Medlem av 911-kommissionen bekräftar Saudiarabiens inblandning i terrorattacken

2
135

John F. Lehman Jr., Secretary of the Navy

John Lehman* som var republikansk medlem av 11-septemberkommissionen bekräftar för The Guardian att det finns klara bevis för att de påstådda terroristerna som enligt den officiella förklaringen ska ha kapat flygplanen fick stöd och hjälp av ett nätverk av personer med anknytning till regeringen i Saudiarabien. 15 av de 19 utpekade kaparna var dessutom från Saudiarabien.

Text: Pål Bergström, Palbergstrom.com | Bild: John Lehman, från 1982, public domain

Han uppmanar Obama att skyndsamt publicera de hemligstämplade 28-sidorna som var en del av kongressens rapport “Joint Inquiry into Intelligence Community Activities Before and After the Terrorist Attacks of September 11, 2001” (ej att förväxla med 11-septemberkommissions utredning) som visar på Saudiarabiens inblandning.

All fakta pekar mot de tre husen i WTC demolerades med sprängämnen och orkestrerades av neokonservativa personer och grupper inom USA med hjälp krafter i bl a Saudiarabien och Israel för att kunna genomföra sin agenda.

Sannolikt återfinns även samma grupper i USA som står bakom kriget i Ukraina och Syrien, genom skapandet av ISIS tillsammans med Saudiarabien och Turkiet.

Guardian.911.2016Det plötsliga intresset från USA och delar av amerikansk mainstream media kring Saudiarabiens inblandning ska ses i ljuset av den övergripande geopolitiska maktkamp som pågår mellan ett genomkorrupt USA, med handen över ett manipulerat ekonomiskt och monetärt system med dollarn i centrum under ledning av Federal Reserve, och en allians av länder under ledning av Ryssland och Kina som försöker skapa en multipolär och fungerande världsordning.

Saudiarabiens olja har sedan 1973 varit en viktig stomme för den amerikanska dollarn. Den och därmed USA står vid ruinens brant varför Saudiarabien påstås ha planer på att överge den strikta kopplingen till dollarn för handel med olja. Detta är ett direkt hot mot den dolda makten i USA.

Svaret är att hota tillbaka med publicering de 28-sidorna och därmed lägga Saudiarabiens inblandning i 11 september [WTC 911] för öppen dager för att få dem på andra tankar. Om så sker kommer det vara ett viktigt och avgörande steg för att finna de verkliga förövarna i USA.

Text: Pål Bergström, Palbergstrom.com

Läs mer: The Guardian: Saudi officials were ‘supporting’ 9/11 hijackers, commission member says

Relaterat

www.9-11commission.gov

*John F. Lehman, Jr. (1942-) is an American investment banker and writer who served as Secretary of the Navy in the Reagan administration. From 2003 to 2004 he was a member of the 9/11 Commission. Lehman currently serves on the National Security Advisory Council for the Center for Security Policy (CSP), and on the board of trustees for the think tank Foreign Policy Research Institute (FPRI). Lehman is also a member of the National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States. He also served as an advisor to Sen. John McCain for the 2008 presidential race, and for Mitt Romney in his 2012 bid. / Wikipedia

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

2 KOMMENTARER

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Lehman
    He is a long time Republican his most famous quote is, ”Power corrupts. Absolute power is kind of neat.”

    Jag undrar varför Mr. ”John F. Lehman” (sök själva) angriper Saudiarabien och inte ex, Israel?

    Att skylla allt som gått snett med WTC 911 på Saudiarabien förefaller vara extremt enögt med det som finns vid handen.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/10/05/vad-har-wtc-911-och-23-biljoner-i-usa-gemensamt-folj-pengarnas-vag/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here