Lösningen på autoimmuna sjukdomar sprider sig över världen – Ny dokumentär

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 november 2016
- NewsVoice redaktion
Dr Tom O'Bryan - Expert på autoimmuna sjukdomar

Nyligen visades den fantastiska filmserien “The Truth about Cancer” i nio delar, där forskare, läkare, alternativmedicinska terapeuter och tidigare cancersjuka personer berättade om hur läkemedelsindustrin grundlurar oss. Nu kommer nästa avslöjande dokumentär “Betrayal…” om autoimmuna sjukdomar.

Text: Per, gästskribent

Budskapet var tydligt, de farliga metoder mot cancer som läkemedelsindustrin och skolmedicinen tillhandahåller fungerar inte, medan det finns en stor mängd alternativmedicinska terapier som motverkar cancer och av den anledningen motas bort av läkemedelsindustrin.

Autoimmuna sjukdomar

Nu kommer nästa avslöjande dokumentär om vad autoimmuna sjukdomar egentligen kommer sig av och hur de kan botas i grunden: “Betrayal – The autoimmune disease solution they´re not telling you”.

Trailer

Dr Tom O’Brien, som själv är specialist på hur gluten, vete, sädesslagen, ris och andra kornslag orsakar hälsoproblem, intervjuar i denna serie på sju avsnitt en mängd forskare, läkare, alternativmedicinska terapeuter och patienter i olika länder, om det som allt fler experter anser är grundorsaken till att så många mår dåligt idag: Autoimmuna sjukdomar.

I “Betrayal” framgår det att människans genetik som utlösande faktor vid ohälsa är minimal och att det istället nästan uteslutande är livsstilsfaktorer, till exempel kost, vacciner, mediciner, kemikalier, tandlagningsmaterial och så vidare, som gör människor sjuka.


Forskare, läkare och alternativmedicinska terapeuter berättar i serien om olika biverkningsfria metoder att komma tillrätta med autoimmuna sjukdomar som IBS, Crohns sjukdom, ulcerös kolit, artrit, sköldkörtelsjukdomar, MS, utmattningssyndrom, hudsjukdomar, mentala besvär, cancer med mera.


Personer som tidigare led av autoimmuna sjukdomar vittnar om hur de blev allt sämre på grund av skolmedicinens giftiga preparat och läkarnas oförmåga eller ovilja att hitta sjukdomsorsakerna, men hur sjukdomsförloppen vände, när de fick alternativ hjälp att läka medelst metoder som inte tillåts inom skolmedicinen.

Det här filmmaterialet är en verklig ögonöppnare för alla som ännu inte har fått klart för sig hela omfattningen av läkemedelsindustrins medicinska bedrägeri.

Nu erbjuder producenterna bakom “Betrayal – The autoimmune disease solution they´re not telling you” en gratis repris av den tio timmar långa serien. Är du intresserad av att se den, klicka på denna länk.

Text: Per, gästskribent

Relaterat

The Truth About Cancer’s Ultimate Live Symposium 25-27 november
The Truth About Cancer: A Global Quest Episode 1
The Truth About Cancer: A Global Quest Episode 2
thetruthaboutcancer.com
cancertutor.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det känns bra att kunskaper om hur vi har möjligheter bli friskare sprids över vår jord, inte bara genom denna presentation utan även med hjälp av MD Mark Hymans (och de närmare hundra läkare (79?) som står bakom den presentation han lämnat ut, delvis gratis, globalt!
  NU, efter att många av oss har försökt öppna upp under minst tjugo års tid, väntar jag bara på att få beskåda ketchupeffekten!
  Hur kan man någonsin förneka att det allra viktigaste i livet är en god balans/eubios i vår tarmflora (med hjälp av daglig och anpassad kost med kosttillskott samt motion/rörelseaktivitet) för att ge kropp och knopp de byggstenar som ger möjligheter till att bli friskare igen!?
  I dag är våra kunskaper tillräckliga – genom beprövad erfarenhet och de senaste fem års forskning som visat vilken enorm betydelse en god balans/eubios i tarmfloran har för en positiv utveckling av både fysisk och psykisk hälsa och att en obalans/dysbios leder till våra autoimmuna sjukdomar – för att vi ska tillåta oss att tjäbbla som ovan här görs:
  Vi inom sjukvården är skyldiga följa Nya patientlagen, Hälso- och sjukvårdslagen samt Patientsäkerhetslagen och det gör vi endast om vi lyfter fram dessa kunskaper!

 • LCHF flugan är på väg in modedieternas “hall of shame” där står den snart och skräpar ihop flygvärdinnornas diet från Cambridge, Binnikemaskdieten och den ökända Cigarettdieten.
  I detta forum framhåller man med stoisk klarhet att just denna den senaste dieten kan, minsann, allt detta som alla andra dieter förr har utlovat.
  Posörerna byter sina nuvarande modeåsikter mot nyare fantasterier, vad skall framhållas för att kretsen skall ge sitt bifall? Det har varit resor till Indien, cannabinola njutningar och visdomsläror snart kommer det nya effektiva pseudovetenskapliga framstegslärorna, med en lätt fascistoid ton dömer man ut allt och alla som inte klär sig i löjets mode. Dessa karikatyrer har vandrat i skämtteckningarnas värld ända sedan den första ritades och en pratbubbla angav att världens undergång var i antågande, fast nu är den enskildas undergång som spås.

 • Sten Hulthén 8 Dec, 2016 at 00:55

  Precis, Sten, LowCarbHighFat-dieten (ekologisk så klart) är en mycket effektiv metod att bota cancer med. Detta är en av anledningarna till att dess försvarare har förföljts så skoningslöst i media.

 • Fantastiskt läsning i dessa kommentarer. Det har var lite av ett mysterium för en annan att förstå vad som drev fenomenet Per Larsen. Nu föll den biten på plats i vilket fall.

 • @ Sten Hulten 8 dec 00.55
  Av samma anledning som flertalet läkare/forskare som motarbetas av universitet, läkemedelsjättar och gammelmedia etc.. –Dit hör även Dr Hamer, vars mångåriga forskning är mycket intressant när det gäller kroniska sjukdomar ..t.ex. cancer.– dvs ‘follow the money’!!

 • Varför pratas det inte mer om Otto Warburg som konstaterade att cancerceller inte överlever på fett o protein läste på ett ställe att detta konstaterande motarbetas av proffesorer o instutioner o varför då kan man undra O W (nobelpristagare)

 • @Per Larsen. En inte alltför vild gissning är att du själv deltog i denna specialvisning, men av naturliga skäl inte kommer ihåg det. 🙂

 • Det är min absoluta övertygelse att vi lever ett gott och långt liv här i Norden, livet består av många faser och händelser. Sjukdomar är ett inslag i livet som alla upplever, barnsjukdomarna och olyckorna med en bruten arm till exempel, som ett hinder men det är överstigligt.
  Senare i livet, efter femtio, börjar vi få en ny insikt om sjukdomar. Plötsligt erfar vi att sjukdomarna inte är av övergående natur, åkommorna leder till invaliditet och död, värken upphör inte, kroniska tillstånd ändrar levnadsloppet mot berättelser som ingen önskar.
  Gå in och få en överblick på åldrandets vanligaste lidanden på http://www.vardaga.se/sv/Var-aldreomsorg/Det-vi-arbetar-med-till-vardags/Vanliga-sjukdomar-i-aldrandet/
  I genomsnitt lever de flesta tjugo till trettio år i denna del av livet, en riskabel plats där de flesta drabbas av en eller flera åkommor. Det finns också exempel på några få som går, till synes, omärkt genom detta senare skede i livet och de bildar norm för vad som är en god ålderdom.
  Men normen är att du drabbas av någon eller några krämpor. Långt de flesta som har kommit upp i den åldern tar problematiken med ro, de lever sina liv och hanterar sina krämpor. Den yngre generationen däremot verkar något skräckslagen inför all denna ondska som lurar på de äldre, de vill bli den där alltid friska 90-åringen som fortfarande tränar på gymmet. Det är ett önsketänkande, det är att låta fantasin droga förnuftet.
  Den yngre generationen är initiativrik och nu börjat den att leta efter ett sätt att ta sig förbi åldrandets faror och leva upp till sin fantasinorm. Men nu är det en fantasi och lika lite som de tecknade figurerna i Kalle Anka blir verkliga individer, lika otroligt är det att det yngre släktet hittar ungdomens källa (och hälsans källa).
  Leta efter verkligheten, föreställ dig verkligheten och skapa din egen strategi för att leva ett gott liv, klara de vanligaste åkommorna både mentala och fysiska, var beredd på motgångar. Boken Åldrandet av Stig Berg ger en bra översikt och med funderingar på den egna släktens levnadslopp och sjukdomar kan man få indikationer på vad som väntar en själv.
  Tre saker är viktiga för hälsan, fysisk-, mental- och socialaktivitet, utifrån dessa kan man skapa sina egna strategier. Det finns hopp, jag var på utställningen om rysk konst på Nationalmuseum och läste i programmet att det gjordes specialvisning för dementa det finns många sätt att klara av motgångarna.

 • Per 17:02. Jag talar alltså om skolmedicin och alternativ vård i allmänhet, vilket inte ska läsas som att varje läkare är dålig eller att varje alternativare är bra. Det jag ville peka på är de grundläggande skillnaderna i synen på orsak till sjukdom och hur denna bäst kan botas mellan de olika vårdformerna. Min avsikt var inte att vara nedlåtande mot andra vårdformer utan tvärtom. Jag raljerade bara med Per Larsens kommentar om ”Hitta på kurer” och ”låtsasmediciner” och vände detta mot skolmedicin i allmänhet.

  Jag fick själv en lång lista på mediciner för några år sedan för en relativt allvarlig krämpa. Trots att jag inte tog en enda tablett så tillfrisknade jag på egen hand och är nu nästan helt återställd pga av livsstilsförändringar. Kanske kan jag förbättra min hälsa ytterligare efter att ha tagit del av de råd som Betrayal-serien förmedlar. Tack Per!

 • Daniel Cabrera 29 Nov, 2016 at 18:20

  Publicera i alla fall, Daniel, Torbjörn kanske försöker stoppa dig för att han och Per Larsen är industriagenter ihop. Paranoian frodas på NewsVoice.

 • NewsVoice 29 Nov, 2016 at 22:29

  Var det under din tid som sopåkare, Torbjörn? (Skojenskämten)

  Jag har faktiskt misstänkt att hans huvudmål är att provocera. Ett tecken på det är att han ofta byter åsikt, detta för att kunna vara anti.

  Jag har inte läst hans inlägg noga sedan Götsche-recensionen, brukar tvinga mig till att snabbläsa, men blir alltid lika uttråkad.

 • Daniel (29 Nov, 2016 at 18:20), innan du publicerar. Jag kan intyga att Per inte är industriagent. Han är min gamla chef som jag brukar luncha med. Han är trevlig, men skitjobbig när han börja skriva i kommentarsfält, motvalls och allt. 😉 Ibland stänger jag av honom, men vi lunchar ändå. Sedan släpper jag ut honom på grönbete igen i kommentarsfältet. Han drar mycket trafik till NV faktiskt. Tappa inte modet. Han söker och finner ibland våra brister i argumentation och bevisföring. Han är NV:s produktutvecklande nemesis. / red

 • Daniel Cabrera 29 Nov, 2016 at 18:20

  Varför anlitade man Per Larsen och inte någon som förmår skriva intelligenta inlägg?

 • Birgitta 29 Nov, 2016 at 17:44

  Att ha överseende med krämpor är dumt eftersom dessa nästan alltid går att minska eller eliminera.

  Det är inte själva åldrandet som orsakar krämpor utan autoimmuna sjukdomar. Man kan leva frisk hela livet om man äter individanpassad, naturlig, ekologisk, närings-tät mat och undviker andra störande miljöfaktorer så mycket som möjligt. Komplettering vid behov med fina kosttillskott är också bra.

  Autoimmuna sjukdomar och näringsbrist orsakar utslitna leder, urkalkat skelett, reumatism, alzheimers, parkinsons, ögonsjukdomar, hörselnedsättning, tinnitus, cancer, psoriasis med mera.

  Jag har sett många bli friska från handikappande krämpor tack vare de fakta man förmedlar i Betrayal-serien. Jag har också sett människor som följer skolmedicinens råd bli allt sämre och fast i medicinering med skadliga läkemedelsindustripreparat, för att till sist gå en kvalfull, alltför tidig död tillmötes.

 • Per Larsen Jobbar för industri . Han är en agent som jobbar för läkemedelsverket, jag har dokumentation som kan bevisa det och kommer inom kort att släppa det så att alla kan se. Vi avslöjar alla dessa psykopater och bedragare som infiltrerar sig i alla websidor som handlar om alternativ mediciner.

 • Per Larsen. Vi är inte helt oense :-). Betr “200 olika sjukdomar med beteckningen cancer”. Hur många cancersjukdomar fanns det innan “war on cancer” som påbörjades i anslutning till USA:s ekonomiska nedgång pga “Bretton Woods”? Hur många cancersjukdomar har de lyckats eliminera på “krigsfältet”? Kriget mot cancer följer alla andra krig som startats av USA, vilka bara tenderar att bara eskalera. Snart är t ex varenda dj***ul klassificierad som terrorist och dessvärre följer kriget mot cancern samma “utvecklingslinje”. År 2003 gav WHO en prognos om en 50% ökning av cancersjukdomar till 2020. År 2012 sade man: “The number of new cases is expected to rise by about 70% over the next 2 decades”. Tar cancern aldrig slut? Nej, troligen aldrig, inte minst för alla de glada miner som världsstatistiken över en enastående marknadsutveckling inom onkologi visar. Se t ex bilden på den glada gubben på hemsidan som samlar marknadsstatistik över oncologi:
  http://www.reportlinker.com/market-report/Oncology/514440/Oncology?utm_source=adwords1&utm_medium=cpc&utm_campaign=Healthcare&utm_adgroup=Oncology_Statistics&gclid=CKrTxPSjztACFV1eGQodb0UFVA

  Antalet sjukdomar oavsett om det är cancer, eller andra fysiska/psykiska sjukdomar tenderar att öka när allt fler professionella slussas ut på arbetsmarknaden. De ska alltså hitta sin nisch och säkra sina överlevnadsmöjligheter. Antalet sjuka skulle därför minska radikalt om de professionella aktörerna minskade. Majoriteten av folk skulle alltså inte känna sig särskilt sjuka utan ha överseende med diverse krämpor som är en del av åldrandet och därför helt naturliga.

 • Grrrr 29 Nov, 2016 at 00:35

  Vårdslöst av dig att säga “these movies may just be crap”. Det är så lätt att slänga ur sig en sådan kommentar i syfte att så tvivel hos läsarna.

  Finns det någon här på NewsVoice som inte har genomskådat att Per Larsen, åtminstone från och med artikeln om Peter Gøtzsches senaste bok https://newsvoice.se/2016/08/29/recension-sylvass-svidande-kritik-av-dagens-psykiatri/, har till uppgift att sväva ut i långa, helt ointressanta haranger som knappt leder någon vart och klanka ner på all information som hotar läkemedelsindustrin, mobilindustrin och livsmedelsindustrin?

  I princip alla som tar till sig och följer de råd som ges i Betrayal blir mycket bättre eller helt friska. Jag har själv erfarenhet av att så är fallet. Det svåra är ofta själva livsstilsbytet. Att sluta äta sitt vetebröd, det vita sockret, den pastöriserade mjölken, sojan som man inte tål trots att man vill vara vegan, och så vidare, kan kräva en hel del viljestyrka. Det är inte heller lätt att till exempel komma igång med och själv bekosta en amalgamsanering eller borttagning av en rotfyllning som läcker ut gifter i kroppen. Den sjukvård som vi tvingas dras med är inte till för att hjälpa människor med sådana problem.

 • Birgitta 29 Nov, 2016 at 12:51

  Vad jag vet har “karisma och TILLIT som patienterna känner” aldrig botat intolerans mot sädesslagen, mjölprotein eller jordnötter. Inte heller mögelöverkänslighet, förvärvad överkänslighet mot kemikalier i jobbet eller giftgaser från nytapetserade- och målade hus invändigt. Detsamma gäller kvicksilverförgiftning från amalgamfyllningar, ADHD från vacciner och svampeksem. Och att som alternativmedicinare försöka använda sin utstrålning för att läka en människa som har fått sin tarmflora utraderad av antibiotika är utsiktslöst. Där krävs någonting mer potent, i form av en avföringsdonation.

  Man kan sluta med att vara nedlåtande mot de vårdformer som inte släpps in i skolmedicinen bara för att de fungerar och botar i grunden. Forskarna, läkarna och alternativmedicinarna som tar fram de metoder som diskuteras i Betrayal-serien är precis lika smarta som de inom läkemedelsindustrin. Skillnaden är att Tom O’Bryan, Jeffrey Bland, Robert Verkerk, Sayer Ji, Amy Myers, Liz Lipski, Sarah Gottfried, Kara Fitzgerald och alla de andra drivs av empati och en vilja att använda sina medicinska upptäckter för att hjälpa mänskligheten, medan läkemedelsindustrin drivs av en vilja att tjäna så mycket pengar som möjligt på patenterade mediciner.

 • I kommentaren “Per Larsen 29 Nov, 2016 at 09:52” låtsas han indignerad när han skriver “att skrämma människor till att köpa värdelösa preparat under förevändning att de ger bättre hälsa och förlänger livet är direkt ondskefullt”.

  Men att erbjuda något som kan göra livet bättre är inte detsamma som att skrämmas. Skräms gör till exempel den som påstår att människor kommer att dö som flugor om de inte låter vaccinera sig.

  I kommentaren “Per Larsen 28 Nov, at 11:22” skräms han själv med orden “det går inte att bevara sin ungdoms hälsa med någon diet eller vitaminpiller, sjukdomarna drabbar alla och vem som helst med statistikens urskiljningslösa brutalitet”.

  Det är naturligtvis ingen nyhet för NewsVoice läsare att Per Larsen är den som ägnar sig mest åt att skrämmas med hjälp av lögner i artiklarnas kommentarsfält. Frågor som inställer sig är:

  1. Vem är hans uppdragsgivare.
  2. Varför är hans försök att luras så taffliga, ointelligenta och lätta att genomskåda?
  3. Hur orkar han leva med att ha som en livsuppgift att försöka förstöra livet för andra?

 • @Birgitta det finns god läkekonst att få i Sverige genom seriös forskning, verksamma läkemedel, duktig personal som kirurger, medicinare, sjuksköterskor och all denna personal förfogar över resurser, modern utrustning och kvalitetssäkrade arbetsprocesser. Denna vårdapparat är både demokratisk och transparent, den styrs av landstingspolitiker och en stark anmälningsplikt när misstag begås.
  Likaledes finns det bra vård att få inom den alternativa vården, den har mindre resurser och är mindre utbredd i Sverige. Den alternativa vården är seriös och ofta väl beprövad, därför håller jag inte med om att alla använder ”Hitta på kurer” och ”låtsasmediciner”.
  Det har funnits kvacksalvare lika länge som det har funnits läkekonst, de båda verksamheterna kan komma väldigt nära. En svårbehandlat patient fick en läkare till annan från det gamla Egypten till utbrista”…om inget annat fungerar, så prova hokus pokus”, det kan vara en vandringssägen men de flesta av oss förstår innebörden. Det är den bedrägliga kvacksalvaren jag är ute efter, inte de som har legitimitet och utövar sin läkekonst.
  Att det inom alternativmedicinen arbetar många som är besjälade av sitt arbete och i likhet med vad du skriver är det många patienter som kan och vill intyga att den alternativa vårdgivarens tillmötesgående har varit utomordentlig.
  Du skriver att läkare har ett ytterst reduktionistiskt synsätt men då kanske du skall jämföra det med att någon vet sanningen om cancer när det finns 200 olika sjukdomar med beteckningen cancer?

 • @Birgitta det finns god läkekonst att få i Sverige genom seriös forskning, verksamma läkemedel, duktig personal som kirurger, medicinare, sjuksköterskor och all denna personal förfogar över resurser, modern utrustning och kvalitetssäkrade arbetsprocesser. Denna vårdapparat är både demokratisk och transparent, den styrs av landstingspolitiker och en stark anmälningsplikt när misstag begås.
  Likaledes finns det bra vård att få inom den alternativa vården, den har mindre resurser och är mindre utbredd i Sverige. Den alternativa vården är seriös och ofta väl beprövad, därför håller jag inte med om att alla använder ”Hitta på kurer” och ”låtsasmediciner”.
  Det har funnits kvacksalvare lika länge som det har funnits läkekonst, de båda verksamheterna kan komma väldigt nära. En svårbehandlat patient fick en läkare till annan från det gamla Egypten till utbrista”…om inget annat fungerar, så prova hokus pokus”, det kan vara en vandringssägen men de flesta av oss förstår innebörden. Det är den bedrägliga kvacksalvaren jag är ute efter, inte de som har legitimitet och utövar sin läkekonst.
  Att det inom alternativmedicinen arbetar många som är besjälade av sitt arbete och i likhet med vad du skriver är det många patienter som kan och vill intyga att den alternativa vårdgivarens tillmötesgående har varit utomordentlig.
  Du skriver att läkare har ett ytterst reduktionistiskt synsätt men då kanske du skall jämföra det med att någon vet sanningen om cancer när det finns 200 olika sjukdomar med beteckningen cancer?
  Ett exempel på skojeri i branschen upptäckte jag i en annan debatt här på Newsvoice https://newsvoice.se/2016/03/04/stockholms-universitet-stoppar-foredrag-med-professor-om-halsorisker-med-tradlos-teknik/ , en ‘debattartikel’ avsåg att marknadsföra kosttillskott mot ‘elöverkänslighet’ där företaget ProHealth hade satt i system att stödja opinionsbildningen för elöverkänslighet, se inlägg i kommentarsfältet 13 Aug, 2016 at 16:44 och 14 Aug, 2016 at 10:04. Man betalade till de som agiterade för att Pall skulle få tala och gärna på platser som hade hög trovärdighet till exempel Universitet om sin ‘forskning’ och ProHealths preparat. Ren korruption och kvacksalveri, ingen läkekonst så långt ögat kan se.

 • Per Larsen. Läkarvetenskapen ägnar sig också åt olika “Hitta på kurer” och “låtsasmediciner” i “botandets namn”. Två av tre människor dör inte av sin primärsjukdom utan av sina biverkningar från “låtsasmediciner”. Frågan är hur många människor som dör respektive blir botade av alternativarnas varianter av “hitta på kurer” och “låtsasmediciner”? I filmen ovan blev det väldigt tydligt att bärandet av en sjukdom i sig inte behöver döda utan blir dödlig i samband med att den påträffas av läkaren. Det är alltså beskedet och den mentala ohälsan som följer därav som dödar. Det här är också något som är känt vid medicinska undersökningar inom det militära där unga pojkar avlider efter att de fått höra av de har allvarliga hjärtfel. Dessförinnan levde de normala liv.

  Stirra dig därför inte blind på vem som utövar sin profession utan se hellre på botandets praktik. Båda grupperna använder sig av olika sk “magiska föreställningar” om att något behöver göras för att avvärja det onda/sjukdomen. I det förra fallet använder sig kalla, kyliga, rationella läkare av ett ytterst reduktionistiskt synsätt som penetrerar det onda i individen – gärna på gennivå. Alternativare däremot har ett mer holistiskt perspektiv och talar mer om obalanser än sjukdom och där deras varma “karisma” utövar läkning genom den TILLIT som patienterna känner. Sett till att det är samma underliggande och omedvetna “magiska föreställningar” som båda grupperna bygger sin praktik på så måste vi bedöma deras tillförlitlighet utifrån åstadkomna resultat. Med tanke på den förfärliga dödsfallsstatistik som förknippas med modern läkarvetenskap måste den ses som förlorare i kampen om människornas obalanser och hur man bäst botar dessa. Här borde alla medel vara tillåtna om det är botande som man vill uppnå. Idag verkar det som om sjukvården lyder under en mer överordnad princip som eugenik och profit, vilka ser läkning som något problematiskt eftersom ideologin föreskriver livslångt lidande eller död istället.

 • @Grrrr, det är helt riktigt att människor rika på materiella tillgångar, och de har ofta rika själsförnödenheter, denna samhällsgrupp har bättre hälsa och lever längre än genomsnittet. Det har också framkommit med all tydlighet att denna grupp får bättre vård än tvärsnittet av befolkningen. Det är dock en ganska liten grupp som åker första klass och vi i ekonomiklassen är en till antalet mycket större grupp.
  Min motvilja mot organdonation har delvis sin grund i detta faktum, https://newsvoice.se/2016/01/01/neo-kannibalism-sag-nej-till-organdonationer/ det är höjden av omoral att fattiga blir av med sina organ till de mer välbeställda.
  Men att erbjuda människor olika ‘Hitta på kurer’ och låtsasmediciner är en direkt kriminell verksamhet, att skrämma människor till att köpa värdelösa preparat under förevändning att de ger bättre hälsa och förlänger livet är direkt ondskefullt.
  Oavsett vilken klass man gör sin livsresa i så är målet detsamma.

 • Dr Tom O’Bryan nämner i första videon ovan att en “trigger” i form av en tung mental händelse kan utlösa olika symptom i dessa fall. När en händelse av detta slag händer, följer den en emotionell kurva, t.ex man är glad och lycklig – kraftig motvilja inträffar, får en att gå ned i sorg. Att bara påminna sig själva om den nedåtgående kurvan, utan att göra något som helst med den, kan återställa den emotionella biten på kort tid (minuter faktiskt). Med hjälp av tekniken i yawnguy.com gör man det lite lättare för sig. EFT är också ett utmärkt verktyg här. Sedan finns den faktorn här också att ju mer data(kunskap) man har att tänka med ju mindre okontrollerad effekt blir man av händelser i omgivningen, då man kan sätta ord/vetskap på företeelser.

 • You have a point Per Larsen, but a weak one. There is such a thing as statistical anomalies, of which there are many. How many in ‘Royalty’ have had Breast Cancer for example….Perhaps you could use your statistical skills properly and see the numeric ‘trends’ that show that some people (usually the rich) DO know something different. I admit – these movies may just be crap (only watched one). Just wanted to raise that point about ‘statistical outliers’.

 • Ger all heder åt kosttillskott o homepatiska preparat,samt naturens läkande växter.Skolmdicin har aldrig hjälpt mig med något. Är 70 år och finns inte någon läkarjournal då jag inte besökt vården på 27 år. Fick pencillin då mot halsfluss.Det finns andra saker mot infektioner än pencillin

 • Glömde tillägga att jag sedan 1978 haft en autoimmun sjukdom. Ingen läkare kunde hjälpa mig, men vitaminer och andra alternativa medel har gjort det.

 • Per Larsen förefaller vara mycket dåligt insatt. Din åsikt är fri men vilsen. Jag respekterar dig som person men inte din rappakalja.

 • Det här är en bluff helt i klass med [förtal struket] och ProHealth med sina vitaminpiller mot den trådlösa teknikens väderkvarnar och generösa mutor till de som förespråkade kvacksalveriet, skulle inte förvåna mig om det är samma figurer som står bakom.
  Du kommer inte att få någon insikt genom dessa melodramatiska videosnuttar, det går inte att bevara sin ungdoms hälsa med någon diet eller vitaminpiller, sjukdomarna drabbar alla och vem som helst med statistikens urskiljningslösa brutalitet.
  En dag är det din tur men till dess gäller det om att leva och inte oroa sig.

 • Tyvärr gick reprisen bara över helgen 26-27 november. Detta hade jag inte fått information om från Dr Tom O’Bryan när jag skrev den här artikeln. Jag beklagar detta. Förhoppningsvis blir ”Betrayal – The autoimmune disease solution they´re not telling you” tillgänglig gratis igen.

  Till dess vill man kanske hålla tillgodo med några olika intervjuer om autoimmuna sjukdomar med O’Bryan, också de mycket, mycket informativa:

  https://www.youtube.com/watch?v=y-T8LEHQ1Ug
  https://www.youtube.com/watch?v=YGpFlRPwtFU
  https://www.youtube.com/watch?v=a2SvI4AL-LE
  https://www.youtube.com/watch?v=hNutQoft3iY

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *