Saudiarabisk press: USA sprängde WTC för att skapa “Kriget mot terrorismen”

publicerad 25 maj 2016
- Pål Bergström

saudipress-us-blow-up-wtc911Precis som förväntat börjar nu vänner i brott att skylla på varandra, skriver Pål Bergström, som följt utvecklingen i medierna i svallen efter att krafter i USA vill släppa hemligstämplade sidor i 911-kommissionens rapport. 

Efter hot från USA om att man eventuellt kommer publicera 28 hemligstämplade sidor ur en kongressrapport om dådet 11 september 2001 som pekar ut Saudiarabien, eller personer med anknytning till den saudiska regeringen, som medhjälpare till de påstådda kaparna bakom dådet kastar nu Saudiarabien tillbaka dynamitstubben.

I en artikel i London-baserade Al-Hayat daily, som enligt Breitbart ska betraktas som “saudisk press”, av juridiska experten Katib al-Shammari sägs USA ha stått bakom dådet för att skapa “Kriget mot terrorismen”.

“The intention of the attacks, writes al-Shammari in his conspiracy article, was to create “an obscure enemy – terrorism – which became what American presidents blamed for all their mistakes” and that would provide justification for any “dirty operation” in other countries.”

Text: Pål Bergström, Palbergstrom.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • När skall George Bush ställas inför krigsrätt??? Han och Dick Cheyney tillsammans har nog mycket på sina samveten – av vilket nog både det ena och det andra kommer att avslöjas framöver ….

  Dick lovade Halliburtons aktieägare stora utdelningar sedan bolaget skulle ta tagit hand om oljan i första hand från Irak … Minns det TVprogrammet som visades i Kanadensisk TV strax innan kriget där strax därefter brakade loss …

  Hur det senare utvecklades har världen sedan kunnat följa genom åren ….

 • Nu står man och kastar stenbumlingar i ett glashus fast det är få som träffar. 911 var ett militärt samarbetsprojekt. Säkerhetstjänsterna har avdelningar som inte är nationellt bundna utan arbetar direkt under det ekonomiska illusionsväldet som betalar dem med en illusionsvaluta vilken det än är. När inte de gamla paradigmets hemliga hjältar längre kan styra upp händelserna så blir det så här, de har varit tvungna att lämna ut de hemligaste bitarna av hur västvärlden fungerar till aningslösa datanissar och politiska opportunister i en ny generation. Detta kan också kallas för ett generationsskifte mot ett öppnare samhälle med större individuellt ansvar för de enskilda. De som önskar förbli slavar i de olika delsystemen kan ju fortsätta med det.

 • Raw Story (May 31, 2016): Saudi Arabia using secret 1974 US debt deal to block the release of 9/11 information

  “Saudi Arabia agreed to prop up American debt and spending in exchange for military aid and equipment as part of a secret agreement dictated by former President Richard Nixon.

  The diplomatic and economic agreement was reached in July 1974, at the height of the oil crisis, on the condition of secrecy — but newly revealed documents show how the kingdom entangled its fortune with the economic survival of the U.S., reported Bloomberg News.”

 • @ JLarsson says: “CIA, Mossad, Saudi ligger alla bakom detta”!

  CIA (Kristet) Mossad (Judiskt) Saudi (Muslimskt).

  I framtiden kommer finnas tre etniska, nationalistiska samt regilisa rena samhällen. Dessa kommer att leva i fred med varandra. Det är väl planen. Resten av världen blir ett enda flyktings-mismatch-guggi-mujja

 • Världens i särklass mest bevakade och skyddade byggnader är Vita huset och Pentagon, det amerikanska högkvarteret. Då flygplanen tog kurs mot sina mål då hände absolut inget ting. Alla jaktflyg som ska stoppa fiender mot dessa byggnader fanns inte plats över huvud taget. Ingen försökte stoppa hotet. Alla var ute på övning den dagen säger man. Några reservplan fanns, men alla beordnades att stanna på marken av den nytillträdde Dick Cheney, den förste vicepresident i världshistorien som fått ansvaret för det amerikanska flygvapnet. Denna order att “Stay down kom direkt från Dick Cheney. Det är detta som är “The smoking gun.
  Att den amerikanska administrationen hemligstämplat allt materiel om händelsen säger allt om vem som är inblandade. Detta är ett typiskt inside jobb för att skaffa sig ett evigt argument…kriga mot terrorister var som helst i världen. Varning för massmördar republiken UZA !

 • En god förberedelse för “drottningen av kaos”. Fyra år av totalt kaos i Mellanöstern väntar. Om Sverige håller sig utanför nato och minskar oljeberoendet kan vi spara massvis med pengar.

  Jag tror att både USA och Saudiarabien är inblandade. Det är bara några fler spelare som fattas i ekvationen…

  Den mest sannolika konspirationsteorin jag funnit:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/10/05/vad-har-wtc-911-och-23-biljoner-i-usa-gemensamt-folj-pengarnas-vag/

  Det mest bevärande fadäsen då tornen rasade:
  http://www.democracynow.org/2007/2/8/cheering_movers_and_art_student_spies

 • En del av propagandan är att den som säger Sanningen har så dåligt rykte att ingen kommer att ta det på allvar. Så här fungerar det överallt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *