Avslöjande föredrag om healing-forskning som KI försökt dölja – ABF 19 april 2016

  21

  Tony Eckardt - Foto: Eva OlssonEva Olsson och Tony Eckardt som publicerat om “förbjuden” healing-forskning på Karolinska Institutet håller föredrag om de positiva resultaten som KI försökte dölja. De tar även upp en annan skandal på KI, turerna runt Osher Centrum.

  “Vi har genom healern Channie West uppdagat en mörkläggning av 3 års healingforskning och kommer att presentera det material som finns kvar av forskningen under föredraget. Channie West kommer att vara med och svara på frågor.”

  Eva Olsson - Foto: Tony EckardtTony Eckardt och Eva Olsson kommer även att beröra ytterligare en forskningsskandal nämligen Osher Centrum som tog emot 43 milj kronor för alternativ forskning på men forskade i annat än vad donationsavtalet föreskrev.

  Eckardt och Olsson har som som grävande reportrar försökt att reda ut vilka som ligger bakom dessa mörkläggningar av lyckade försök med alternativa läkemetoder och fann spår ända upp till regeringen.

  “Några vill absolut inte att forskningen skall bli känd, då det gör att healing skulle kunna integreras i vården och stora summor för läkemedel kan sparas.”

  Föredraget ikväll ersätter föredraget “The Science Delusion” med Rupert Sheldrake. Sheldrakes föredrag hålls i stället i höst 2016.

  Tidpunkt: Tisdag 19 april 2016, kl 19:00

  Lokal: ABF huset, Sandlersalen, Sveavägen 41, Sthlm.

  Entre: 150 kr

   

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  21 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  ebbe olsson
  ebbe olsson
  Gäst
  17 januari 2018 kl 01:03

  hej min healing fungerar mycket bra ett bra sätt är att använda mobilen ta photo helkropps framifrån sidan o bakifrån tunna kläder.skicka på sms till 0707738999 så healar jag cancer hiv borelia ebola sika artros .ebbe olsson tanumshede

  Dag Rudin
  Dag Rudin
  Gäst
  Reply to  ebbe olsson
  19 januari 2018 kl 12:06

  Hej Ebbe!

  Kul att läsa att du fått helandets gudomliga gåva att förmedla till dina medmänniskor. Kan du ge mig några referenser och pris? Mvh Dag Rudin

  borjeperatt
  Gäst
  24 april 2016 kl 09:26

  Har tyvärr varit fullt upptagen med filmproduktion men är intresserad att ta del. Vi får återkomma om det. Lycka till.

  Kent Gunnarsson
  Kent Gunnarsson
  Gäst
  21 april 2016 kl 06:05

  Synd att jag missade föredraget.

  Marie Larsson
  Marie Larsson
  Gäst
  20 april 2016 kl 19:46

  Självklart att healing fungerar när allt i Universum/vår värld består av energier och frekvenser som vibrerar i olika hertz. Vi är energivarelser och när vi får obalans som vi blir av många orsaker i vår värld vi lever i idag, så blir vi sjuka. En tanke är en frekvens som vi sänder iväg därav vi även kan utföra distanshealing. De vill tysta ner allting om healing för om det blir godkänt så kommer läkemedelsbolagen förlora massor med pengar. Dessutom så kan alla heala men vi har olika styrka beroende på vilken frekvens vi har. Vi är endast redskap för den allomfattande energin och har vi hög frekvens så kommer energin lättare igenom oss. Universum synkroniserar hela tiden så det vi tänker och känner inom oss får vi mer av. Förklarat enkelt för annars blir det för lång kommentar. Tack, till er som lägger er tid på att heala och hjälpa andra till balans. Men de måste även jobba med sig själva på alla plan annars blir healingen som om vi laddar våra telefoner.

  De som är intresserade kan läsa på om kvant fysik och det är så fascinerande. När jag fick förståelse hur allt är uppbyggt och fungerar så blev världen helt ny inför mina ögon.

  LenaUlrica Rann Uhlin
  LenaUlrica Rann Uhlin
  Gäst
  20 april 2016 kl 08:34

  Tack för att ni finns!
  Reiki healer i Visby

  pelle
  pelle
  Gäst
  19 april 2016 kl 22:32

  jag var med och genomförde testerna på KI, plus den som ursprungligen kontaktade KI och bad om att sätta upp försöken. Om någon vill fråga nåt så skriv till
  Jag har kvar testresultat från ett parallelltest som gjordes på människor under ledning av prof Öckerman ett halvår senare. Analys av resultat i blodet.

  maria eriksson
  maria eriksson
  Gäst
  19 april 2016 kl 18:52

  Vill gärna höra mer om detta efteråt och hur kan jag ta del av detta Isåfall? Blir det på fler städer. Dalarna ?

  LegeNet
  Gäst
  19 april 2016 kl 15:14

  Inte heller jag har möjlighet att närvara, men blir väldigt glad åt eventuell inspelning.  Tony Eckardt brukar ju spela in föredrag och presentationer, och jag hoppas denna gång han har dubbel utrustning så inga tekniska strul ska kunna lägga hinder i vägen.

  Relevant till ”Några vill absolut inte att forskningen skall bli känd, då det gör att healing skulle kunna integreras i vården och stora summor för läkemedel kan sparas.” som nämns i artikeln, se min kommentar om bedrägeriet med rättslig kosmetika för att lura EU att Sverige följer sina internationella åtaganden om enskildas individuella rättigheter att välja vård på länk https://newsvoice.se/2016/04/16/schweiz-erkanner-alternativmedicin-from-maj-2017-pga-direktdemokrati/comment-page-1/#comment-165511

  Jesper Nilsson
  Gäst
  19 april 2016 kl 12:25

  Utan länkar till forskningen så blir ovanstående rätt oviktigt för en person som inte vill gå på det föredraget. Dvs boende i Malmö som jag åker inte hela vägen dit.

  PS. Har läst tidigare inlägg om detta ämne och om jag minns rätt framkom ingen fakta då heller. Vad är rätt med detta som jag inte förstår?

  Josef Boberg
  Gäst
  19 april 2016 kl 10:20

  Intressant, verkligen…

  ulla elisson
  ulla elisson
  Gäst
  19 april 2016 kl 09:51

  Vill gärna ta del av forskningen. Min dotter ör healer. Därför e-a intressant. Jag är fundersam vore intressant med pos.

  Dag Rudin
  Dag Rudin
  Gäst
  19 april 2016 kl 08:19

  Hej! Jag känner till detta projekt eftesom jag blev ombedd att tipsa KIs forskare om helare. Jag vet att de kom upp och intervjuvade två av dem. Jag.förutsätter att innehållet i ert föredrag publiceras. Låt mig få veta hur jag kan ta del av det. Mvh Dag Rudin

  Marina Szöges
  Marina Szöges
  Gäst
  19 april 2016 kl 06:47

  Väldigt intressant och jag önskar också att föredraget spelas in, detta behöver absolut spridas.
  Jag hade jättegärna kommit, men har tyvärr inte möjlighet, som jag ser nu. Fick veta om detta föredrag först igår och det krockar tyvärr med annat.

  Johnny Grimståhl
  Johnny Grimståhl
  Gäst
  18 april 2016 kl 23:37

  Det kolliderar tyvärr med ett föredrag som jag ska hålla om Biomagnetism. Det vore intressant att få ta del av det i efterhand.

  Jessica
  Jessica
  Gäst
  18 april 2016 kl 23:19

  Andra orter?

  T
  T
  Gäst
  18 april 2016 kl 22:46

  Intresserad av att höra, otroligt viktig information! kan Ni spela in så det blir nedladdningsbart? ev sälja det eller sprida gratis ?

  Ronny
  Ronny
  Gäst
  18 april 2016 kl 22:10

  Intressant. Hoppas ni har detta föredrag fler gånger samt att det spelas in.

  Pirjo Drakhjerta
  Gäst
  18 april 2016 kl 21:36

  Otroligt intressant! Vore dessutom bra om det gick att ta del av efteråt! Kan tyvärr inte närvara på själva föredraget men följer det hela med stort intresse.

  Madeleine
  Madeleine
  Gäst
  18 april 2016 kl 19:01

  Kommer detta föredrag att spelas in?

  Jessica
  Jessica
  Gäst
  18 april 2016 kl 16:40

  Hej. Kan ni kanske ha samma föreläsning i Göteborg också?
  Mvh Jessica