Nya dokumentären om kolloidalt silver är uppe i över 14,000 visningar

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 september 2016
- NewsVoice redaktion
Silverbibeln om kolloidalt silver
Silverbibeln om kolloidalt silver
Silverbibeln om kolloidalt silver

NewsVoice var på plats när de sista scenerna i dokumentären Silverbibeln om kolloidalt silver spelades in i Frankrike. Genom ett sponsring av ett hälsoföretag kunde redaktören åka med och där spela in tre egna intervjuer, varav två återstår att läggas upp på NewsVoice. I Frankrike byggdes även den nya hälsoportalen AlmaNova där Silverbibeln nyligen haft premiär.

I Silverbibeln återges händelserna kring den i Sverige omdebatterade hälsoprodukten kolloidalt silver (KS). Polariseringen har varit och är fortfarande stor runt kolloidalt silver, men för de som använder KS är sakfrågan löst. Kolloidalt silver fungerar mot infektioner.

Trots beprövad erfarenhet motarbetar svenska myndigheter att folk i allmänhet använder KS. Svenska mainstream-medier apar efter istället för att granska båda sidorna.

Filmen som producerats av Anna Böhlmark har följt utvecklingen kring kolloidalt silver det senaste året bla genom fabrikören Ion Silver, Sveriges störste producent. För att ge ett bredare perspektiv har den filmats i sex olika länder, men fokus ligger på hur kolloidalt silver bemöts i Sverige.

Se filmen på hälsoportalen AlmaNova

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice