Putin varnar för Västs krigsintentioner mot Ryssland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 juli 2016
- NewsVoice redaktion
Putin, december 2023. Pressfoto: Kremlin.ru

Putin frågar Västs journalister om hur hans budskap ska nå fram. Väst har förlorat förmågan att se farorna med att driva fram ett krig mot Ryssland, varnar Putin, men inte ens denna varning har Västs medier rapporterat om.

Sociala medier och nättidningar får återigen göra jobbet med att varna för vad Väst håller på att skapa, ett krig i Europa mot Ryssland. I denna video finns kommentarer och klipp från InfoWars, News York Times och World Economic Forum samt andra kanaler.

Alex Jones konstaterar att Ryssland har tre militärbaser utanför sitt territorium medan USA har hundratals, varav allt fler längs Rysslands gränser. Eliten och regeringar i världen bygger bepansrade fort för att de vet att världen kollapsar, säger Alex Jones.

Videokälla: Alex Jones Channel

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vi måste vakna och inse att det finns inga nödutgångar som leder bort från denna planet. En möjlighet har vi och det är att välja vägen som leder till försoning mellan alla länder och bevara fredlig samexistens på Jorden. Den andra leder till det motsatta som bara en dysfunktionell hjärna kan välja. Vägen till förintelse är inte längre bort än till den första ”röda knappen” i någon militär atom bas, atomubåt eller flygplan. Faran är så nära som aldrig för. Militär rustning är större än någonsin. Tror verkligen någon av de generalerna att världens framtid kan byggas på våldets grunder? Behöver länder verkligen från dag till dag öka sin militär slagkraft för ofantliga kostnader. Är rädsla för varandra eller behov att härska och skrämma så stor? Det är fel väg som vi har valt hittills. Vår jord måste bli en säker, vänlig och kärleksfull plats om vi ska överleva. Mänskligheten måste satsa på att utbilda medlare och diplomater som kan lugna ner överspända militärer och vapentillverkare som vill dominera via sina arméer och tekniker. Vi kan inte tillåta att världen ska vara ett experimentfält, en lekplats för dessa dysfunktionella krafter som provocerar och hetsar till krig och undergång.

 • Putins kan slappna av en aning på den punkten. Hans budskap når fram till alla som är intresserade av vad han har att säga. Själv har jag nominerat Putin och Lavrov till Nobels fredspris.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/05/22/jag-nominerar-vladimir-putin-och-sergey-lavrov-till-nobels-fredspris/

  Under länken ovan är det uppenbart att även amerikanare som vill veta något objektivt om vad som sker också vet detta.

  P.g.a. av att fulmedia som ägs av de kriminella anti-demokraterna naturligtvis inte rapporterar objektivt överges den av folket allt mer för svensk alternativ media
  https://svenskalternativmediafeed.wordpress.com/
  https://newsvoice.se/2016/03/22/tv-och-massmedia-ersatts-alltmer-av-hogkvalitativa-medborgarjournalister-martin-gustavsson/

 • Hur kunde Obama få Nobels fredspris för några år sedan? Är det lilla Hillary, med “kompisar” som nu styr i USA, och därmed den västliga världen – hon är/var ju utrikesexpert tillsammans med sin trevlige och fredlige ståndaktive Bill …
  Undras just på vilken fot Trump står när det hettar till i USA – i det strax kommande valet som tydligen skall avgöra världens framtid, med risk för spridning av radioaktivitet – i alla fall här i Europa!

 • Undrar om NATO räknat med att Kina troligen kommer att ställa sig på Rysslands sida? USA har behandlat Kina illa och beväpnar Japan för ett eventuellt krig i Asien. Fredspristagaren Obama hetsar till krig i Asien och i Europa för att på så sätt slippa krig på sin egen bakgård. 1984 handlar inte om kommunism eller Ryssland, vad vi blir varnade för är USA.

 • Vad hjälper det att sitta i bepansrade fort, när världen utanför kollapsar???

  Det blir väl ändå svältdöden i slutändan – för radioaktiviteten kan ju ta tid på sig att hinna bli ofarlig …..

  Eller finns det ny och bättre teknologi att ta hand om atomvapnens alla strålande restprodukter ???

  Eller är det så – att på ledande politiker biter ingenting alls ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *