Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Assange antyder att mördade Seth Rich var Wikileaks källa

publicerad 11 augusti 2016
- Pål Bergström
Seth Rich - Foto: DNC

Seth RichDet var inte ryssarna, som det hävdas, utan sannolikt en källa inom det demokratiska partiet som står bakom Wikileaks uppgifter. Han är nu död.

Seth Rich arbetade på högkvarteret för det demokratiska partiet (DNC). Den 8 juli mördades han i Washington DC. Inget av värde togs ifrån honom vilket utesluter ett normalt rån. Obekräftade uppgifter säger att han var på väg till FBI för att tala med agenter gällande en pågående brottsutredning möjligen med koppling till familjen Clinton.

I en intervju med holländsk TV antyder Julian Assange att Seth Rich var Wikileaks källa inom DNC. Att man utlyst en belöning på 20000 dollar för information om mordet är ett starkt bevis för att så är fallet.

Under senare tid har det förkommit fler dödsfall som berör DNC. Nyligen dog demokraten Shawn Lucas under oklara omständigheter. Han stödde Bernie Sanders och lämnade i juli in en stämning mot DNC för att ha manipulerat valet till fördel för Hillary Clinton.

Text: Pål Bergström, PaulBergstrom.com

NewsVoice noterar

11 augusti 2016

Ecuador ger klartecken till förhör av Julian Assange på ambassad

“Sverige får rätt att förhöra Julian Assange på ambassaden i London. Ecuador vill att en tidpunkt fastställs de närmaste veckorna. Tidigare har Ecuador på formella grunder avvisat den svenska åklagarens begäran om att förhöra Wikileaksgrundaren på ambassaden.” / SvD


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq