Designated Survivor – Amerikanarnas största rädsla – ett kollapsande USA

3

TV-SERIE. Emmy- och Golden Globe-vinnaren Kiefer Sutherland känd från TV-serien “24” kommer tillbaka i en konspirationsthriller som karaktären Tom Kirkman en kabinetanställd administratör. Kirkman blir helt oväntat amerikansk president efter att Vita Huset attackerats och den sittande presidenten och vicepresidenten dödats.

Med okonventionella metoder kämpar Kirkman med att hålla ihop sin familj och ett USA som är på väg att falla ihop i ett nationellt kaos. Dramat representerar amerikanarnas mest otänkbara tanke och största rädsla, att USA kollapsar.

Hoppet är en ledare och en vanlig människa – snarare än en av makteliten selekterad president – som med intelligens och styrka måste leda landet genom krisen.

Produktion: ABC
IMDB om TV-serien
Premiär: 21 september 2016

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anita
Gäst
18 augusti 2016 kl 12:23

Ser fram emot den filmen…gillar Sutherland, och det här är ju exakt rätt tidpunkt, då Amerika faktiskt håller på att fall sönder. Något för dem som ska rösta i november. Hoppas jag kan se den här, annars får jag be någon spela in alla avsnitten.

Nicklas
Nicklas
Gäst
16 augusti 2016 kl 22:21

UN International Day of Peace
21 september 2016

Jonas
Gäst
16 augusti 2016 kl 21:25

Jag vet inte varför men jag reagerade på 21 september 2016, det datumet känns mysko eller bekant konstigt på något sätt.