Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Läkaren Agneta Schnittger: Kolloidalt silver kompletterar antibiotika, cytostatika och svampmedel

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 8 juli 2016
- Torbjörn Sassersson
Agneta Schnittger, 19 juni 2016 - Foto: T. Sassersson, NewsVoice

Kolloidalt silver används inom sjukvården i flera länder för sterilisering och för att förstärka effekten av antibiotika vid infektioner och cytostatika vid cancerbehandling.

NewsVoice besökte i juni 2016 läkaren Agneta Schnittger (med. doc.) på hennes gård Mas Rabassan i Provence, Frankrike bla för att ställa frågor om hur kolloidalt silver fungerar, ett läkemedel som visar sig vara något att räkna med redan idag och i framtidens sjukvård.

Astrid Lindgrens barnsjukhus använder kolloidalt silver för att minska ärrbildning och förkorta läkeprocessen för barn som fått brännskador.

Agneta Schnittger rekommenderar den som har eksem eller psoriasis att dränka in kompresser med kolloidalt silver. Dessa appliceras på det angripna området.

Text, foto, video och klippning: Torbjörn Sassersson (de stundtals underliga “animationseffekterna” är ett resultat av YouTubes stabiliseringsalgoritmer).

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq