Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Wikman: Ut på gator och torg på lördag 17 sep – Demonstrera för ett bättre samhälle

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 september 2016
- NewsVoice redaktion
Demonstrera för en ny framtid - Crestock

DEBATT. Det finns ett växande missnöje som bubblar, inte bara i Spanien, Grekland, Frankrike, Argentina eller USA om hur samhället utvecklas i negativ riktning för medborgarna. Det sker även i Sverige. Organisationen Global Justice Now konstaterar att företagens makt idag nästan är absolut. Vi kan inte lita på företagsanpassade medier, myndigheter, politiker och stater som jagar sina egna intressen, säger Lasse Wikman. Därför uppmanar han alla att delta i manifestationerna den 17 september i tre svenska storstäder.

Text: Lasse Wikman

Dagligen översköljs vi med information om världshändelser, som övergår en rättänkande människas förstånd. Det är en råhet, en ofattbar grymhet, ett aldrig skådat vansinne som sker öppet och inför var och en av oss. Väldigt många av vårt lands innevånare, är fullständigt frånvarande, när det gäller vetskap om den kamp som pågår i världen. En kamp om världsherravälde, makt, girighet och ett fullständigt avståndstagande från varje mänskligt beteende och medmänsklighet.

Att som varande medborgare i landet Sverige och inte värdesätta frihet, demokrati, jämlikhet, rättrådighet och empati, utan hellre sätta värde på prylar, såpor, jönserier och förlöjligande av människor, är ett gigantiskt slag för landet.


Beteendet att låta massan koncentrera sig på oväsentligheter och pacificera folket är en vald strategi av makteliten.


På detta sätt kan den makthungriga och hänsynslösa eliten, arbeta i lugn och ro, för ett fullständigt maktövertagande av vårt land och dess innevånare.

Sedan flera år tillbaka, har många av oss, som läser alternativa medier, sett och lyssnat på obunden nyhetsrapportering, kunnat informera sig själv och sina medmänniskor. Alla har inte tagit dessa nya och annorlunda aktualiteter till sig.

Många har slagit bort de obekväma underrättelserna, som konspirationer. Det är ledsamt att så många viker sig, ger upp inför det oerhörda som de får kännedom om. Naturligtvis är det en rädsla inför det grymma och okända. Den rädslan kan vi alla känna igen. Men här går skillnaden mellan att resignera och låta sig bedövas av nonsens, eller att ta denna rädsla till sig, kontrollera den och börja agera.

Vi har länge stått inför ett vägval, att anpassa oss som person inför överhetens vilja, eller att ta tag i Sveriges utsatthet och försöka göra något åt det. För nu behöver vårt land människor i alla åldrar, människor från alla landsändar, människor med vilja att rädd landet, från vad som synes vara ett fullständigt införlivande i USA:s och NWO:s världsdiktaturdrömmar.

Vi har sett och hört ett otal Quislingar, som inte skräder orden, för vad de vill att Sverige ska ingå i, hur Sverige ska alliera sig, vilka avtal vi ska ingå, vilka vaccinationer vi ska tvingas till, vilka förgiftningar vi ska utsättas för genom nedsprayning av hela vår atmosfär.

Dessa människor vill att de flesta av oss, ska få en sämre ekonomi, bli utsatta för mer våld, få en sämre samhällsservice, erbjuds en nedmonterad sjukvård och ett avståndstagande från naturmediciner. Allt för att vi ska neutraliseras och bli viljelösa konsumenter.

Demonstrera den 17 september 2016 i flera svenska städer

Men nu på lördag den 17 september, har vi en gigantisk chans att visa hela vårt land vad vi vill och vad vi tycket om TTIP och CETA. Även Nej till NATO-demonstrationer kommer att genomföras på vissa orter.

Demonstrationer anordnas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag tror säker att det är fler städer och orter, som kommer att göra sin stämma hörd, när det gäller att få Regeringen att förstå, att vi aldrig kommer att acceptera deras tvångströjor.

Så slut upp vid alla demonstrationståg. Ta med er stora plakat med slagfärdiga argument, skrik och visa er okuvliga vilja att få ett harmoniskt, ärligt, rättvist och medmänskligt Sverige. Ett Sverige som vi alla vill leva i, där alla människor bli sedda och omhändetagna. Gör detta på lördag den 17/9, för gör du det inte nu, så kanske det tillfället aldrig kommer åter. En diktatur står för dörren.

Swisha Lasse WikmanSe till att alla som har vänner som arbetar på tidningar, radio, tv etc kommer med, skriver och rapporterar.

Text: Lasse Wikman

Demonstrationer den 17 september

Aktionsdag lördag 17 september 2016: STOPPA TTIP och CETA – ja till miljö, välfärd och demokrati

Facebook: Stoppa TTIP Sweden

Demonstration mot Svensk NATO anslutning
Talare: Agneta Norberg, ordf Sveriges Fredsråd
Staffan Ekbom, Nej till NATO
Stig Henriksson, Vänsterpartiet, ledarmot av försvarsutskottet


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq