Det är dags för en ny modern design för NewsVoice

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 17 augusti 2016
- Torbjörn Sassersson red.

NewsVoice-newdesign-aug2016

TSjuni2016Efter mycket vånda, tester och sökande efter en ny bättre design för NewsVoice är nu valet klart. Planen är att under augusti sjösätta ett nytt NewsVoice bättre anpassat även för små skärmar. Det finns även andra skäl. Förnyat utseende innebär en nytändning för de som skriver för NewsVoice och säkert även för dig som läsare.

Arbetet börjar imorgon på en speglad subdomän. Till dess att det är klart fungerar det gamla NewsVoice precis som vanligt.

Torbjörn Sassersson, redaktör


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: NewsVoice
Stöd NewsVoice 2024
 • Smaskig nyhet har dykt upp under natten.

  George Soros lille son är i Wien och har postat en Tweet med en bild på ett antal flaggor däribland Wiens som med underfundig ton implikerar att Österrike kommer att falla in i kaos typ Grekland. Vi vet ju vad George tillsammans med hans polare Bildt gjorde i början av 90-talet med Sverige
  så när han hotar på det viset är det oftast rätt reelt.

  Anledningen till hotet? Vi vet ju alla varför: – därför att “dom” inte lyckades med manipulationen av valet i Österrike eller ja till och med rätt och slätt valfusk. Utan det blir nu med rätt omedelbar verkan totalstopp på import av unga skäggiga män om omvalet går som det ska. Det står ju inte väl med juden Soros som pådrivande för att verkställa Kalergiplanen – Islamiseringen av Europa. Vi vet efter Wikileaks och andra läckor att Soros varit väldigt
  pådrivande för islamiseringen av Europa. Även Ungerns premiäminister och andra ministrar i Ungern har påpekat att Soros är drivande.

  Om han lyckas sänka Österrike efter valet – ja om fel alternativ vinner så vet vi hur världspolitiken utspelar sig ännu mer väl än tidigare.

  https://www.instagram.com/p/BEwgmuxKccI/?hl=en

 • Utan att veta publicerade DN artikeln “Mittmedias plan kan slå hårt mot lokaltidningar” ikväll kl 20:00 nitton minuter innan jag med artikeln ovan deklarerade att NewsVoice ska få en ny modern design dvs en satsning på förbättringar digitalt.

  I artikeln i DN står det:

  “Fram till 2018 kan lokaltidningskoncernen Mittmedia säga upp 75 procent av sina journalister – enligt en av två planer som presenterades för koncernstyrelsen i juli.”

  “Lördagen den 2 juli samlades tidningskoncernen Mittmedias styrelse på Arlanda. Syftet var att staka ut en riktning för koncernen som likt alla andra tidningsbolag kämpar med minskad lönsamhet i takt med fallande annonsintäkter och ökad läsning digitalt.”

  “Enligt förslaget ska flera av koncernens tidningar läggas ned eller slås ihop med huvudtidningen på orten.”

  “Alternativet [B] innebär även att Mittmedia skulle avveckla den digitala utvecklingsenheten och de egna tryck- och distributionsbolagen. Totalt skulle över 1 500 av koncernens nästan 1 900 tjänster bort.”

  Ännu ett exempel på att pappersutgivande är på väg att död ut, men det har varit klart länge. Artikeln i DN redogör för två alternativ hur Mittmedia ska utvecklas: A och B där B är det mest drastiska.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *