HPV-skandalen: Överläkare och immunolog anklagar danska Socialstyrelsen för vilseledning

7

Sundhetsstyrelsen-vaccinDen danska motsvarigheten till Socialstyrelsen – Sundhetsstyrelsen – för befolkningen och politikerna bakom ljuset, när den hävdar att HPV-vaccin räddar liv. Det menar en överläkare i immunologi och han får även uppbackning av experter. Samtidigt anklagar han Sundhetsstyrelsens generaldirektör Sören Broström för vetenskaplig oredlighet. 

Översättning: Eleonor Källeskog Susman, Vaccin.me | Källa: Ekspert anklager styrelse for at vildlede om HPV-vaccine

Unga kvinnor uppmanas av Sundhetsstyrelsen att ta HPV-vaccinet mot livmoderhalscancer, men enligt experterna går Sundhetsstyrelsen allt för långt när den påstår att vaccinet fungerar. Enligt experterna finns det ännu inga bevis för det.

Det finns inte bevis för att det omstridda HPV-vaccinet kan rädda liv. Det säger överläkaren vid Ålborgs universitetssjukhus, Kim Varming, som är expert i klinisk immunologi. Och han tillbakavisar nu starkt Sundhetsstyrelsens information om vaccinet, som erbjuds unga kvinnor kostnadsfritt.

Vilseleder om HPV-vaccinets effekt

Sören Broström - Foto: Sundhetsstyrelsen (DK), pressbildSundhetsstyrelsen vet nämligen mycket väl att effekten inte är dokumenterad, men trots det har myndigheten och generaldirektör Sören Broström gång på gång hävdat att HPV-vaccinet räddar liv, för att det påstås skydda mot utvecklandet av livmoderhalscancer.

Bild: Sören Broström – Foto: Sundhetsstyrelsen (DK), pressbild

Samtidigt har man inom Sundhetsstyrelsen uttryckt oro över att debatten i media om vaccinets säkerhet och den efterföljande kraftiga nedgången i antalet vaccinerade flickor kommer att leda till fler fall av livmoderhalscancer och därmed dödsfall.

På grund av denna desinformation anklagar nu Kim Varming generaldirektören för vetenskaplig oredlighet.

Läs hela artikeln på Vaccin.me

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ale
Ale
13 juni 2016 kl 15:48

Använd kondom, så behövs inte vaccinet. Dessutom skyddar kondom mot alla slag av sexuella överförbar sjukdomar, samt inte minst ovälkomna graviditeter. Vad är problemet?

Danne
Gäst
11 juni 2016 kl 22:22

Fann detta nyligen via en länk som ursprungligen delades här på NV av Eiwa.

“vaccinationer HPV misstänks har orsakat kramper, stroke, förlamning, Guillain-Barrés syndrom, konvulsioner, svimning, koma, huvudvärk, kronisk trötthet, autoimmuna sjukdomar, blodproppar, muskelsvaghet, ledvärk, artrit, bröstsmärtor , andnöd, hjärtproblem, håravfall, viktminskning, illamående, kräkningar, humörförändringar , ångest, sömnlöshet, darrningar, klåda, utslag, svullnad, nerv-, muskel- smärta, svullna lymfkörtlar, sömnstörningar , dimmig hjärna, sluddrigt tal,
syn och hörselnedsättning, trombos, förstorad lever, spruckit äggstocks-cystor, mensvärk och cykel-förändringar, förstorade äggledarna, cystor på äggstockarna , infertilitet, missfall, dödfödda barn, födelse-defekter, livmoderhalscancer och över 100 dödsfall!”

En HPV studie gjordes i Japan ganska nyligen av bl.a. en läkare vid namn Dr Sin Hang Lee.
Här medverkar han i en fransk intervju: http://www.youtube.com/watch?v=y7hjwXODy_8

Anser än idag att dom flesta vaccintillverkarna bryter mot marknadsföringslagen §2, dvs. otillbörlig marknadsföring. Detta eftersom dom inte kan bevisa att det dom säljer faktiskt fungerar, hur bra det fungerar och om det är säkert. Speciellt då för nyfödda, vilka saknar ett väl utvecklat och fungerande immunförsvar. Jag tycker att vaccintillverkarna beter sig som oansvariga kvacksalvare..

Ivan Björn
Gäst
11 juni 2016 kl 21:31

…Ett stor bedrägeri är HPV vaccin. Gynekologen doktor Fiala säger att HPV förekommer normalt hos kvinnor i olika stadier av livet, den kan komma och försvinna utan att de vet varför.
HPV förekommer även hos kvinnor som inte hade någon sexkontakt i livet!

Det existerar inte någon parameter uppmätt i laboratorier som skulle bevisa samband mellan HPV och cancer. Detta påstående kommer från en korrigerad argument att vid uppkomsten av cancer hittar man ofta HPV. Men det finns mycket annat där också, men det vill man inte leta efter. HPV är en bra marketing.

Herr Haussen har från början favoriserat Herpes som orsak till livmoderhalscancer, men detta har inte vetenskaplig kommitté velat godkänna eftersom marketing med HPV har varit mera framgångsrik.

Detta har resulterat i Nobelpriset som utdelades tydligen på felaktiga grunder p.g.a. dogm med HPV

Hela studie med HPV vaccin är en skandal säger doktor Fiala. Detta p.g.a. att kontrollgruppen som skulle få placebo fick istället ALUMINIUM KONTAMINERAD PLACEBO!!! Detta är skandal!

VACCINER är kohandeln med rädsla! Därför är de så framgångsrika…

Länk: http://ivansbj.blogspot.se/2015/07/vi-vaccinerar-inte-wir-impfen-nicht.html

aba
aba
Gäst
11 juni 2016 kl 14:36

Inget nytt – många har sagt detta i Sverige för flera år sedan. Problemet är att en viss intressegrupp som också äger media, banker, tillverkningsindustrin mm styr med hårdare hand här i Sverige och även lakejerna de har som marknadsförare av sina produkter – läkarna.

Bo Sonnsjö
Bo Sonnsjö
Gäst
11 juni 2016 kl 12:34

Detta borde skickas både till den svenska Socialstyrelsen och till Anders Tegnell! – men även till vår sjukvårdsminister samt övriga vilka önskar att tvångsvaccineringar skall genomföras framöver!

Castoropollux
Gäst
11 juni 2016 kl 11:29

När får vi se detta ske i Sverige?

Pål BergströmD
11 juni 2016 kl 09:32

Återigen visar dansk media att man ligger före svensk vad gäller yttrandefrihet. Åtminstone lite.