“Inferno” – uppföljaren till Da Vinci-koden med Tom Hanks har premiär 14 oktober

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 oktober 2016
- NewsVoice redaktion

“When Robert Langdon (Tom Hanks) wakes up in an Italian hospital with amnesia, he teams up with Dr. Sienna Brooks, and together they must race across Europe against the clock to foil a deadly global plot.”

Regissör: Ron Howard
Bok: Dan Brown (roman)
Manus: David Koepp
Skådisar: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Såg filmen igår med min fru. Vi somnande bägge två under föreställningen. Inferno är en två timmar lång reklamfilm för WHO, som med professor Langdon räddar världen från terrorister som försöker decimera världen befolkning med ett virus.

    Första tredjedelen av filmen var spännande, men sedan blir det bara mer och mer förutsägbart, flåsigt och gåtorna blir bara tråkigare. Så vi sov – i skift.

    Betyg: 2 av 5 eller 2,5 av 5 om man är snäll eftersom det var lite kul i början.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *