Skräckfilmen Cell: Smartphone-användare blir zombies

2
421

I filmen Cell som bygger på en roman av Stephen King transformeras alla mobiltelefonanvändare till zombies. Denna ”elöverkänslighet” måste vara mobiltelefoniproducenternas mardröm för de förlorar hela smartphone-marknaden.

Det börjar med en signal som sänds via basstationerna ut till alla smartphone-användare. Då kollapsar hela samhället.

Premiär i USA: 8 juli 2016

Manus: Adam Alleca
Regi: Tod Williams
Roman: Stephen King
Skådisar: Owen Teague, Samuel L. Jackson, John Cusack


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. om ni har öppen mind så ska ni veta att eliten, de illuminated i världen alltid berättar det sanna realitet genom filmer, de kallar tom de ignoranta massorna för ZOMBIES, om ni forskar lite så kommer ni kanske fram att smartfone har blivit kopplat till ett gigantisk net grid, där ingår allt möjligt som sateliter, mobilmaster i 4-5 g, spion program och mind control technologi ingår i allt kommunikation, chemtrails gör att allt detta går snabbare och snabbare, elektromagnetiska vågor gör att signaler överförs överallt och göras till den mest potenciella vapen någonsin, elf och psycotroniska vapen som penetrerar överallt tom i vår egen dna och hjärnor, darpa echelon technologi kan göra smartfone till zombie weapon, science ficcion? forska så får ni se. lycka till.

  2. Vi är hjärntvättade med att använda mobiler och inte få veta något om skadeverkningar. Fast strutsmentaliteten verkar ha trängt in överallt. Om man kollar in eliten så är de väl lika insnöade med att använda mobiler i ur och skur som de flesta andra. Själv undviker jag mobiler så långt som möjligt. Psycotroniska vapen vet jag inte hur man ska skydda sig emot. Bäst är nog om man bor lite utanför civilisationen.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här