Tacksam Trump ringde upp Alex Jones på InfoWars

3

Alex Jones berättar att Trump sökte kontakt med Alex Jones på InfoWars för att tacka honom och hans lyssnare för kanalens arbete för USA. Alex Jones intervjuade Trump. Båda dessa videos publicerades av InfoWars den 11 november.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik
Erik
Gäst
19 november 2016 kl 16:46

Lysande kommentar Johnny!

JohnnyD
Johnny
18 november 2016 kl 00:53

Trump förhandlar när han talar. Etablissemanget i Europa är oroliga att USA kommer att lämna NATO och att de måste betala mer. Varför skall amerikanska skattebetalare stå för 70% av NATO notan? Behöver USA NATO? Han har sagt att han har inget emot att folk är oroliga och inte vet vad som gäller det är bara bra för förhandlingarna. Sedan är han kritisk till att USA betaldae hela kostnaden för Kuwaitkriget och tyckte att USA skulle krävt minst 25% av oljeintäkterna. Han sprider intrycket att han är beredd att ta hem all militär från utlandet om USA inte får bra betalt. USA har 800 miljarder dollar i handelsunderskott och det tänker Trump nollställa med tullar. Risken för kärnvapenkrig har minskat från DEFCON 3 till 5 som är lägsta nivån tack vare Trumps valseger. Får han Nobelsfredspris nu? Knappast. Jag är hur nöjd som helst med Trumps valseger hoppas att det leder till att politiker i Europa som är för Nationell demokrati vinner och att de som är för Global diktatur för förlorar.

per
per
Gäst
13 november 2016 kl 18:41

Donald Trump ringde upp Alex Jones på InfoWars

Intressant att Trump säger “We have to be surveilled” (Vi måste vara övervakade) utan att Alex Jones protesterar. Är det meningen att Trump skall leda USA den sista biten in i det totala övervakningssamhället?

Intressant att Trump återigen hetsar mot Iran.

Intressant att han utmålar Iran och Irak som oförbätterliga krigarnationer som alltid har varit i luven på varandra, utan att nämna att USA har uppviglat dessa länder mot varandra, sedan åtminstone början av 1950-talet, och vilka fruktansvärda konsekvenser dessa sinnessjuka aktiviteter har fått för de Iranska och Irakiska folken.

Intressant att Alex Jones säger till Trump “You´re a top business guy, on your own, from nothing” när han vet att Trump tack vare sin rike far ända ifrån början har haft det extremt väl förspänt ekonomiskt och som företagare. Märker inte folk att Jones inte är helt ärlig? Intressant också att Trump bara tar emot berömmet och inte rättar honom, när denne kommer med ett så uppenbart felaktigt påstående.

Intressant att de båda talar om andra länders naturresurser som vore de något man skall försöka lägga vantarna på innan någon annan gör det, som Kina, Iran, Frankrike eller Tyskland.