Kritisera NewsVoice fritt

publicerad 26 juli 2016
- av Torbjörn Sassersson red.
Internettroll attackerar NewsVoice

Internettroll attackerar NewsVoiceHär kan du kritisera NewsVoice. Tanken är att ta in kritik från tex etablissemanget  riktad mot mediet NewsVoice (NV) eller den världsbild som NV för fram, om du tycker dig se en sådan.

Detta drag kan leda till en bra debatt. Du måste dock vara beredd på att andra läsare och redaktören själv kan inkomma med repliker och att redaktören eller någon av de återkommande skribenterna som gillar NV får sista ordet.

Skicka in en text eller en länk till din text. Du kan inte vara anonym. Bifoga ett personfoto och uppge din bakgrund med några ord. Du och din text kommer att behandlas med respekt, men du får räkna med att få svar på tal.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör