Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dokumentären Vaxxed avslöjar CDC:s lögner om autism och vacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 april 2016
- NewsVoice redaktion

Jag hade möjligheten i helgen att se vad jag tror i slutändan kommer att visa sig vara den mest betydelsefull dokumentären i vår livstid “Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe”. Efter att ha sett denna djupt oroande film, kan jag ärligt säga att jag nu är färdig.

Text: Tami Canal | Bilder från dokumentären | Originalartikel: Vaxxed: The Documentary That Destroys The CDC’s Lies About Autism and Vaccines | Översättning: Pia Hellertz

Jag är färdig med att försöka argumentera mot vacciners säkerhet med människor som med kraft förlitar sig på information från någon bara för att denne bär en vit rock.

Jag är färdig med att försöka övertyga folk om hur farliga tillsatserna i vaccin är och att cancerframkallande, genetiskt modifierade antigener och neurotoxiner (nervgifter) inte fungerar när det sprutas in i muskelvävnaden på ett barn som växer med motivering att det ger immunitet mot sjukdomar som vi inte varit i närheten av sedan våra far- och morföräldrar var barn.

Jag är färdig med att försöka rädda dem som är så förblindade av Big Pharmas argument, att de är villiga att offra sina oskyldiga barn med en giftig spruta.

Vad jag däremot inte är färdig med är att högröstat berätta om den djupa korruption som finns på CDC.

Vad jag inte heller är färdig med är att göra min del när det gäller att avslöja hur seniora forskare har förstört forskning om skadeverkningar, som kunde ha äventyrat vinster på miljarder dollar för vaccinindustrin.

Den omänskliga förstörelsen av bevismaterial som ifrågasätter varje säkerhetsgaranti av vaccinet, vilket faktiskt har förstört oräkneliga människors liv, genomförs av denna myndighet.

Om CDC uppenbart ljuger om något så djupgående och allvarligt som en länk mellan MMR-vaccin och autism, vad ljuger de mer om? Vilken annan forskning har förvanskats och förstörts på bekostnad av våra barn?

[1] CDC, Centers for Disease Control and Prevention är USA:s nationella folkhälsomyndighet
[2] På svenska MPR, mässling, påssjuka och röda hund. MMR står för measles, mumps och rubella.

William Thompson - Bild: Vaxxed

Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe fokuserar på inspelade telefonsamtal mellan dr Brian Hooker och dr. William Thompson, en senior forskare vid CDC, som avslöjar att en högt uppsatt och respekterad forskargrupp förstörde kritiska bevis för sambandet mellan MMR-vaccin [trippelvaccin] och autism.

Dr Thompson, som är omedveten om att han spelas in, berättar utförligt i detalj om material som gömts undan och förstörts för att dölja forskning om skador. Thompson hävdar att ett hemligt möte ägde rum mellan forskarna, en papperskorg och de chockerande resultaten.

Filmen ger bevis på att dr Frank DeStefano (som driver Vaccine Safety Division), dr Coleen Boyle (direktör för Birth Defects & Developmental Disabilities Department), samt tidigare CDC-direktören, dr Julie Gerberding, som för närvarande är vice VD vid läkemedelsjätten Merck, var inblandade i en bokstavlig förstörelse av forskning som visade en länk mellan MMR-vaccinet och autism, främst hos svarta barn under 3 år, forskning som avslöjade så mycket som en ökning av risken att utveckla autism på 236 % efter det gemensamma barndomsvaccinet.

Jag klarade inte av att se dokumentären utan att gråta, när jag såg de obestridliga bevisen som presenterades på att CDC i över tio år har känt till att MMR-vaccinet, inte bara ytligt, var kopplat till utvecklingen av autism. Jag kunde inte låta bli att gråta för de otaliga liv som för alltid har förändrats på grund av CDC:s solidaritet med läkemedelsindustrin, oavsett konsekvenserna för oskyldiga barn och deras familjer.

Filmen ger konkreta och filmade bevis på ett barn som skadades svårt av MMR-vaccin. Detta söta, blonda barn hade klarat av alla sina utvecklingsmässiga milstolpar, vilket dokumenteras på film. Han skrattar, springer leende och samspelar med sina föräldrar och sin syster. Han filmades även när MMR-vaccinet administrerades.

Efter vaccineringen skildrar filmerna ett helt annat barn. Denna hjärtskärande film visar ett barn, som bara några dagar före vaccineringen gick och sprang, och som nu var så förvirrad att han knappt kunde stå. Han fortsätter att försöka stå upprepade gånger, bara för att ta ett par steg, och sen snubblar och faller. Innan filmen slutar kan man se honom försöka att gå på sitt huvud och sina händer, klart frustrerad och förvirrad.

Andrew Wakefield - Bild: VaxxedTheMovie.com

Dr Andrew Wakefield som berättar i filmen ska betraktas globalt som en hjälte i ett försök att rädda våra barn från de mördare som driver CDC. En annan sak som jag är färdig med är att tolerera smutskastning eller trakasserier av dr Wakefield. Det är oacceptabelt det som media och medicinsk industri har gjort mot denna heroiska man. Jag uppmuntrar alla att lära sig fakta om den sanna historien som involverar dr Wakefield.

Vaxxed gör ett fantastiskt arbete med att berätta om hans mod, trots att så många har försökt att förgöra honom för att han helt enkelt berättar sanningen. Han tror att det är kombinationen av mässlings-, påssjuke- och röda hund-vaccin och den ålder som det administreras i, som är av intresse, vilket han konstaterar i intervjun i Vaxxed.

Han tror att vaccinerna bör ges individuellt, men som Vaxxed dokumenterar, så vet CDC att om barn skulle vaccineras i enkeldoser så skulle vaccinprogrammet kosta miljarder dollar mer och läkemedelsföretagen skulle få minskade vinster.

Den som vill hävda att dr Andrew Wakefield är “anti-vaccination” eller en “kvacksalvare” behöver verkligen göra sina egna oberoende studier.

Dokumentären är känslomässigt stark och mycket bra gjord. En del av filmen fokuserar på “Hear This Well-rörelsen” (HTW), som kom att granska mainstream medias försök att dölja vaccinets faror med hjälp av ett okunnigt TV-ankare som påstod att vacciner inte orsakar autism.

Autism i USA - Bild: VaxxedTheMovie.com
Bild: Autism i USA

Vaxxed visar bara några av många inlagor i denna “Hear This Well”-kampanj och det är svårt att inte känna en klump i halsen när man lyssnar på de känslostarka berättelser av föräldrarna till dessa oskyldiga barn, som nu avtjänar ett livstidsstraff med en sjukdom som sannolikt hade kunnat undvikas om vetenskaplig integritet hade visats.

Oavsett vilken position man har när det gäller vaccination, är summan av kardemumman att korruption förekommer vid CDC. Detta är en byrå som är i institutionell konflikt. Ledande forskare är delaktiga och direkt involverade i förstörelsen av forskning som har skadat hundratusentals liv.

I stället för straff för dessa avskyvärda handlingar, blir de befordrade och alla blir rikare. Oavsett om du är en av de lyckliga, liksom jag själv, vars barn inte skadats av vacciner, kvarstår det faktum att det finns barn som har skadats eller till och med dödats.

Det existerar en vaccinskadedomstol som använder skattebetalarnas pengar för att kompensera familjerna till spädbarn och barn som har dödats eller skadats av vacciner. Att förbli neutrala eller till och med förnekar att vacciner skadar och dödar barn gör dig delaktig i den potentiellt civilisationsreducerande epidemi vi står inför.

Oavsett om ditt barn inte dog eller skadades efter en omgång vaccinationer betyder inte att det inte har hänt eller att det inte kommer att fortsätta att hända så länge CDC tillåts komma undan med denna uppenbara bevis manipulation.

[3] Se HTWs hemsida – http://www.hearthiswell.org/.
[4] Detta är något som även den danske läkare Peter Götzsche beskriver i boken Dödliga mediciner och organiserad brottslighet – Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och
hälsovården (2015).

Bill Posey - Bild: VaxxedTheMovie.com

Filmen avslöjar också det faktum att en CDC-forskare som blev visselblåsare, dr Thompson, har överfört alla bevis till kongressledamoten i Florida, Bill Posey. Posey har haft informationen i över ett år, medan läkare fortsätter att injicera barn med detta mycket tveksamma vaccin och lura intet ont anande föräldrar att vacciner är det största som hänt i den moderna medicinen.

  • Var finns kongressförhören?
  • Var finns den nationella uppmärksamheten till denna livförstörande lögn som vi har fått höra om i över ett decennium?
  • Var är presidenten?
  • Var är de hälsotjänstemän som bör kräva svar och ansvar?

Jag kan inte uttrycka hur djupt bekymrad jag känner mig efter att ha sett Vaxxed. Jag vet inte hur det är möjligt att se den här filmen och inte känna ilska över en lögn som har vidmakthållits för att läkemedelsindustrin skall kunna dra in vinster i miljardklassen.

Jag vet inte hur någon kan se den här filmen och inte tänka och ifrågasätta varenda säkerhetsgaranti som någonsin gjorts av sina läkare. Dessa är våra barn! Vi måste skrika högt! Som föräldrar är vi deras beskyddare och det är upp till oss att göra de bästa möjliga valen för deras hälsa. Men hur kan vi göra det när viktig information undanhålls från oss?

Jag uppmuntrar dig att se denna film innan du överväger vaccination. Det är viktigt att inse att varje vaccinskadat barn har en förälder som en gång litade på vacciner. Filmen får dig att inse att vi alla fumlade i mörkret efter svar eftersom sanningen inte är den vi har fått höra.

Vaxxed innebär att måste man tänka på allt när det gäller alla hälsobesluten för våra mest värdefulla människor. Läkare använder CDC:s forskning när de utövar läkaryrket, behandlar patienter och utbildar föräldrar. Ju tidigare du inser att allt din läkare har sagt har sitt ursprung från ett moraliskt bankrutt CDC, desto närmare kommer vi att kunna rädda en annars snart förlorad generation.

Översättning: Pia Hellertz

Relaterat

Läs mer om Vaxxed i NewsVoice

Filmens hemsida: VaxxedTheMovie.com

Det finns en hel del videor på YouTube nu som publicerats i år.

Vaxxed: the ABC News interview that Big Pharma didn’t want you to see

Vaxxed director Andrew Wakefield breaks silence on vaccine violonece against children and CDC coverup

Pia Hellertz kommentar

Ett kort utdrag ur en artikel om bakgrunden: Houston Film Festival Forced to Remove Vaxxed Documentary After Threats from Local Government Official av Danny F. Quest | Apr 8, 2016

“Vad som nu blir tydligt i allt detta är att vaccinindustrin inte kommer att stanna vid något för att tysta denna film och hindra allmänheten från att se den. Extremt starka krafter på de högsta nivåerna av media och regeringen är allierade mot denna film. Det väcker frågan: Vad är det som VAXXED avslöjar som uppenbarligen anses så farligt för etablissemanget?”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq