Kritisera NewsVoice (NV)

4
337

Internettroll attackerar NewsVoice
NewsVoice söker en Nemesis. Nemesis är i grekisk mytologi vedergällningens eller hämndens gudinna. Tanken är att ta in kritik från tex etablissemanget rakt in på NV, kritik riktad mot tex mediet NewsVoice (NV) eller den världsbild som NV för fram, om du tycker dig se en sådan.

Detta drag kan leda till en bra debatt. Denne Nemesis (det kan vara flera) måste dock vara beredd på att andra läsare och redaktören själv kan inkomma med repliker och att sista ordet har alltid redaktören eller någon av de återkommande skribenterna som gillar NV.

Nu kör vi. Skicka in din nemesistext. Du kan inte vara anonym. Bifoga ett personfoto och uppge din bakgrund med några ord. Du och din text kommer att behandlas med respekt, men du får räkna med svar på tal.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör, uppd. kl 19:09


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

  1. I slutänden kommer de som förde ut att det var ANDRA som var troll, att just själva vara de där trollen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här