AlmaNova en ny svensk hälsoportal lanseras idag

7
11816
Anna Böhlmark,   AlmaNova pressfoto
Anna Böhlmark, AlmaNova pressfoto

Idag kl 17.00 lanseras AlmaNova den nya hälsoportalen med ambitionen att bli Sveriges största portal för alternativ och integrativ medicin. Det meddelar chefredaktören Anna Böhlmark (th) känd som en av journalisterna som skriver för 2000-Talets Vetenskap. 

Visionen a?r att skapa Sveriges ledande webbplats fo?r alternativ och integrativ medicin, en portal da?r terapeuter och fo?retag mo?ter patienten och da?r vanliga ma?nniskor fa?r tillga?ng till viktig ha?lsoinformation. AlmaNova bjuder även in kliniker och terapeuter att synas.

“Alma Nova o?ppnar upp fo?r den kunskap som a?r erfarenhetsbaserad och ger verkliga alternativ att anva?nda för sin ha?lsa, baserad pa? naturliga substanser, sunda kostval, manuella terapier, men som ocksa? tar tillvara den idag va?xande kunskapen hur man med specifika frekvenser och rytmer kan a?tersta?lla eller sta?rka kroppens inneboende sja?lvla?kande mekanismer”, säger Anna Böhlmark.

AlmaNova arbetar fo?r integrativ medicin

Portalen ska belysa de alternativ som skolmedicinen sta?ngt do?rren fo?r, mer exakt de naturliga och holistiska vägarna till ha?lsa. AlmaNova är öppen för diskussioner och teoretiserande även om det som a?r angra?nsande till hälsa som tex miljöfrågor. AlmaNova ska vara inkluderande.

“Förhoppningen är att stimulera till lo?sningar i framtidsfra?gor.”

I Portalen publiceras även artiklar som granskar samha?llets maktstrukturer inom hälsa och vård samt andra områden och de medel som etablissemanget anva?nder sig av för att vidmakthålla sina positioner inom vården.

Experter bjuds in som kan diskutera aktuella fra?gor och kan ge ra?d om ha?lsa.

I samband med lanseringen har också dokumentärfilmen ”Silverbibeln” om kolloidalt silver smygpremiär. I dokumentären illustreras vad som hänt kring den omdebatterade hälsoprodukten kolloidalt silver.

www.almanova.eu

NewsVoice redaktör Torbjörn Sassersson är assisterande redaktör på AlmaNova och Sassersson har hjälpt till med att tekniskt bygga portalen.

Chefredaktör Anna Bo?hlmark (1981-) har en master i kommunikationsvetenskap. Hon har arbetat som journalist och dokumenta?rfilmare bla sedan 6 år för 2000-Talets Vetenskap. Anna har bott 14 a?r i Italien och hon talar flytande italienska och a?ven spanska, franska, engelska och kinesiska. Anna driver fo?retaget Pelican Media.

Text: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
15 september 2016 kl 16:32

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kennet
Kennet
Gäst
15 september 2016 kl 18:05

Bara invänta på att Vof SS ska gå i taket då 😀

eva
eva
Gäst
16 september 2016 kl 00:01

Otroligt underbart!
Ett enormt framsteg för mänskligheten!

jonulf
jonulf
Gäst
16 september 2016 kl 00:38

“Ett enormt framsteg för mänskligheten!”

hehe…

Ja det var nästan så att jorden skälvde…

cecilia
cecilia
Gäst
16 september 2016 kl 13:15

Vilken glad nyhet. Va glad jag blir.

Anna
Anna
Gäst
16 september 2016 kl 18:12

Yes!!!

Tommy Olsson
Tommy Olsson
Gäst
18 september 2016 kl 16:23

Helt underbart!