Inferno – Uppföljningen till Da Vinci-koden har premiär oktober 2016

3
1488

Inferno_2016-posterTom Hanks är tillbaka som historikern Robert Langdon i Dan Browns film Inferno som är uppföljare till “Da Vinci-koden” och “Änglar och demoner”. Denna gång finner Langdon ledtrådar i Dantes inferno.

Dramat börjar med att Langdon vaknar upp på ett sjukhus i Italien med minnesförlust. Hans kollega är läkaren Sienna Brooks spelad av Felicity Jones. Tillsammans reser de kors och tvärs över Europa för att stoppa en dödlig komplott mot mänskligheten.

Premiär: 14 oktober 2016
Regi: Ron Howard

Dan Browns hemsida


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
redhawk
redhawk
25 maj 2016 kl 20:40

Bra för boken är som alla hans andra otrolig bra skriven.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
25 maj 2016 kl 21:45

Hollywoods eviga frammanade av en hjälte, som skall rädda världen kan ju knappast vara annat än en konditionering av den kommande verkliga räddaren, när kabbalisterna näst intill har drivit världen i avgrunden och mänsklighetens rester ropar efter en salvatore.
Langdon har tydligen ett “dolt spår” i sina romaner med att avslöja vissa förehavanden som amerikanska och andra hemliga organisationer har för sig, såsom minidrönare, isprojektiler, bakdörrar i datorer, organisationers sammanbindande symboler, kriget om kryptonycklar, psykologisk massmanipulering, Vatikanens politiska agenda mm. Lite av en Orwell kanske. Böckerna har korta kapitel, så de lämpar för nattduksbordet.

LJJ
LJJ
Gäst
27 maj 2016 kl 06:12

redhawk, med flera

Ett gott råd till er som gillar Dan Browns böcker: Läs Folkbibeln, eller KJV. Då inser ni vad Browns böcker egentligen är, nämligen spekulativ smörja.