Biggest Election Fraud in History Revealed in the US

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 november 2016
- NewsVoice redaktion
Election fraud 2016 USA

InfoWars reports: “Bev Harris of blackboxvoting.org gives Alex Jones the full details on how the elite are planning to steal the election.”… “This incredible video by blackboxvoting.org gives you all the details about how elections are manipulated and stolen in America without leaving a trace.”

More

Smoking Gun In Massive Election Fraud Discovered By Investigators

Biggest Election Fraud In History Discovered In The United States: Breaking Now

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq