Lösningen på autoimmuna sjukdomar sprider sig över världen – Ny dokumentär

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 november 2016
- NewsVoice redaktion
Dr Tom O'Bryan - Expert på autoimmuna sjukdomar

Nyligen visades den fantastiska filmserien ”The Truth about Cancer” i nio delar, där forskare, läkare, alternativmedicinska terapeuter och tidigare cancersjuka personer berättade om hur läkemedelsindustrin grundlurar oss. Nu kommer nästa avslöjande dokumentär ”Betrayal…” om autoimmuna sjukdomar.

Text: Per, gästskribent

Budskapet var tydligt, de farliga metoder mot cancer som läkemedelsindustrin och skolmedicinen tillhandahåller fungerar inte, medan det finns en stor mängd alternativmedicinska terapier som motverkar cancer och av den anledningen motas bort av läkemedelsindustrin.

Autoimmuna sjukdomar

Nu kommer nästa avslöjande dokumentär om vad autoimmuna sjukdomar egentligen kommer sig av och hur de kan botas i grunden: ”Betrayal – The autoimmune disease solution they´re not telling you”.

Trailer

Dr Tom O’Brien, som själv är specialist på hur gluten, vete, sädesslagen, ris och andra kornslag orsakar hälsoproblem, intervjuar i denna serie på sju avsnitt en mängd forskare, läkare, alternativmedicinska terapeuter och patienter i olika länder, om det som allt fler experter anser är grundorsaken till att så många mår dåligt idag: Autoimmuna sjukdomar.

I ”Betrayal” framgår det att människans genetik som utlösande faktor vid ohälsa är minimal och att det istället nästan uteslutande är livsstilsfaktorer, till exempel kost, vacciner, mediciner, kemikalier, tandlagningsmaterial och så vidare, som gör människor sjuka.


Forskare, läkare och alternativmedicinska terapeuter berättar i serien om olika biverkningsfria metoder att komma tillrätta med autoimmuna sjukdomar som IBS, Crohns sjukdom, ulcerös kolit, artrit, sköldkörtelsjukdomar, MS, utmattningssyndrom, hudsjukdomar, mentala besvär, cancer med mera.


Personer som tidigare led av autoimmuna sjukdomar vittnar om hur de blev allt sämre på grund av skolmedicinens giftiga preparat och läkarnas oförmåga eller ovilja att hitta sjukdomsorsakerna, men hur sjukdomsförloppen vände, när de fick alternativ hjälp att läka medelst metoder som inte tillåts inom skolmedicinen.

Det här filmmaterialet är en verklig ögonöppnare för alla som ännu inte har fått klart för sig hela omfattningen av läkemedelsindustrins medicinska bedrägeri.

Nu erbjuder producenterna bakom ”Betrayal – The autoimmune disease solution they´re not telling you” en gratis repris av den tio timmar långa serien. Är du intresserad av att se den, klicka på denna länk.

Text: Per, gästskribent

Relaterat

The Truth About Cancer’s Ultimate Live Symposium 25-27 november
The Truth About Cancer: A Global Quest Episode 1
The Truth About Cancer: A Global Quest Episode 2
thetruthaboutcancer.com
cancertutor.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq