Putin varnar för Västs krigsintentioner mot Ryssland

publicerad 12 juli 2016
- av NewsVoice

Putin frågar Västs journalister om hur hans budskap ska nå fram. Väst har förlorat förmågan att se farorna med att driva fram ett krig mot Ryssland, varnar Putin, men inte ens denna varning har Västs medier rapporterat om.

Sociala medier och nättidningar får återigen göra jobbet med att varna för vad Väst håller på att skapa, ett krig i Europa mot Ryssland. I denna video finns kommentarer och klipp från InfoWars, News York Times och World Economic Forum samt andra kanaler.

Alex Jones konstaterar att Ryssland har tre militärbaser utanför sitt territorium medan USA har hundratals, varav allt fler längs Rysslands gränser. Eliten och regeringar i världen bygger bepansrade fort för att de vet att världen kollapsar, säger Alex Jones.

Videokälla: Alex Jones Channel

Text: NewsVoice