Nya dokumentären om kolloidalt silver är uppe i över 14,000 visningar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 september 2016
- NewsVoice redaktion
Silverbibeln om kolloidalt silver
Silverbibeln om kolloidalt silver
Silverbibeln om kolloidalt silver

NewsVoice var på plats när de sista scenerna i dokumentären Silverbibeln om kolloidalt silver spelades in i Frankrike. Genom ett sponsring av ett hälsoföretag kunde redaktören åka med och där spela in tre egna intervjuer, varav två återstår att läggas upp på NewsVoice. I Frankrike byggdes även den nya hälsoportalen AlmaNova där Silverbibeln nyligen haft premiär.

I Silverbibeln återges händelserna kring den i Sverige omdebatterade hälsoprodukten kolloidalt silver (KS). Polariseringen har varit och är fortfarande stor runt kolloidalt silver, men för de som använder KS är sakfrågan löst. Kolloidalt silver fungerar mot infektioner.

Trots beprövad erfarenhet motarbetar svenska myndigheter att folk i allmänhet använder KS. Svenska mainstream-medier apar efter istället för att granska båda sidorna.

Filmen som producerats av Anna Böhlmark har följt utvecklingen kring kolloidalt silver det senaste året bla genom fabrikören Ion Silver, Sveriges störste producent. För att ge ett bredare perspektiv har den filmats i sex olika länder, men fokus ligger på hur kolloidalt silver bemöts i Sverige.

Se filmen på hälsoportalen AlmaNova

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Hur garanterar man att silverlösningarna inte innehåller silverjoner som kommer bilda silverklorid i kroppen?

    Till och med namnet på företaget är ju “jon-silver” men det påstås vara en kolloidalt? Varför denna förvirring?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *