WikiLeaks-läckor visar Clintons inblandning i illegala aktiviteter för att säkra maktpositioner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 oktober 2016
- NewsVoice redaktion
InfoWars 14 okt 2016

Alternativa nyhetskällor har varnat sedan månader och ibland år för Clintons misstänkta och uppenbara illegala aktiviteter för att vinna och säkra maktpositioner. När WikiLeaks sedan en tid portionerar ut Hillary Clintons mail läggs bevisen på bordet. 

De flesta mainstream medier vägrar dock att återge vad dessa läckor innehåller och betyder utan fortsätter istället mekaniskt att skjuta giftpilar på Trump istället för att stå neutrala. Beteendet är identiskt gällande svenska och amerikanska massmedier.

NewsVoice har inte haft kapacitet att följa alla separata läckor från WikiLeaks, men vi försöker här komma ikapp genom att publicera InfoWars sammanställning på 11 minuter som ytligt nämner några av de viktigaste senaste WikiLeaks-läckorna.

InfoWars menar att de läckor som hittills kommit ut faktiskt kan placera Hillary Clinton i fängelse om rättsväsendet skulle agera adekvat. Läckorna visar här långt isar bla att Clinton är inne på tanken att lönnmörda Julian Assange, att Saudi finansierar Islamska Staten, att Saudi finansierar Clintons valkampanj och att Clinton nedvärderar väljarna.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq