Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Mike Adams förklarar varför politisk korrekthet är extremt skadligt för samhället

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 oktober 2016
- NewsVoice redaktion
Mike Adams - Health Ranger - Video: NewsTarget.com

Mike Adams:

“Vi förlorar vår rättighet till yttrandefrihet om vi upphör att tillämpa den. Vi blir lättskrämda av en politiskt korrekt tankepolis. Vi viker oss för deras ideologi. Vi viker oss för deras krav på lydnad. Vi ger upp vad som gör oss till människor. Och det finns så många motsägelser i deras krav. De kräver mångfald. Vi brukat jämt höra det från den progressiva vänstern. De kräver mångfald, vilket enligt deras bok betyder människor med flera hudfärger som alla visas i samma foto. Åh, ja, där finns symbolen för den svarta personen, den asiatiska personen och den latinska personen, men äkta mångfald är mer än hudfärd, eller hur?

Äkta mångfald är kognitiv mångfald. Det spelar ingen roll för mig färgen på skinnet. Vad som betyder mer är innehållet i dina ideer.

Äkta mångfald är vad en politiskt korrekt tankepolis absolut föraktar. Det står inte ut med någon som har en ide som de inte redan godkänt. Och det är anledningen till att personer som har stora ideer, och de som har djup filosofisk förståelse av människans historia, mänsklig kultur och som har potential för människans framtid är selektivt utvalda som mål, bestraffade, trakasserade och professionellt förstörda på alla möjliga sätt.”

Relaterat

Health Ranger, Mike Adams

The Tab: ‘I am just angry’: UH reacts after Rohini sanctions


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq