Assange antyder att mördade Seth Rich var Wikileaks källa

publicerad 11 augusti 2016
- Pål Bergström
Seth Rich - Foto: DNC

Seth RichDet var inte ryssarna, som det hävdas, utan sannolikt en källa inom det demokratiska partiet som står bakom Wikileaks uppgifter. Han är nu död.

Seth Rich arbetade på högkvarteret för det demokratiska partiet (DNC). Den 8 juli mördades han i Washington DC. Inget av värde togs ifrån honom vilket utesluter ett normalt rån. Obekräftade uppgifter säger att han var på väg till FBI för att tala med agenter gällande en pågående brottsutredning möjligen med koppling till familjen Clinton.

I en intervju med holländsk TV antyder Julian Assange att Seth Rich var Wikileaks källa inom DNC. Att man utlyst en belöning på 20000 dollar för information om mordet är ett starkt bevis för att så är fallet.

Under senare tid har det förkommit fler dödsfall som berör DNC. Nyligen dog demokraten Shawn Lucas under oklara omständigheter. Han stödde Bernie Sanders och lämnade i juli in en stämning mot DNC för att ha manipulerat valet till fördel för Hillary Clinton.

Text: Pål Bergström, PaulBergstrom.com

NewsVoice noterar

11 augusti 2016

Ecuador ger klartecken till förhör av Julian Assange på ambassad

“Sverige får rätt att förhöra Julian Assange på ambassaden i London. Ecuador vill att en tidpunkt fastställs de närmaste veckorna. Tidigare har Ecuador på formella grunder avvisat den svenska åklagarens begäran om att förhöra Wikileaksgrundaren på ambassaden.” / SvD

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Efter den första svarta presidenten kommer en kvinna enligt Nostradamus. Det skulle vara kul om det gällde den kvinnliga ledaren, Jill Stein, för det gröna partiet, det fjärde största i USA. Men med deras valförfarande där den starkaste tar allt, ska det mycket till innan ett uppstickarparti går emot propagandan.

 • Man säger att historien upprepar sig när man inte har lärt sig något.
  Redan Stalin lär ha sagt : att mörda ett par hundra är kriminellt men mördar flera miljoner, då går man fri.
  Var inte slutet av the Roman Empire kantrat med mord och dråp för att behålla ledarställningen?
  Synd att historieundervisning har varit så dålig i detta land för då hade man kunnat förstå bättre.
  Vi har inte sett slutet ännu. Trump boxas ur valkampen av ständig dålig publicity och förtal men även H. Clinton förtalas att hon är sjuk, har epileptiska anfall efter stress osv. Så vad kommer att hända?Då valcomputrer går att manipuleras, som vi såg hos Bush är utgången oviss.
  Det hela förefaller ett teater på högsta nivå.
  När man har läst Trumps egen bok. “Trump the art of a Deal” förstår man att han är en tuff typ, men troligen en av de ärligaste som har sökt att komma till vita huset på senare tid. Han gilla utmaningar och pushar, men vet när han måste hoppa av (pga övermäktig ful spel) utan att det bekommer honom. Det visade hans sista uttal att han vet att allt är riggat och på frågan vad han kommer att göra om han förlora säger han: Jag erbjöd mig att förbättra, men om man inte vill det , så blir jag glad i en riktig lång och skön semester. De neokonservatva hos republikaner hatar honom därför att de inte kan nå honom, han är verkligen oberoende, först när vi andra har lärt oss detta blir vi fria.

 • Makarna Clintons väg till makten är kantad av lik och korruption.

  “The Clinton Chronicles – The Bill Clinton Murders”

 • Business as usual. Antalet självmord, mord och ouppklarade dödsfall som drabbat personer som stått i Hillary Clintons väg på ett eller annat sätt ända sedan guvernörstiden och Rose Law firm i Arkansas, lär enligt vissa räknenissar nu ha passerat 100-strecket. Men naturligtvis är det bara olyckliga tillfälligheter….Kan någon göra en statistisk sannolikhetskalkyl?

 • Demokrati har tydligen blivit något på liv och död. Åtminstone och inte oväntat i korruptionens namn..

  Spåren förskräcker.. http://www.liveleak.com/view?i=da2_1470873387

  Så många “demokrater” som hatar att få sin smutsiga tvätt uthängd? Att städpatrullen får ta hand om problemen..

  i USA finns det alltså bara ett alternativ till Clinton och vådan av Alliansen, de fyras gäng, apokalypsons ryttare att forma sig som en enda korrupt valbar kraft gör spelet om tillgången maktens taburetter till en makaber barnlek även här.. Den politiska oviljan till demokrati demonstrerar sitt groteska jag. Där som här..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *