Assange ska avrättas genom hängning, med drönare eller lönnmördare

publicerad 4 oktober 2016
- av Torbjörn Sassersson red.
Julian Assange den 3 oktober 2016 - Foto Ruptly

När Julian Assange flydde till Ecuadors ambassad visste han vad han hade att vänta om han låtit sig utlämnas till Sverige. Han hade med all säkerhet överlämnats till USA där hans öde bestämts, vilket i klartext - och än idag - kan innebära dödsstraff.

Denna video producerad av WikiLeaks visar övertygande evidens för vad han hade att vänta. Höjdare föreslår med emfas att Assange ska hängas, avrättas med lönnmördare eller drönare, att han ska skjutas med en kula i huvudet och att WikiLeaks ska stängas ned för att man anser att det är en terroristorganisation.

De emotionella språket hos dessa individer visar att de inte uppskattar att WikiLeaks gång på gång avslöjat korruption, krigsbrott, Clinton-mail som avslöjar vad USA egentligen var ute efter när de krossade Libyen, med fullt stöd av svenska politiker.

Läs mer om de svenska politikernas stöd för krigsbrotten mot Libyen på sajten HighCrimes.org

Carl Rove om Julian Assange
Carl Rove (tidigare White House Deputy Chief of Staff) om Julian Assange

WikiLeaks arbete har gjort det tydligt för omvärlden vilka det är som är de kriminella. WikiLeaks existens måste därför beskyddas. WikiLeaks är organisationen som klätt av våldsbenägna ledare i den våldsbenägna värld vi lever i. Dessa våldsmänniskor, ofta med psykopatisk natur, är de individer som vi givit makten att styra vår värld.

Det här kan betyda att alla de som ställer sig på dessa psykopaters sida därmed avslöjar sina egna psykopatiska egenskaper och fallna värderingar. Jag vänder mig särskilt till alla de svenska personer som hånat Assange för att han sökte tillflykt på Ecuadors ambassad. Dessa personers tyckanden utifrån en skyddad verkstad i Sverige är verkligen ynkliga.

Clinton-mailen

Under presskonferensen idag gjorde Julian Assange klart för omvärlden att de påståenden som cirkulerat, om att nästa läcka av Clinton-mail kan få Hillary Clinton i fängelse, är falska. Assange säger att vissa medier valt att göra läckan till en personlig attack mot Hillary, men han medger ändå att nästa läcka som släpps under hösten kan påverka det amerikanska valet.

Text: Torbjörn Sassersson