Designated Survivor – Amerikanarnas största rädsla – ett kollapsande USA

publicerad 16 augusti 2016
- av Underhållning @NewsVoice

TV-SERIE. Emmy- och Golden Globe-vinnaren Kiefer Sutherland känd från TV-serien “24” kommer tillbaka i en konspirationsthriller som karaktären Tom Kirkman en kabinetanställd administratör. Kirkman blir helt oväntat amerikansk president efter att Vita Huset attackerats och den sittande presidenten och vicepresidenten dödats.

Med okonventionella metoder kämpar Kirkman med att hålla ihop sin familj och ett USA som är på väg att falla ihop i ett nationellt kaos. Dramat representerar amerikanarnas mest otänkbara tanke och största rädsla, att USA kollapsar.

Hoppet är en ledare och en vanlig människa – snarare än en av makteliten selekterad president – som med intelligens och styrka måste leda landet genom krisen.

Produktion: ABC
IMDB om TV-serien
Premiär: 21 september 2016