Inferno – Uppföljningen till Da Vinci-koden har premiär oktober 2016

publicerad 24 maj 2016
- Torbjörn Sassersson red.

Inferno_2016-posterTom Hanks är tillbaka som historikern Robert Langdon i Dan Browns film Inferno som är uppföljare till “Da Vinci-koden” och “Änglar och demoner”. Denna gång finner Langdon ledtrådar i Dantes inferno.

Dramat börjar med att Langdon vaknar upp på ett sjukhus i Italien med minnesförlust. Hans kollega är läkaren Sienna Brooks spelad av Felicity Jones. Tillsammans reser de kors och tvärs över Europa för att stoppa en dödlig komplott mot mänskligheten.

Premiär: 14 oktober 2016
Regi: Ron Howard

Dan Browns hemsida

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • redhawk, med flera

    Ett gott råd till er som gillar Dan Browns böcker: Läs Folkbibeln, eller KJV. Då inser ni vad Browns böcker egentligen är, nämligen spekulativ smörja.

  • Hollywoods eviga frammanade av en hjälte, som skall rädda världen kan ju knappast vara annat än en konditionering av den kommande verkliga räddaren, när kabbalisterna näst intill har drivit världen i avgrunden och mänsklighetens rester ropar efter en salvatore.
    Langdon har tydligen ett “dolt spår” i sina romaner med att avslöja vissa förehavanden som amerikanska och andra hemliga organisationer har för sig, såsom minidrönare, isprojektiler, bakdörrar i datorer, organisationers sammanbindande symboler, kriget om kryptonycklar, psykologisk massmanipulering, Vatikanens politiska agenda mm. Lite av en Orwell kanske. Böckerna har korta kapitel, så de lämpar för nattduksbordet.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *