Designated Survivor – Amerikanarnas största rädsla – ett kollapsande USA

3
863

TV-SERIE. Emmy- och Golden Globe-vinnaren Kiefer Sutherland känd från TV-serien “24” kommer tillbaka i en konspirationsthriller som karaktären Tom Kirkman en kabinetanställd administratör. Kirkman blir helt oväntat amerikansk president efter att Vita Huset attackerats och den sittande presidenten och vicepresidenten dödats.


Med okonventionella metoder kämpar Kirkman med att hålla ihop sin familj och ett USA som är på väg att falla ihop i ett nationellt kaos. Dramat representerar amerikanarnas mest otänkbara tanke och största rädsla, att USA kollapsar.

Hoppet är en ledare och en vanlig människa – snarare än en av makteliten selekterad president – som med intelligens och styrka måste leda landet genom krisen.

Produktion: ABC
IMDB om TV-serien
Premiär: 21 september 2016

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

3 KOMMENTARER

  1. Ser fram emot den filmen…gillar Sutherland, och det här är ju exakt rätt tidpunkt, då Amerika faktiskt håller på att fall sönder. Något för dem som ska rösta i november. Hoppas jag kan se den här, annars får jag be någon spela in alla avsnitten.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här