Annons: Avslöjande föredrag om healing-forskning som KI försökt dölja – ABF 19 april 2016

publicerad 18 april 2016
- av Torbjörn Sassersson red.

Tony Eckardt - Foto: Eva Olsson

Eva Olsson och Tony Eckardt som publicerat om “förbjuden” healing-forskning på Karolinska Institutet håller föredrag om de positiva resultaten som KI försökte dölja. De tar även upp en annan skandal på KI, turerna runt Osher Centrum.

“Vi har genom healern Channie West uppdagat en mörkläggning av 3 års healingforskning och kommer att presentera det material som finns kvar av forskningen under föredraget. Channie West kommer att vara med och svara på frågor.”

Tony Eckardt och Eva Olsson kommer även att beröra ytterligare en forskningsskandal nämligen Osher Centrum som tog emot 43 milj kronor för alternativ forskning på men forskade i annat än vad donationsavtalet föreskrev.

Eckardt och Olsson har som som grävande reportrar försökt att reda ut vilka som ligger bakom dessa mörkläggningar av lyckade försök med alternativa läkemetoder och fann spår ända upp till regeringen.

“Några vill absolut inte att forskningen skall bli känd, då det gör att healing skulle kunna integreras i vården och stora summor för läkemedel kan sparas.”

Föredraget ikväll ersätter föredraget “The Science Delusion” med Rupert Sheldrake. Sheldrakes föredrag hålls i stället i höst 2016.

Tidpunkt: Tisdag 19 april 2016, kl 19:00

Lokal: ABF huset, Sandlersalen, Sveavägen 41, Sthlm.

Entre: 150 kr