Public Service på riktigt.

fredag, december 1, 2023

Ericssons VD Hans Vestberg tror svenskarna har inopererade mikrochips år 2025 – om nio år alltså

publicerad 18 juni 2016
- Torbjörn Sassersson red.
RFID (Radio-frequency identification) - Bild: Wikimedia

RFID-chip

ANALYS. Koncern-VD:n för Ericsson Hans Vestberg har sin vision klar för 2025: vi kommer att ha en värld där vi microchippats med supersnabba medicinska implantat. I sin framtidsvision ser Vestberg tillämpningar i allt från drönare, smarta hem och e-hälsovård till självkörande bilar som undviker trafikstockningar.

Text: Torbjörn Sassersson, uppd. kl 09:12 | Bild: montage

Hans Vestberg, VD, Ericsson, 2016 - Pressfoto: Ericsson.comThe Telegraph fick i våras en intervju med Hans Vestberg där man gick igenom Ericssons visioner för framtiden.

“Jag är säker på att om 10 år kommer du att ha ett chip i din kropp som kommer att tala om för dig vad som ska hända de kommande 24 timmarna.” … “Vi kommer inte att kunna föreställa oss hur världen kommer att transformeras med all denna uppkopplingsbarhet”.

Bild: Hans Vestberg, VD, Ericsson, 2016 – Pressfoto: Ericsson.com

Den superteknologiska framtiden möjliggörs med nästa generation av trådlös kommunikationsteknik som kallas 5G.


Föreställ dig hastigheter på 25 gigabyte per sekund vilket är 2500 gånger snabbare än vad 4G-användare kan komma upp i idag.


5G är tillräckligt snabbt för att simultant och helt trådlöst kunna förse 1000 hushåll med 4K högdefinitions-TV, enligt artikeln i The Telegraph, som inte ödslar ett enda ord på hälsoeffekterna.


Vilka är hälsoeffekterna för en population som är uppkopplad med implantat i sina kroppar, teknik som sänder och tar emot 24 timmar om dygnet året runt?


Ingen vet och inga försiktighetsprinciper finns i sikte för Ericsson.

Testmarknader: Afrika och Sverige

RFID (Radio-frequency identification) - Bild: WikimediaVestberg tror att patienter kommer att ha mikrochipps implanterade för fjärrdiagnos och det kommer först att ske i länder som saknar en bra sjukvård. Är du tex fullt vaccinerad? Chippet vet. Mellan raderna kan man ana att det handlar om Afrika, ett i princip oreglerat testområde för läkemedelsindustrin.

Bild: RFID (Radio-frequency identification) – källa: Wikimedia Commons

I övrigt är Sverige en perfekt testmarknad för 5G eftersom svenska folket är mycket benäget att vilja ha ny teknik och marknaden här har ett industriellt stöd från eHälsomyndigheten och Strålsäkerhetsmyndigheten som förnekar risker med trådlös teknik.  

Istället är det enda bekymret som adresseras i Telegraph-arikeln problemet med att ett uppkopplat liv innebär intrång i privatlivet. På något sätt kan Ericsson lösa det genom att koppla upp oss med supersnabba mikrochips.

“There is going to come a moment in the next 15 or 20 years when people say:
–This is my data, I want to give it to you because you can do something good for me and I don’t want to give it to you because you put advertising around it.”

Logiken i Ercissonchefens meddelande till läsarna är mint sagt motsägelsefull.


Hur ska en chippad människa uppkopplad till Ericssons telekomsystem som i sin tur är kopplat till myndigheter och läkemedelsbranschen kunna ha ett skyddat privatliv?


Swisha Sassersson 5 krNewsVoice skrev i januari om att Teliasonera och Ericsson presenterat hur bolagen ska introducera 5G i Sverige år 2018. Den nya trendiga beskrivningen är att 5G ska skapa nya ”ekosystem”. PR-byrån bakom ordvalet vet att ordet ekosystem, som är besläktat med ordet ekologisk, uppfattas som något positivt.

Läs mer: Telekombolagens ”ekosystem” består av människor, djur, bilar, mikrochips och 5G

Läs mer: Framtidens sjukvård – eHälsomyndigheten firar ett år

Text: Torbjörn Sassersson

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det verkar som Karolinska Institutet startade sin forskning med hjärnelektronik tillsammans med Ericsson redan 2001. Om ni frågar hjärnforskare så säger dom att teknologin inte finns. Detta är ett hot mot mänskligheten då teknologin kan skada människors uppfattning på ett mycket obehagligt sätt. Nu är det dags för media att gräva fram sanningen om alla de år som hjärnforskare förgripit sig på civilbefolkningen. Genom undanhållandet av teknologierna så har människor istället för ett erkännande blivigt idiotförklarade. http://www.bionicgate.com/ericsson-och-karolinska-bildar-hjarntrust-om-hjarnelektronik/

  enkelt kunnat idiotförklara alla de människor/familjer som på olika sätt skadats

 • Vill veta vem som krävde avgången, tror att hans uppdrag i SOK gav honom sparken.
  Hittar inga åsikter om exempelvis försöken att mobba ut ryssarna men Amerikanska intressenter i Ericsson är starka.

 • SvD (25 juli 2016): Hans Vestberg sparkas som VD för Ericsson

  “Det var en samlad Leif Johansson, styrelseordförande i Ericsson, som kom med budskapet på huvudkontoret i Kista. Den hårt kritiserade vd:n Hans Vestberg får sparken med omedelbar verkan.”

  “Kritiken mot Vestberg hade ökat i styrka, och var sista tiden hård som tjutande nordan på ett kalfjäll. Och när Telefonaktiebolaget LM Ericssons vd förra veckan levererade ännu en rapport som marknaden rynkade näsan åt, gick det inte längre. På söndagskvällen fattade en enig Ericssonstyrelse beslutet.”

 • Genom att kontrollera varje aspekt av ditt liv kan man ha en verklig makt över dig vilket är NWOs dröm!
  Chip är en kontroll av medborgare som liknar inkvisitionen. Oönskade individer kommer att försvinna i hemliga läger.

  Hur kontrollen fungerar fick jag erfara när jag handlade med scanner i en mataffär. Jag gick in för att köpa en vara som jag scannade in. Samtidigt hade jag för avsikt att beställa 40 tal paket av samma varan för att få rabatt och för att jag behövde denna specifika varan i en stor mängd. Jag fick veta att beställningen kommer om ett par dagar så jag av -scannade varan och efter sammanlagd 30 minuter lämnade jag butiken utan att köpa något.
  Jag återvände efter ett par dagar för att hämta ut min storbeställning. Jag skulle kvittera ut scannern men fick ingen. Jag gick till kassan och fick veta att jag redan handlar varför jag inte kan få en scanner. Handlar? Men jag kom nyligen, jag handlar inte! Jo, du har inte avslutat ditt köp för ett par dagar sedan! Men jag köpte inget sa jag. Jo du scannade in en vara och sedan annullerade den, dessutom var du i butiken över en halv timme (som tog att skriva ut beställningen), vad gjorde du här?

  Situationen har klarats upp, men jag förstod vad dataprogrammering ÄR! Så fort du avviker från ett inprogrammerat mönster kommer du att bli misstänkliggjort och med chip i kroppen bortfört från sovande flocken av lika chippade människor! Inkvisitionen är här i modern tappning.

  Livet är något som ÄR, något som är spontant och som skapar i NUET! Chippet med tillhörande dataprogrammering tar bort LIVET från dig! Du blir till en slav åt eliten! Din trygghet kommer att bestå av att du följer ett inprogrammerat datamönster.

 • Detta är planerat av bilderbergruppen Hans lär vara medlem där utan tvekan tillsammans med de andra frimurarna. (Illuminati) agenda New world order är att chippa alla boskap slavar, ja de ser folket de vanliga som boskap eller Goyim.

  Googla på RFID-CHIP ILLUMINATI

  sanningen skall göra oss fria

  Ljuset vinner alltid.

 • Det enda som kan skydda oss när krisen kommer, är en varm brasa, tak över huvudet, rent vatten och mat. Såna tokstollar det finns i världen…

 • Medförde “Brexit” att luften gick ur denna debatten om “CHIP in”? Eller var det angelägnare saker, som – firande av midsommar, eller kanske fotbollarnas värld vilka plötsligt var viktigast av allt! – Istället för att ägna sina tankar åt framtiden – Att återföra tankarna till de verkligt viktiga ämnena – hur folket skall återta makten från policy-inriktade “politiker” och “myndigheter” vilka berövat och ständigt fortsatt försöker beröva oss alla våra möjligheter att tänka självständiga tankar!

  – Utan att vi – likt en skock “fårskallar” – fortsatt skulle ledas av “köpta tyckare” mer eller mindre via t ex DN:s, SvD:s och SVT:s ständigt styrande annonsörer – vilka de nu än är ….

 • Om man nu i denna debatten tar till sig vad senaste tidningsrubriken i går presenterade … Att den stora banken Nordea blivit av med 80 miljarder (kronor förmodligen) – skulle kanske kunna bero på att någon eller några i dess ledning styrs av aktuell typ av “chip” …

  En summa så stor, så att vanlige “Svensson” inte förstår vilka summor pengar det rör sid om !!!!

  Associationer väcks till att svenska medborgare inte reagerade alls – när en dåtida berömd och välkänd svensk (f d finansminister och statsminister) bestal svenska folket på stora delar av deras pengar- i form av framtida pensioner (ATP-pengar) genom att flytta enorma pengar över till “en kraschande svensk ekonomi”! Den STÖLDEN (kan den kallas annat är STÖLD) skulle enligt olika källor röra sig om antingen 270 eller kanske 700 miljarder kronor!

  Summan var så stor, men ingen då tycktes vilja eller våga diskutera den saken !!! ???

  Anledningen kanske berodde på att nyheten presenterades av “folkhjälten” Göran Persson – långt borta i Australien! – Ett land som ligger så långt borta, att de flesta inte ens torde veta något annat än att dess ursprungs-befolkning kallas för “aboriginer” ….

  Man kan undra om det redan på den tiden fanns aktuella former av chips?

  Kanske att sådana redan hade distribuerats till dåtidens ledande maktelit – den som styr över våra “tankar” här hemma i Sverige – Bonniers, Shibstedt, SVT etc – föregångare till dagens Peter Wolodarski …

  Av senaste nyheterna framgår att sådana tankar på allvar NU tycks diskuteras bland USAs ledande militärer … “chip in” – är tydligen framtidens vapen för att styra oss alla …

  Eller är det kanske faktiskt så – att svenskarna inte behöver några sådana chips – annat än de vilka brukar debattera på NewsVoice … – de övriga reagerar aldrig det minsta – över vad den nuvarande “ELITEN” i Sverige än håller på med …

  Om det beror på sedvanlig “feghet” att inte våga ifrågasätta – vad regering, myndigheter av alla de slag egentligen håller på med …. Kan ju alltid diskuteras …

  Svensk standardreplik brukar ju i de flesta fall vara “men så kan det väl ändå inte vara …” – hur sant det än kan vara …

  Få se, var Nordeas “80 miljarder” hamnat …..

  Senaste nyheterna från “CHIP in”-landet Sverige – så att säga ….

 • anders: “Mycket av det som ses som rättigheter idag skulle med enkelhet kunna klassas som privilegier, eftersom dessa vid varje givet tillfälle kan återkallas. Av utgivaren”.

  Bra!

  När vi använder ord som “rätt” och “orätt” åberopar vi ett rättsligt perspektiv. Med “bra” eller “dåligt” ett mer funktionellt samt “lämpligt” och “olämpligt” ett moraliskt perspektiv. Vidare “sant” eller “falskt” ett matematiskt eller en filosofisk utgångspunkt. Men filosofin runt begreppet “ägandet” (och dess motsats), “oägandet” (eller egendomslösheten) så måste vi beakta dess naturligt inneboende konservatism; det går nämligen inte att modernisera ett ägande – ty ägandet var, är samt kommer alltid förbli att de vi äger gör vi vad vi vill med, annars äger vi det inte.

  Bankerna har med neurolingvistisk programmering lyckats i grunden förändra synsättet på ägandet – genom en förskjutning från att äga våra egna pengar till att på sin höjd förvaltar dem i ett sammanhang vi inte äger.

  Vi kanske inte tänker på att vi äger portmonnän, börsen eller plånboken – men tänk om vi inte gjorde det? Digitala pengar kan vi inte gör vad vi vill med. Betänk bara en sådan basal sak som att “ta ut sina pengar från banken”, hur ska de gå till om pengarna inte finns. Det är naturligtvis omöjligt om dem enbart utgöras av digitala siffror i en virtuell plånboken som vi dessutom inte äger och kontrollerar och vars egenskaper kan förändras allt efter ägarens vilja.

  Så länge vi inte kan göra vad vi vill med de pengar vi äger, äger vi dem inte heller. Äger vi dem gör vi vad vi vill med dem. På samma sätt äger vi inte heller våra kroppar, utan dessa tillhör alltid ytterst staten, som bestämmer vad vi inte får göra med dem. Så slaveriet är redan här – igen människa kan avsägas sig staten – bli statslös!

 • Ingen har frågat vad folket
  anser om denna sjuka och helt vansinniga teknikide. För att möjliggöra forskningen inom Artificiell Intelligens innebär det ett stort lidande hos människor ute i samhället. Sedan många år tvingas och har människor tvingats att på distans utsättas för grotesk tortyr 24/7 genom AI forskning, detta sker under sekretess och dolt från allmänheten forskningen bedrivs på Karolinska institutet och FOI. Offren har utan vetskap och samtycke chippats med ett nanochip, osynligt för blotta ögat vid ett tandläkar/läkarbesök för att sedan dygnet runt torteras på distans..även dödsfall bland offren sägs ha förekommit de utsatta offren får ingen möjlighet att göra sin röst hörd, hela samhället är involverade och vänds mot offret.. Detta sker med Regeringens vetskap som heller inte gör sin plikt, att skydda sina medborgare mot övergrepp som hela tiden sker då ingen lag finns att tillgå som skydrar mot forskningsövergrepp vad nanotekniken anbelangar.

 • Ale: jag skulle vilja definiera “rättighet” så här. Det är en icke-materiell, med födseln oåterkallelig egenskap som på ett filosofiskt plan garanterar en oinskränkt rätt till frihet, lycka och liv. Att ingen har rätt att inkräkta på dessa rättigheter. Stöld helt enkelt, av materiella tillgångar du jobbat ihop, integritet, förmågor (tex genom att skada, i värsta fall så att saker du kunde göra inte är möjliga), tid, heder och en del annat. Även rätten att skydda sina rättigheter ingår som en vital komponent. Efterlevs med den gyllene regeln: gör inte mot andra, vad du inte vill at de skall göra mot dig.

  Mycket av det som ses som rättigheter idag skulle med enkelhet kunna klassas som privilegier, eftersom dessa vid varje givet tillfälle kan återkallas. Av utgivaren.

 • Mikrochip för alla människor verkar vara en av de viktigaste planerna för att kunna genomföra det nya slavsamhället med en global regering. Aaron Russo som kandiderade till presidentposten i USA 2004 har berättat om detta innan han avled.

  Presidentkandidat Aaron Russo menar att demokraterna och republikanerna är kontrollerade av samma ”elit”. – https://www.youtube.com/watch?v=p4UIZObL8_Q

  Aaron Russo berättar om planen om att mikrochippa befolkningen (svensk text) – https://www.youtube.com/watch?v=h091kMDXvDA

 • The Sun för fyra dagar sedan: US Navy ‘discussed plans to fit humans with microchips and track their every move’ The US Navy has held meetings to discuss highly controversial technology which could one day allow the government to track the movements of every single citizen in the country…In his letter, Vice Admiral Wisecup said the meeting broadened “our understanding… of the merger of humans and machines”.
  Kanske är US Navy en drömkund för Hans Vestbergs Ericsson med sina omänskliga vansinnesplaner? https://www.thesun.co.uk/news/1292761/us-navy-considers-plans-to-fit-humans-with-microchips-and-track-their-every-move/

 • Roger says: “Sedan finns ju Swish där man enkelt för över pengar digitalt till en annan person med Swish.
  Köper man en bil på Blocket för låt säga 100 000 är Swish det nya betalningssättet.
  Smidigt och enkelt utan en massa sedlar”.

  Att ha ett Swich-konto är ingen mänsklig rättighet. Ägarstrukturen kan komma att ändras eller bli uppköpta av ett bulvanföretag till Soros! Du kan lik väl bli avstängd när ägaren så behagar, eller att databasen bli hackad o.s.v. Det man äger gör man vad man vill med. Digitala valuta är inte pengar, utan fiktiva pengar och ägaren av appen gör som de vill med din “valuta” när de vill. Konfiskerar dina medel när de så behagar eller fryser dem inne. Samt att alla translationer blir övervakade och historiken går att sälja/byta o.s.v. Inget alternativ med andra ord.

 • Du sköna nya värld är en mardrömsvärld där vi människor blir “hubots”, dvs. av finanseliten kontrollerade och styrda mänskliga robotar. Mikrochips inplanterade i människors kroppar är den ultimata förslavningen och transformeringen av mänskligheten. Säg nej till mikrochipsen!

  “Reflections And Warnings – An Interview With Aaron Russo {Full Film}”:

  https://m.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

 • Sedan finns ju Swish där man enkelt för över pengar digitalt till en annan person med Swish.
  Köper man en bil på Blocket för låt säga 100 000 är Swish det nya betalningssättet.
  Smidigt och enkelt utan en massa sedlar.

 • Digital valuta är ju redan ett faktum. Vinner du 400 miljoner får du väl pengarna digitalt eller hur?
  Eller Schenker kommer med sedelbuntar på stora pallar?

 • Detta är två frågor i en. De kan stänga av ett specifikt chip på grund av olämpliga inlägg på nätet eller att man har surfat på bankfientliga sidor – då är vi helt ägda! Vi blir som små barn, utan några rättigheter.

  Det man äger göra man vad man vill med. Så länga vi har kontanter, så gör vi vad vi vill med våra egen pengar – vilket är hela vitsen med att äga pengar. Försvinner kontanterna och ersätts med en digital valuta, äger vi ingenting. Chip eller inte.

 • [Sylthammar… off topic, förvirrande, konfliktsökande]

  Gunnar, kanske du redan behöver “…En God Man…”?

  “Mannen” (kontrollkraften) kan då sägas vara Baphomet…

 • Katter har varit bland de första att få inopererade id-brickor. Ingen har frågat dem.
  Men det gör dem kompatibla med husses och mattes automatiska katt-dörr som släpper in just den här katten och ingen annan.

  Vestberg syftar troligen på den “goda användningen” av id-chipet där en person innehar ett certifikat som representerar personen. En detaljerat programmerbar “nyckel” som man själv har full kontroll över (i alla fall så långt man vet själv) och inte kan bli stulen/borttappad pga in-opereringen där man som person kan bevilja och avslå tjänster angående sig själv enligt eget bestämmande. Tanken att myndigheter/id-chipets utgivare kan ha bakdörr som överrider den enskildes certifikat-användning gällande sin egen identitet bör ej underskattas 🙂 En God Man skall kunna överta befogenheter om en person förlorar förmåga att administrera sig själv, och I och med den tekniken kan detta även missbrukas väldigt osynligt av de som har övergripande makt över identitets-kedjan…

 • Hans Vestberg och personer på hans nivå är samhällsfarliga individer som leder företag som fått en sådan maktposition att de blivit samhällsfarliga genom att de tvingar fram nya produkter som är skadliga. De motarbetar kraftfullt kännedom om de egna produkternas skadlighet, mutar alternativt hotar sig fram. Deras tidigare miljöchef Örjan Hallberg som ville varna för att Ericssons produkter kunde främja cancer, fick alternativet att vara tyst eller sluta sin anställning. Örjan valde att sluta.
  Ericsson har tidigare varit inblandade i mutskandaler bland annat för att sälja in sitt militära radarsystem. Man hade därför ett konto för mutor i Schweiz. Stora belopp kunde överlämnas i kontanter på flygplatser enligt visselblåsande fd chefer. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5825809
  http://www.expressen.se/nyheter/ericssons-mardrom/
  Nu har Svenska Dagbladet avslöjat att just Hans Vestberg och företrädaren Carl-Henrik Svanberg låtit en korrupt chef fortsätta arbeta i tio år medan visselblåsaren sades upp:
  ” Att Ericsson-anställda togs in för att hjälpa en leverantör som den högst ansvarige Ericsson-chefen själv hade intressen i ska ha gjort den visselblåsande chefen upprörd.
  Ericssons dåvarande vd Carl-Henric Svanberg blev informerad om den misstänkta korruptionen via ett brev och en internutredning tillsattes.
  Visselblåsarens anställningskontrakt sades upp av Mats H Olsson i slutet av 2005.

  SvD Näringsliv kan nu avslöja att visselblåsaren i november 2005 var i direktkontakt med Ericssons nuvarande koncernchef Hans Vestberg. Vestberg ska ha ställts inför valet att antingen be Mats H Olsson lämna Ericsson eller låta den visselblåsande chefen sluta.

  Dokument som SvD Näringsliv tagit del av visar att Ericssons högsta ledning, med Carl Henric Svanberg och Hans Vestberg, löste situationen genom att förtidspensionera visselblåsaren och låta Mats H Olsson fortsätta. Hans Vestberg var då vice vd och chef för affärsområdet Global Services.” http://www.svd.se/misstankt-korruption–ericsson-granskas-i-usa

 • Ja man kan i vart fall inte beskylla rådande maktelit för att inte ta ansvar för oss. Problemet är att vi överlåter vårt egna ansvar till andra, vilket är ansvarslöst.

  Hur kan man få en vuxen människa gå med på detta om hon inte samtidigt är fullständigt ansvarslös inför sig själv. Till och med en katt tar större ansvar än dagens moderna människor för över sina liv, ty en katt vägar att gå med på allt som hon inte själv först har accepterat.

 • En mardröm som redan tycks ha blivit verklighet. 🙁

  Instämmer med ovanstående kommentarer – speciellt med Birgittas .. “Dags att inrätta folktribunaler som granskar, och sätter P, för makthavares planer innan de förstör mänskligheten och vår förmåga att fortplanta oss och leva hälsosamt på denna planet.” ..!!

 • Såå sjuka idéer transhumanisten Hans Vestberg har. Han får naturligtvis göra vad han vill med sin kropp; ersätta sitt huvud med en apas om han så vill bara han och hans huvudlösa kompanjoner inte tvingar sina idéer på oss med friskt intellekt.

  Hans Vestberg och andra elitistiska makthavare verkar få sina positioner för att de är i avsaknad av sunt förnuft. Dessa helt normlösa galenpannor verkar ha sållats fram genom skolsystemet som utformats av och för folk med “hål i huvet”.

  Det är dessa, minst sagt, överoptimistiska personer (kanske redan chipade – några sitter i ett kontrollrum på andra sidan jorden och koordinerar deras föreställningar?) som även hittade på att det skulle vara möjligt “att tillverka njure och hjärna (!) på liknande sätt som luftstrupar”, vilket annonserade på Karolinska institutets hemsida. Hur långt får galenskapen gå inom forskning, politik och företagsvärld innan folket reagerar?

  Dags att inrätta folktribunaler som granskar, och sätter P, för makthavares planer innan de förstör mänskligheten och vår förmåga att fortplanta oss och leva hälsosamt på denna planet.

  http://www.tidningencurie.se/22/debatt/debatter/2016-06-08-universitetens-granskningskultur-vittrar-sonder.html

 • Och dom vill att all var bank information ska vara i dessa chips också och ar du da “uppstudsig” och inte gor som farbror regeringen sager sa stanger dom bara av ditt chip sa kan du inte ta ut dina egna pengar. Dom lagger beslag a dina tillgangar med andra ord.

 • Jag tycker att vi skall kräva att eliten och alla som har dessa ” fantastiska ” idéer för mänskligheten skall i första hand gå fram med ett god exempel och låta sig chippas, utsättas för intensiv el- smog, behandlas via dator för sina sjukdomar och får en cocktail av psykmediciner under minst ett år innan vi andra skall tillåta att sådant händer med oss.

 • Råkade av misstag benämna Anne-Marie Pålssons bok med fel titel! Den korrekta titeln skulle givetvis vara “”Knapptryckarkompaniet”! – Inget annat!

  Läs och inse hur lurad Du blivit när det gäller hur vår riksdag faktiskt ser ut och fungerar!

  – Det är partiledarna, som utväljer dem vilka står på de redan färdigtryckta valsedlarna!

  – Du bara väljer vilken vald grupp, som utvalds av respektive partiledargrupp, Du har röstat på!

  Ingen annat! – Grundlurad om vad demokrati faktiskt borde vara! – Din egen utvalde representant!

 • En helt vansinnig idé – något som skulle passa en framtida diktatur! Från och med att den tekniken börjar användas – så kan man ta bort det egna initiativet än mer – än som det redan ser ut i vårt “fina” Sverige idag!

  Då kommer man se hela mänskligheten, som den helt styrda boskapshjorden makten alltid strävat efter!
  Vilka typer av elektronisk styrning skall då komma att gälla för “maktens män och kvinnor” själva?
  Har någon möjligtvis inte funderat över vilket utmärkt tillfälle för främmande makter att sedan kunna styra resten av världen.

  Se bara hur “hederliga” politiker som Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och Stefan Löfvén fungerar och har fungerat – för att från ledande banker, eller stridsledningscentraler etc styra över svenskars vidare öden och äventyr i en värld där kapitalet alltmer tycks styra över krig och fred …

  Månne är deras positioner en form av gengåvor för tjänster och löften de redan givit åt mäktiga strukturer – helt bortom alla demokratiska perspektiv och kontroll ….?

  Om man i enskilda nutida skadefall introducerar sådan elektronik för att minska problem med drabbadet ex av Parkinsson eller vaccinationsskador till följd av rådande korruption inom sådana branscher som läkemedelsbolag etc – är ett ämne värt att diskutera – men inte i resten av vår mänsklighet !!!

  Helt sjukliga tankar!

  Ser vi på hur redan idag partiledarna styr respektive riksdagskandidater – vet vi solklart att bland dem är det knappast någon som går den vanlige medborgarens ärenden!

  Även om den stora massan tycks tro att de har valt vilka som representerar svenska folket!

  En illusion, som bekräftats av statsvetaren Anne-Marie Pålsson! Läs hennes helt avslöjande bok – “Knapptryckarpartiet”, som visar vad som gällt och gäller i det svenska folkets riksdag – så inser Du förmodligen att det förslag som koncernchefen för Ericsson, Hans Vestberg, framför inte är något att se som en positiv framtidsvision, utan snarast en ren katastrof för mänskligheten!

  Tänk tanken att ingen någonsin får eller kan tänka egna tankar … något som fortfarande i viss mån är möjligt än så länge – innan sådana ogenomtänkta tankar får bli verklighet!

  Visserligen är vi på god väg idag med hjälp av alla medier, vilka styrs av Bonniers, Shibstedts, SVT, etc …. – vilka i sin tur styrs av det alldeles för stora risk-kapitalet – inte minst det som kommer från anglosaxiskt håll!

  Läs om familjen Rockefellers alla olika styrmedel med vilka de tycks fungera alldeles för väl idag …. så börjar Du nog förstå hur framtiden riskerar att gestalta sig för Dina barn och barnbarn …

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Stöd gärna NewsVoice oberoende journalistik. Swisha till 123 530 20 05