Läkare varnar för Rosa bandetkampanjen – Pengarna går till industrins kassakistor

1

Läkaren dr Véronique Desaulniers varnar för Rosa bandetkampanjen som syftar till att samla in pengar till cancerforskning. Hon menar att kampanjen inte har åstadkommit något vettigt för att minska cancerriskerna. Istället går endast pengarna till läkemedelsindustrin och till ännu mer riskabel kemoterapi.

Industrin startade Rosa bandetkampanjen

Rosa bandetkampanjen startades av läkemedelsföretag och är inte inriktad på att förebygga cancer som bättre näring och motion och för att minska förekomsten av cancerframkallande miljögifter och gifter i maten.

Läs mer på Canal Second Opinion

Det Rosa Bandet, en attraktiv kommersiell symbol

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
xmaverickx
xmaverickx
Gäst
5 november 2016 kl 06:06

Det har jag som inte är någon, bara en “vanlig” enkel person utan en endaste titel, dvs är varken läkare, politiker, kändis (många kändisar horar för Cancerfondens Rosa bandet), eller journalist (dessa som har gett sig på de små tiggarna och bedragarna, alltså zigenarna) sagt i flera år, men i mycket färre ord.
“Cancerforskarna” och alla tillhörande denna mycket lönande INDUSTRI, är inga idioter (men de vet att de flesta människor är det, ignoranta, naiva och framförallt AUKTORITETSTROENDE idioter och av dessa är svenskarna de största, vilka skänker pengar till välgörenhetsorganisationer, av vilka ALLA från de minsta till den STÖRSTA av dem, Satanistiska av Rockefeller skapade FN med dess underavdelningar som UNHCR, UNICEF, UNESCO mfl, mfl.), så om de hittar lösningen på cancerns “gåta” (som de i över 100 år i Sverige och sedan 1953 i USA har sökt finna, och som de sagt och fortsätter att säga, att lösningen finns precis bakom hörnet bara de får mer pengar) så sågar de av den gren de sitter på.