Distriktsåklagare i USA varnar för riskerna med vaccin – Kan ge autism

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 1 september 2016
- Torbjörn Sassersson red.
Nico LaHood om vaccin

VACCINRISKERNA. Nico LaHood som är distriktsåklagare i Bexar County,  San Antonio, Texas, säger att vacciner kan allvarligt skada barn och orsaka autism. Båda hans barn har skadats av vaccin och det första reaktionerna kom direkt efter injektionerna och därefter förvärrades skadorna. Innan injektionerna var barnen helt normala. Nu tar han strid. 

I en separat video uppladdad i tisdags på Youtube-kanalen som tillhör dokumentärfilmen Vaxxed offentliggör Nico LaHood tillsammans med sin fru sina observationer och åsikter om riskerna med vacciner.

Makarna LaHood berättar om deras dotter Maya som gick igenom en autoimmun reaktion direkt efter en vaccinering. De berättar att reaktionen var så stark så att mamman var tvungen att påtvinga fasthållning för att försöka lugna barnet.  Maya utvecklade eksemliknande nässelutslag och kliade sig till dess att hon blödde.

Även deras andra barn Michael fick reaktioner efter vaccinering. Först utvecklades Michael precis som Maya helt normalt, men efter en bunt av injektioner förändrades sonen dramatiskt och han fick sedermera diagnosen autism. Michael kan inte prata och vill inte längre ha ögonkontakt. Hans motoriska utveckling fick störningar.

“There’s a big change right here. He stopped completely looking at you. He stopped responding to his name completely. And then we started just seeing a lot of other – just motor skills not developing the way they had been.”

Nico LaHood chockerades av att en av hans vänner som arbetar som forskare på vaccinproducenten Merck aldrig vaccinerat något av sina fyra barn och hans fru är sjuksköterska som inte heller vill tillåta vaccination av sina egna barn.

Nico LaHood säger att han endast söker efter sanningar om vaccinernas påverkan. Han är ju åklagare till sitt yrke.

“Jag måste se till bevisen och se vart det leder mig. Jag har ingen förutfattad mening” … “Så jag intar samma position när jag tittar på detta fall”.

“I kärnan av mitt väsen hatar jag bedrägerier och vad som har offentliggjorts för oss – även av vår egen [damn] regering är vilseledande och oavsett om det är avsiktligt eller inte, förblir resultatet det samma”.

Nu granskas Nico LaHoods offentliga uttalanden av media och i sociala medier. Vissa har blivit upprörda över att han tagit ställning i vaccinfrågan på sin arbetsplats, direkt från sitt arbetsbord, rapporterar KENS5 News.

LaHood argumenterar att han har rätt enligt lagen att uttrycka sina åsikter precis som president Obama och tidigare guvernören Rick Perry gjort liknande uttalanden fast i de fallen för att propagera för barnvacciner.

“Jag påtvingar inte mina åsikter på någon. Jag ger dig min åsikt och jag är berättigad att göra det”, säger LaHood till kanalen KSAT.

Domaren Nelson Wolff i Bexar County, den kommun där LaHood är verksam, backar upp LaHoods rätt att uttrycka sina åsikter. Nelson Wolff säger till KSAT att han själv vet hur det är att ha autism i släkten.

Trots kritik riktad mot LaHood säger han att han kommer att fortsätta att ställa frågor och söka efter svar. Han intar därmed samma hållning som Robert DeNiro som också har en son med autism. DeNiro kritiserades av vaccin-anhängare när han valde att ha med filmen Vaxxed på sin filmfestival. DeNiro kände sig tvingad att ta bort filmen från festivalen i New York, men kontrade därefter med att han vill finansiera en egen dokumentär om riskerna med vacciner.

Nico LaHood uppmanar alla föräldrar att själva utforska frågan kring vaccin och barnvaccinering innan de tar ett beslut.

Text: NewsVoice

Källa: Vaxxed YouTube-kanal

Nico LaHood, Bexar County
Nico LaHood, Bexar County


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccin
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *