Robert De Niro ska producera egen dokumentär om vaccinriskerna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 maj 2016
- NewsVoice redaktion

Robert-De-Niro-Foto-Foto-Angela-George-CC BY-SA 3.0

Den Oscarsbelönade skådespelaren och regissören Robert de Niro säger att han ska producera en egen dokumentärfilm om riskerna med vaccin. Det är resultatet av att han kände sig tvingad att avlägsna filmen Vaxxed från repertoaren under Tribeca Film Festival tidigare i år.

Källa: Nya Dagbladet och Vulture | Bild: Robert De Niro – Foto: Angela George, CC BY-SA 3.0

Vaxxed handlar om de skadliga konsekvenserna av massvaccinationer i världen. Det fick de amerikanska etablissemangsmedierna att rasa mot Robert De Niro för att han tänkte visa dokumentären på sin egen filmfestival. Pressen på Robert De Niro blev till slut så stor att han valde att dra tillbaka dokumentären, skriver Nya Dagbladet.

“Från det jag har lärt mig så blev det en stor reaktion som jag inte kunde förutse. Det var från andra filmskapare, förmodligen, jag har ännu inte lyckats lista ut vilka det var. För mig fanns det ingen anledning att inte se filmen. Den skadar ingen, den säger någonting. Kanske var vissa saker felaktiga, men om filmen var 20 procent korrekt så var den fortfarande värd att se”, säger de Niro i en intervju med Vulture.

De Niro har en son som drabbats av autism och De Niro – precis som dr Andrew Wakefield – misstänker en koppling mellan vaccin och den neurologiska sjukdomen.

Läs mer i Nya Dagbladet

Relaterat

Tribecafilm.com

Vaxxed, dokumentär


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Undras just hur länge det dröjer av innan vi får veta att Robert de Niro nyss omkommit under något mystiska omständigheter? Personer, vilka vågat gå mot vad “makten” med sin korruption tänkt sig skulle gälla – har av och till oförväntat rapporterats döda! Kanske var det tillfälligheter …

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *