Chockhöjning riskerar slå ut homeopatiska läkemedel

6

homeopati,   pillerLäkemedelsverket går med förlust. För att få full kostnadstäckning behöver man höja ansökningsavgiften för läkemedel. Nu höjs registreringsavgiften astronomiskt, varnar Marina Szöges, redaktör på Dagens Homeopati. 

“Detta kommer att drabba de homeopatiska och växtbaserade läkemedlen extra hårt. Där registeringsavgiften för homeopatiska läkemedel riskerar att höjas med 2150%. från 4000 kronor till 90 000 kronor.”

“Om denna astronomiska höjning går igenom, kommer från och med 2017 inga fler homeopatiska läkemedel kunna registreras i Sverige. Det kommer helt enkelt att kosta för mycket.”

Läs mer

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anita
Gäst
13 augusti 2016 kl 11:40

Detta är kriminellt! Ocker är väl åtalsbart?

Då det inte är några tullar inom EU kanske hälsokostbranschen importera och strunta i Läkemedelsverket, som borde avskaffas. Hur ser det ut inom EU? Är homeopatiska läkemedel registrerade som läkemedel, eller…? Då torde branschen kunna hänvisa till att reg. redan finns.

Försöker bara hitta lösningar….

Castoropollux
Reply to  Mayne Sundewall Hopkins
9 augusti 2016 kl 10:24

Tack för länken.

Ett sjukare folk blir lönsammare… och mer kontrollerbart.. Jämför man med häxjakterna så innebar alternativet bot genom växtvärlden ett hot mot den gängse ordningen predikad av kyrkan som den dåtida maktens handgångne man, att det var gud som höll i liv, sjukdom och död.. Alla vet ju att ifrågasätta kyrkans makt och verksamhetsutövning är liktydigt med dagens “religiösa verksamhet” läkemedelsindustrin som gladeligen och av lönsamhetsskäl satt sig på tronen. De biverkningar och sjukdomar som drabbar den som ifrågasätter maktens diktat, marionetternas (läs läkemedelsverket, media) drabbas av dess vrede, harm och metoder (läs VOF och den offentliga hängningen av Annika Dahlqvist). Media fylls av återkommande skäl av skräckpropaganda för att stävja konsumtionen och det ökande medvetandet om kroppens behov som alltså kan hjälpas av kosttillskott. En annan lika övervakad industri förser oss med urusel föda och kallar det livsmedel medan medicinen dödar långt, långt fler än homeopatin och alternativmedicinen tillsammans någonsin kommer göra..

Mycket informativ om hur man använder sabotage mot kosttillskott förvarade på sjukhus för att misskreditera framgången och användandet såväl som produktionen. Det kan ju ge svaret på bakteriekontaminationen av redan steriliserade och förseglade instrument, förband sprider allvarliga infektioner och smitta…

Arne Söderback
Gäst
5 augusti 2016 kl 09:35

Håller med,

hade PD801 (Ipe Roxo extrakt) frilistat i 6 år kostnad 60´000 kr/ år.
Vad hände -ingenting!!!!

Dr. Henning Witte
Gäst
4 augusti 2016 kl 22:56

Läkemedelsverket borde avskaffas. De skadar och dödar människor systematiskt!

Castoropollux
Gäst
4 augusti 2016 kl 22:10

Hur kan läkemedelsverket gå med förlust? Betalar det medecinindustriella komplexet så dåligt och så lite till tjänsteandar och maroinetter. Är det RRV som lärt dem hur man svindlar och bedrar för att sedan utreda sin egen verksamhet…

Nu är det verkligen dags att kasta ut ockupanterna.

Hur ser det förresten ut i Tyskland och grannländerna. Skulle det öht gå att stänga dörrarna så som här…