Per Ola “Jai” Thornell om Hälsofrihet: Vi behöver återta rätten till vår hälsa

publicerad 20 maj 2016
- av NewsVoice

Per-Ola ThornellMyndigheter, läkemedels- och livsmedelsindustrier och pseudoskeptiker gör sitt bästa för att vi människor inte ska få välja själva vad vi vill äta, dricka, hur vi ska behandla sjukdomstillstånd eller upprätthålla en hälsosam livsstil.

Text: Per Ola “Jai” Thornell, Facebook | Artikel har tidigare publicerats i tidningen Nära

Det är bedrövligt att följa hur man förföljer enskilda personer och företag i syfte att kränka, förnedra och tillintetgöra.

Alternativa behandlingar vill man förbjuda, medium kallas för bedragare offentligt, homeopati och healing ses som trams. ION Silver får sina produkter förkastade av journalister och dras inför rätta, Vidarklinikens existens hotas av orimliga regler, att healing fungerar mörkläggs av Karolinska Institutet samt vitaminer och mineraler ska förbjudas eller tas bort i terapeutiska doser från marknaden.

Företagen som förser oss med socker, mättat fett, farliga färgämnen och annan ohälsosam kemi kan sälja sitt skräp genom att finansiera forskare som kommer fram till att det inte finns några kopplingar mellan dessa företagsprodukter och vår ohälsa.

Lagar, regler och pengar ser till att läkemedel, tvångsvaccineringar, processad onyttig ”mat”, socker och toxiska ämnen överöser oss. Ur ekonomisk synpunkt är det bra för dessa företag och stat om vi jobbar mycket, blir sjuka och dör hyfsat tidigt. Vi ska sitta fast i ekorrhjulet helt enkelt.

Vi behöver återta rätten till vår hälsa och sätta ner foten för de här människorna som säger sig vilja vårt bästa. Vi behöver se sanningen i vitögat och inse hur lurade vi är.

Jag kallar dem inte för bedragare eftersom jag tror att de är omedvetna om vad de ställer till med. De är övertygade om att de har rätten på sin sida. Men det har de inte. Vi har hälsofrihet i Sverige vilket innebär att det är du och jag själva som avgör vad som är bäst för oss!

Jag rekommenderar alla som, precis som jag, är intresserade av sin hälsofrihet att ta en titt på den svenska organisationen The National Health Federation som arbetar för att öka medvetenheten kring olika hälsofrågor.

Ju fler som blir medvetna desto fortare kan vi skapa det land och den värld vi alla önskar få och där ett sunt och friskt liv ges goda förutsättningar. Mer om NHF kan du läsa på thenhf.se.

Text: Per Ola “Jai” Thornell

Relaterat

Vill du läsa fler krönikor av Per Ola (Jai) Thornell? Köp hans krönikebok i Nära Shop


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: hälsofrihet
  • Det är skolmedicinen som är kvacksalveri, det är rent bedrägeri.

    Medicinbolagen är en maffia och soom styr med sina pengar, politiker, myndigheter och sjukvården. och folk dör av dessa gifter, som inte verkar läkande, utan endast döljer symptom.

  • Mycket bra artikel! Absurt att vi inte får välja behandling själva. Vi vet att de kemiska medicinerna praktiskt taget alltid ger biverkningar medan homepatmedicin,healing, örter m.m. aldrig gör det. En läkare uttalalade sig i en tidning att just dessa “mediciner” inte hade någon verkan annat än placeboeffect. Men låt då placeboeffecten verka, eftersom så många blir friska av dessa behandlingar.

    Lisbet

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *