet, nitar fast taggtråden överst, hamrar dit isolatorerna, drar trådarna och slår på strömmen är det inte mycket som skiljer dåtidens hugade cyniska vinstinressen från nutidens.. Prefabricerad smitta, farsot, uppfanns redan då.. Zicka dårar det fanns redan på den tiden.. eller var det igår?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *