InfoWars skojar om svenska polisens anti-tafs-armband

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 juli 2016
- NewsVoice redaktion

#tafsainteDen amerikanska folkupprorskanalen InfoWars driver med svenska polisens kampanj för att stoppa våldtäkter av svenska kvinnor under vad som beskrivs som en migrantrelaterad våldtäktsvåg i Sverige.

Svenska polisen sprider nu armband med texten “tafsa inte”, men InfoWars påpekar att migranterna förmodligen inte kan läsa svenska.

Bild: #tafsainte, foto: Polisen

InfoWars säger att Sverige och Danmark har de högsta talen för våldtäkter och sexuella ofredanden pga migranter och att siffror visar att 25% av alla kvinnor numera riskerar att bli offer för våldtäkter och sexuella ofredanden i Sverige.

NewsVoice har varit i kontakt med en migrant som berättar att asylboenden i Sverige har kurser för manliga migranter om hur de bör och inte bör bete sig mot svenska kvinnor.

ArcanumSkolan 2024

Text: NewsVoice

Relaterat

Expressen: Manual till flyktingar: Tafsa inte på kvinnor

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: våldtäkt
 • @ Erika:

  Inga fall av sexuella ofredanden under festivaler i Finland

  Två stora festivaler ordnades i Finland förra veckoslutet. Provinssi i Seinäjoki lockade 71 000 besökare och Tuska samlade 28 000 metalfans till Helsingfors. Enligt arrangörerna gick allt lugnt till och inga fall av sexuellt ofredande anmäldes under festivalerna.

  – Vi har inte märkt någonting. Vi brukar alltid ha det jättelugnt, säger producent Niklas Nuppola på Tuskafestivalen.

  Johannes Kinnunen på Provinssi säger att de bekymrat följt nyheterna från Sverige. Men tillägger att han inte har hört om liknande fall i Finland.

  – I Finland är festivalerna lugna och trygga platser att fira och festa på. Jag hoppas att det skulle vara så också i fortsättningen, säger informatör Johannes Kinnunen på Provinssi.

  Källa är statliga YLE:
  https://svenska.yle.fi/artikel/2016/…aler-i-finland

  Kan detta ha att göra med de höga antalet assylanter från MENA-områden in till Sverige, som Finland inte har? Eller är man rasist då? tänk jag som trodde att kvinnors säkerhet inte mer värt än så?

 • En gång i tiden delades det ut rosa band som de skulle bära som var emot våld mot kvinnor, var det väl. Vänta bara tills Infowars får tag i den uppgiften..

 • Varför ingår det inte i jämlikhetsarbetet att man även delar ut armband till män/killar? Förslagsvis med texten “Jag tafsar inte” respektive “Jag tafsar” (pga att jag är hormonstinn och kan inte låta bli).

  Och jag talade inte om undantagen, utan om alla de många västerländska vita män som befinner sig i krig. Det är ingenting man ofta hör talas om, men har ändå framkommit att våldtäkter ingår som en viktig del i krigföringen. Där har det väl ingått i “uppfostran”? Och inte bara (oskyldigt) “tafsande”.

 • @Birgitta

  Tills vi fått ordning på eländet rekommender jag att bära byxor och klä dig mer likt heliga Birgitta och framför allt engagera dig rätt och rösta rätt!

  @Erika

  Hormoner driver människor till beröring. Alla människor är olika. Vissa vill ha mer uppmärksamhet, vissa mindre. Vi vill ha denna uppmärksamhet på olika sätt. Det gäller som hormonstinn människa att kunna kontrollera djuret och visa sitt intresse på rätt sätt och ha de där mänskliga respektfulla sociala antennerna

  Svenska män anser i allmänhet inte att tafsning är ok så de skäms inte över sina manliga svenska bröder. Utan kännbara konsekvenser för olovligt tafsande från människor som saknar social kompetens upphör den naturligtvis inte heller.

  Uppfostras det till tafsning? Delvis. Tror barnet att det ena könet är överlägset det andra? Underkastar sig ena könet det andra? Ja, då kan det leda till tafsning även om det är en kvinna eller en man som tafsar. Kvinnor har tafsat olovligen på mig också.

  På tal om “krig överallt på jorden” så ser jag personligen inget “vitt” med Obama, inget ”västerländskt” med IS och inget manligt med Margaret Thatcher eller Hillary Clinton. Kriget står mellan imperialismen och folken.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/07/04/glada-nyheter-antiimperialistiska-4-julikommitten-demonstrerar-men-ar-tyvarr-globalister/

  @Castoropollux

  En oanständig individ må du själv anse att du är, men döm inte andra individer med din egen måttstock! Vetenskapliga partiet och jag uppmanar till en population i balans med naturen. Det är naturligtvis varje individs uppgift i ett modernt fritt samhälle att se till att vi håller oss i balans med naturen, samt att de med intelligens skaffar sig funktionsdugliga barn med hjärta och hjärna! Det är upp till varje individ att bete sig respektfullt, respektera sig själv, kräva respekt och vidtaga åtgärder som upprätthåller respekt.

  • Lev då först och främst själv som du lär Fungerar inte det, är det uppenbarligen meditationen det är fel på…. Dina personliga påhopp bekräftar iaf allt om djup okunnighet.

   Att polisen gör ett dåligt jobb och polerar ytan kan fler än jag konstatera. Hur många hundra poliser har slutat bara sista året och hur många skandaler har man exekverat ?

   Fyra poliser i folkhavet och armbanden skulle vara bortkastade pengar. Räkna in konsultkostnader och utvecklingskostnader. Jag finner besparingsivern parad (?) med nonchalansen som ytterligt pinsam.

 • Själv skulle jag aldrig vilja tvinga andra att uttrycka sig som det passar mig eller i enlighet med min uppfattning. Jag vill heller inte diktera hur andra skall agera, eller förhindra andra att framföra sin åsikt.
  Vill man jobba för jämlikhet, ja, då blir det: Mer fokus på grabbar/män och mindre på flickor/kvinnor.

 • Det är lite märkvärdigt att så många, som klokt ifrågasätter rapporteringen av olika samhällsfenomen, här lägger den förmågan helt åt sidan.

  Polisens talesman säger bland annat så här om det vi sett i media de sista dagarna: “Jag har svårt att se att antalet sexuella ofredanden och våldtäkter skulle ha öka så mycket från ett år till ett annat, eftersom det inte är ett nytt problem.”

  Men i den här debatten verkar det vara helt nytt, statistik och fakta är tydliga, alla orsaker är glasklara, och lösningarna likaså.

  Skippa den raljanta och lågtstående argumentationen, backa upp polisens arbete, lägg ner kastrationsargumenten, släpp könskriget och jobba för jämlikhet mellan könen som en självklarhet.

 • I många men inte alla är det kanske mammor som i brist på uppmärksamhet inte har bättre råd än inga alls till sina telningar. Åtminstone har ju dessa många gånger uppskattat tilltaget. Att fokus hannat på den utarmade polisens bristande resurser kan ju blottlägga närsyntheten hos föera betraktare. Missing people ska ju ersätta samhällsinsatserna polis och militär sedan länge utgjort. Att släppa ett armband ska nog tolkas som den missing force som det faktiskt utgör. Under den tid detta sjunker in ska vi kanske begrunda samma polis under decennier bristande insats och flyhänta nedläggelse av snart sagt varenda fall av nätövergrepp, mobbing och hot mot just mest tjejer.

  Vi som förstått den bedrägliga politik som numer ödelägger allt mer av samhället och sänker skatterna och lönerna kommer givetvis släppa fler arm- o hals-band, fotbojor vimplar och lämpliga hattar att klä dumheten och den nya friheten i.. Det kanske ska ses som ett dåligt tecken att bristen på utredningar och fällande domar mot trakasserier och nätbaserade övergrepp kompemseras av skjutglädjen polisinsatserna exekverar. Polisen fokuserar på att bespara samhället kostnader för utredningar, domstolsförhandlingar och fängelsevisteler…

 • Hela tiden är det fokus på tjejer, kvinnor, som på alla upptänkliga och mer eller mindre fantasifulla sätt måste försvara sig mot män, killar, som aldrig någonsin, varken behöver, vill eller kan ändra sig. Hur kan deras beteende till synes uppmuntras och sanktioneras av samhällets institutioner för att bekämpa detta? Jo, jag vet, alla män/killar gör inte så. Men man kan undra hur många och vilka som tycker att det är okej ändå? Annars borde man skämmas över sina manliga bröder till den grad att man tog itu med dem och åtminstone ville hjälpa till att fokusera på dem istället? Förresten var, när och hur, och av vem lär de sig att bli så ociviliserade? Varifrån har de fått sina värderingar och sin kvinnosyn? Är det kvinnorna – nu igen – som har uppfostrat dem till detta? Eller är det den vite västerländske mannan som visat vägen på detta område i samband med alla sina krig överallt på jorden? För ett krig är det som pågår mot kvinnan.

 • Eftersom pepparspray är förbjudet kan finmalen vitpeppar , chili och annat starkt i en tygpåse förvarat i ytterligare en i plast i fickan ryckas upp och dängas i första bästa face vidhängande en tafsande kropps händer. Gärningskraken kommer varken kunna smita eller gömma sig.

  Sedan finns det blått pulver till “slaglina” som dängt i huvet kommer märka samma krake på på ett närmast outplånligt sätt..

 • Hela vår skola sedan 60-70 tal har handlat om att tafsa och kasta trånfulla blickar på tjejer. Vad är nytt från andra länder? Det är öht ingen kultur att tafsa utan ett övergrepp och ett brott i allvarliga fall.

  Själva ska m69 o Martin G inte skaffa barn eftersom ni ju alls inga garanter utgör för att de inte kommer att tafsa och kladda. Döm inte andra efter er själva. Det finns ju i motsats till er, anständiga människor..

 • Castoropollux:
  Röstar man för att dessa kulturer ska importeras på det sätt man gör så röstar man ju för det här..
  Jag röstar för att en komet ska krascha mot jorden.. men.. jag vill inte dö.
  Det måste ju finnas nån form av grundläggande konsekvensanalys hos folk..
  Vad har 60-talets invandring med det som sker nu att göra?

  • Bra fråga m96 men vänd till avataren med det outsägligt intetsägande facet. Att kriminella också tar till flykten må ju vara hänt. Dock har aldrig besluten från vänsterkanten handlat om att krossa eller översvämma kultur och ekonomi. Den sidan har Alliansens trogna med vedervärdigt stöd av SD skött med den exemplariska noggrannhet som bara politiker med svek i sinnet kan bidra med. Sänka skatten, krossa den statliga och kommunala ekonomin, arbetsmarknaden, tillverkning och livsmedelsproduktion har man hållit på med sedan 90-talet. Sänka alla lönerna kommer väl inte dom ett brev på posten utan som ett paket med brunt innehåll i lådan…

   Polisen är sämre på att upprätthålla rättssamhället än SD visavi demokrati, yttrandefrihet…

   Fortsätt gärna beskylla humanismen för att ha orsakat kaoset i vårt samhälle? Fördumningen behöver varenda obetänksam käft. Så att kritiken slipper landa där den hör hemma bland de giriga…

 • Det är tyvärr inte första gången som utländska media driver med och skrattar åt svenska myndigheters blåögt enfaldiga tillkortakommanden. Det var inte så länge sedan engelsk press visade
  upp skäggiga medelålders män som i Sverige kom igenom som “ensamkommande flyktingbarn”.
  När det gäller skydd mot sexuella ofredanden så skulle jag nog föredra en liten flaska pepparsprej framför armbandet. – Jag tror det hade varit mer effektivt.

 • Gratis utdelning av kyskhetsbälten vore kanske en bättre idé – gärna med en kastrationsfunktion för den som ändå vill pröva lyckan.

  Har letat efter en kort sommarkjol i varje affär under våren men har inte lyckats då de inte tagit in dessa i sortimentet, trots att dessa tillhört standardsortimentet under decennier. Däremot har det funnits en uppsjö med shorts, antagligen för att detta plagg ger ett bättre skydd mot tafsningar och snabba penetrationer. Nästa steg vore kanske shorts med alarm i blixtlåset som måste avaktiveras med kod för att det inte ska börja tjuta vid icke auktoriserad neddragning.

 • För en gång skull passar Castoropollux bild på den gråtande frihetsgudinnan i Newsvoice kommentarsfält.

  Samtidigt kan man alltid vända på det! 87% har röstat för fortsatt införsel av dessa kriminella invandrare med förvrängd indoktrinering från arabland och afrikanland. Förmodligen närmare 90% som råkar ut för eländet har således förtjänat det eftersom de faktiskt envisas med att rösta för införseln.

  Tänk på det om du vill ingripa mot en attack! Chansen för att du räddar en individ som förtjänar att räddas är ungefär 10% d.v.s. 1 på 10. Samtidigt riskerar du att utsättas för våld själv. Vad som är den “emotionellt korrekta” lösningen vet jag inte, även om jag studerat en hel del moralfilosofi.

  Kanske man snabbt ändå bör gå fram och säga:
  – Hejsan grabbar, kan ni vara så snälla att låta mig ställa några frågor till kvinnan innan ni fortsätter behandlingen?

  Ett förslag som någon hade är att de som röstar på ett Sverigevänligt parti ständigt bär svensk flagga och endast försvarar Sverigevänliga människor.

  Jag anser att det är en tveksam lösning eftersom ca 90% är ateister och inte vill bära något kors, samt att de ej heller “tronar på fornstora dar” och inte vill invadera Norge eller andra landområden runt Baltikum. Ofta skäms svenskar för svenska gamla diktatorer som i princip folkmördade svenska unga män i sina invasionskrig.

  Men…samtidigt stod den svenska flaggan fram till Olof Palmes död också för nationella gränser, välfärd och demokrati för många tacksamma människor från ex. Chile… Svår fråga. Kanske någon moralfilosofiskt skolad här kan hjälpa mig på traven?

  • Mig veterligt och med vetenskaplig noggrannheten har ingen röstat på import av kriminella element…. Du tyckte kanske likadant om Finnländare och Jugoslaver som invaderade på 60 talet?

   Vad vi däremot vet är att vaktbolag och polis också på detta område som festivalplatser utgör ger ett blekt utslag. I ljuset av det är och blir armbandet patetiskt…

   Vad gäller din avatar undviker jag att kommentera. Det gör andra så välfunnet och träffsäkert.

 • Jag förstår InfoWars faktiskt, för vem har kommit på denna fantastiska idé att ett armband med svensk text ska stoppa våldtäkter?

  Att ta med sig en scarf i väskan och knyta runt huvudet när man går hemåt en mörk kväll, skulle nog fungera bättre. Läste för ett tag sen att muslimerna aldrig skulle ge sig på en av de egna kvinnorna.

 • Media fylls med lustigheter om dessa armband. Varför?
  Media ägnar sig åt att bejaka invånarnas främlingsfientlighet och hämndlystnad, anser jag. Folket vill se hårda tag och gärna att gärningsmännen hängs ut offentligt. Detta är media och främlingsfientliga snabba på att utnyttja.
  Ett armband känns i det läget rätt så mediokert, våldtäkter och övergrepp, men läget är ett annat. Det är fest och glada dagar, ungdomar som lyssnar på musik, dansar och flirtar. Det handlar om musikfestivaler, Woodstock om ni kommer ihåg.
  Armbandet som alla skulle bära på en festival och där skapa en gemensamhet med en kod som är för ett avståndstagande från sexuella tjuvnyp.
  En bra idé som motarbetas av invandrarfientliga människor, inte av de blivande festivalsbesökarna som behöver den hjälp de kan få mot allt som kan störa den stora festen.

 • Nu kommer stjälinte-halsbandet. Polisarbetets effektivisering betalar sig.

  Fotbojan nokorruption tillverkad i genomskinligt material kommer göra succé.

  Polisuniformen maskerad ger den skrattande polisen en historisk klang..

  Pärlhalsbandet småbrottslighet lanseras av Reinfeldt Coninsulting.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *