Blev frisk från bipolär sjukdom med vitaminterapi

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 september 2016
- NewsVoice redaktion
Trond Bolaå blev frisk av vitaminterapi - Foto: Jens Jopperud
Trond Bolaå blev frisk av vitaminterapi - Foto: Jens Jopperud
Trond Bolaå blev frisk av vitaminterapi – Foto: Jens Jopperud

Bipola?r sjukdom kan leda till tva?ngsinla?ggning pa? psykiatriska slutna va?rdenheter. Familjer som drabbas kan ofta splittras och sja?lvmord för den drabbade parten a?r inte ovanliga. Trond Bolås fann att vitaminterapi var räddningen, inte konventionell skolmedicin.

Trond Bola?s fick diagnosen bipola?r sjukdom, men när han kom i kontakt med vitaminterapi förändrades hans liv drastiskt. Med terapeutiska doser av vitaminer, blev han frisk. Trots förbättringar konfronterades han socialt av sina läkare och närmaste.

Trond Bola?s var ansta?lld på Statoil i Norge. Privat a?r han inne på ortomolekyla?r medicin som behandling vid psykisk oha?lsa och han är en eldsjäl fo?r att na? ut med sina egna erfarenheter till andra med bipolär sjukdom.

Läs hela artikeln | Uppd. kl 22:27, 22 sep 2016

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq