Assange ska avrättas genom hängning, med drönare eller lönnmördare

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 oktober 2016
- Torbjörn Sassersson red.
Julian Assange den 3 oktober 2016 - Foto Ruptly

När Julian Assange flydde till Ecuadors ambassad visste han vad han hade att vänta om han låtit sig utlämnas till Sverige. Han hade med all säkerhet överlämnats till USA där hans öde bestämts, vilket i klartext – och än idag – kan innebära dödsstraff.

Denna video producerad av WikiLeaks visar övertygande evidens för vad han hade att vänta. Höjdare föreslår med emfas att Assange ska hängas, avrättas med lönnmördare eller drönare, att han ska skjutas med en kula i huvudet och att WikiLeaks ska stängas ned för att man anser att det är en terroristorganisation.

De emotionella språket hos dessa individer visar att de inte uppskattar att WikiLeaks gång på gång avslöjat korruption, krigsbrott, Clinton-mail som avslöjar vad USA egentligen var ute efter när de krossade Libyen, med fullt stöd av svenska politiker.

Läs mer om de svenska politikernas stöd för krigsbrotten mot Libyen på sajten HighCrimes.org

Carl Rove om Julian Assange
Carl Rove (tidigare White House Deputy Chief of Staff) om Julian Assange

WikiLeaks arbete har gjort det tydligt för omvärlden vilka det är som är de kriminella. WikiLeaks existens måste därför beskyddas. WikiLeaks är organisationen som klätt av våldsbenägna ledare i den våldsbenägna värld vi lever i. Dessa våldsmänniskor, ofta med psykopatisk natur, är de individer som vi givit makten att styra vår värld.

Det här kan betyda att alla de som ställer sig på dessa psykopaters sida därmed avslöjar sina egna psykopatiska egenskaper och fallna värderingar. Jag vänder mig särskilt till alla de svenska personer som hånat Assange för att han sökte tillflykt på Ecuadors ambassad. Dessa personers tyckanden utifrån en skyddad verkstad i Sverige är verkligen ynkliga.

Clinton-mailen

Under presskonferensen idag gjorde Julian Assange klart för omvärlden att de påståenden som cirkulerat, om att nästa läcka av Clinton-mail kan få Hillary Clinton i fängelse, är falska. Assange säger att vissa medier valt att göra läckan till en personlig attack mot Hillary, men han medger ändå att nästa läcka som släpps under hösten kan påverka det amerikanska valet.

Text: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Makteliten bryr sig inte om att vi skriver annat än att de tar pulsen på stämningen genom att hålla koll på vad som sägs. Annat folk däremot som läser kan möjligen få sig en tankeställare eller två som kan bidra till ökad medvetenhet om vad som sker. Politikerna är inget att sträva efter om man vill uppnå en förändring, tvärtom. Det är bara oss vanliga människor som kan besluta att vända systemet ryggen och börja leva utan dess inblandning så gott det går.

 • Ni får ursäkta, men tror ni någon ur makteliten bryr sig om vad som skrivs här?
  Finns det en enda person här som är beredd att dra igång en nationell kampanj för att utbilda folk i kritiskt tänkande? VILL folket det eller vill de fortsätta sova?
  Har ni inte märkt det motstånd man får från alla inkl de s.k. oppositionspartierna när man kontaktar dem (om ni nu gjort det)?

 • Vi måste ju ställa våra statsministrar Reinfelt och Löfven till svars för att förfölja Julian Assange, världens viktigaste visselblåsare. Var är den humanitära stormakten nu? Pinsamt Sverige. Jag säger som den lilla centerledaren säger till Åkesson, SKÄMS på er, Reinfelt och Löfven, som springer USAs ärende.

 • Som Julian Assange sade; “Amerikanska Kongressen – med Trey Gowdy, Jim Jordan och Jason Chaffetz har redan solklart bevisat att Hillary Clinton, men aven Obama, FBI’s James Comey och flertalet andra av hogre befattningar borde lasas in pa mer eller mindre livstid. Men vem som helst med en smula intelligens kan ju enkelt folja dessa 3’s forhor och tal i massor av klipp som fortafarande ligger uppe (an sa lange) pa natet (youtube inte minst) och lista ut att Clinton, Obama, Comey & Co. skyddas av ett helt genomruttet korrumperat system i rattsvasendet. Nar det galler Julian Assange ar det ju lika kristall klart att de svenska advokaterna, aklagarna och domare involverade ar lika sa genomruttet korrumperade och att de arbetar med Clinton, Obama & Co. for att hjalpa dem komma at Julian, for att sedan skicka honom till USA dar de redan bestamt sig for att avratta honom utan en arlig rattegang. NWO’s ansvariga ligger helt klart bakom alla dessa skandaler och sorgligt mycket annat sjukt; Creating Chaos in Europe, HAARP, Chemtrails, Manmade Ilnesses, Genocide Vaccines, Monsanto with all GMO programs, Mind Control Programs, Controlled Media, Film & Music Industry …med mera …mm Wake up people! Like John Lennon said already so long ago; “Our Society is controlled by a Psychopatic Elite!” AND “they” killed him also!

 • Håller med Peter G här. Assange används som internationellt bollträ i pajkastning där man kan hålla borta fokus från det som egentligen händer på den politiska arenan. Journalister och bloggare kan sy ihop många spaltmeter om styrda svenska åklagare, teatraliska amerikanska utspel och tv-debatter i soffor i Ecuador. Man kan alltså uppta massor av plats i massmedia, under tiden som en propaganda- och krigsmaskin rullar på över hela världen. Få har kapacitet att se det hela som det är, ett väl regisserat skådespel. Givetvis är det ett personligt offer av Julian Assange att sitta inlåst under de år som gått, men själv gjorde han sej sårbar då New York Times på sin tid började publicera Wikileaks. Där fanns många ulvar i fårakläder och det bör han ha känt till. Samtidigt så vet han också hur CIA ibland döljer enstaka dödsfall i större olyckor, ett typexempel är ju Lockerbie 21.12 1988. Risken för någon akut tilldragelse är avsevärt större när man är på resande fot än om man sitter inlåst på en ambassad. Fast han kunde väl inte i sin vildaste fantasi föreställa sej att sitta så i många år.

 • Usa förannonserar inte sina lönnmord i andra fall.
  Dom ser helst till att utnyttja ngn som inte leder spåren till Usa.
  Hur svårt tror ni det skulle vara för Usa att få honom mördad?
  Han är i det sammanhanget att betrakta som en sittande fågel och dom kunde ha röjt honom ur vägen för länge sen.
  Och hur kan någon tro att Assange kan fungera som seriöst hot mot Usa där han nu är. Har ni glömt allt ni sett om Usas cyber-övervakning?
  (Den visade sig fö direkt under skrivandet av min kommentar så en del av vad jag framförde om vissa amerikanska politiker togs genast bort vilket jag nu accepterar av rent pedagogiska skäl)
  Plötsligt kan en ensam individ i stort tekniskt underläge framgångsrikt hota Usa från Equador’s ambassad. Om ni vill Assange väl så är det bättre att låta honom glömmas.
  Det ni ser utspela sig är en Cia-teater.
  Men hans uppdragsgivare kan bestämma sig att dumpa honom så han är tvungen att hålla skenet uppe så länge ni hausar upp honom. Er missriktade beundran kan bli hans död. Wikileaks bidrog verksamt till dom uppviglingar till regimskiften som NV kritiserar i en annan artikel.

 • Karl Rove verkar ta nyspråksvokabulären på blodigt allvar i sin bubbla. Om alla som opponerar sej mot en politisk inriktning som går ut på våld är kriminella lär detta ord snart bli ett honnörsbegrepp. Ungefär som när ordet demokrati ur munnen fd president Bush och hans efterföljare till slut blev en svordom.

 • Tja vad är Talibanlikt, ISISlikt om inte de som hade mest nytta av våldet var det värkte/vräkte fram sitt brutala ansikte.Var ska siamesiska tvillingar komma om inte från samma sköte….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *