Oliver Stone porträtterar Edward Snowden i kommande film – Premiär 16 sep 2016 i USA

0
582

Den amerikanska regissören Oliver Stone regisserar spelfilmen om Edward Snowden. Stone är kritisk mot den amerikanska imperialismen och biotittarna kan förmodligen förvänta sig en rättvis bild av Snowden och hans gärning för världen. 

Annat var det när Universal Pictures porträtterade Julian Assange, Bradley (Chelsea) Manning och Wikileaks i filmen “We Steal Secrets” (2013). NewsVoice såg filmen. Bilden som den målade upp var att visslaren är en förlorare och att Manning var ett psykfall. Julian Assange var inte heller positiv till spelfilmen “The Fifth Estate” (2013) om Assange och Wikileaks. Den filmen har inte NewsVoice sett ännu, men vi återkommer med en kommentar.

Snowden spelas av Joseph Gordon-Levitt.

Text: NewsVoice

Relaterat

IMDB om filmen Snowden

Wikileaks: First Letter from Julian Assange to Benedict Cumberbatch Over The Fifth Estate

Time: Benedict Cumberbatch Says Assange Letter Made Him Question Role in ‘The Fifth Estate’


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer