Jag är fan inte rasist men – Svensk PK och mångkultur i ett nötskal

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 2 november 2016
- Torbjörn Sassersson

HUMOR? Den svenska dysfunktionella mångkulturen och “PK” i ett nötskal inspelad av Crazy Pictures år 2010. Idag sex år senare är det värre än någonsin, vapnen kommer fram, både verbalt och bokstavligt, salvor avlossas.

Det gäller att tänka sig för vad man säger
så att man inte säger
vad man inte får tänka.

En förebild för en funktionell mångkultur är New York där mångkulturism är en självklarhet och även företagen har ofta anställda personer från olika tankekulturer och med olika ursprung.

Man ser varandra i ögonen i New York, säger hej och ler oavsett hudfärg till skillnad från tex i Stockholm där de flesta undviker ögonkontakt, tittar bort och sitter så långt från varandra som möjligt i tunnelbanan.

Jag minns en gång en person med “invandrarutseende” som började vissla i en tunnelbanevagn och jag kunde se hur svenskarna vände sig bort och tyckte det var pinsamt. Killen var glad. Det var inget annat. Han utryckte bara sina känslor.

I de svenska företagsledningarna finns det nästan bara “vita” och man tar bara in andra nationaliteter för att tillgodose kvoter, för att man måste, men egentligen inte vill. Jag har sett med det egna ögon och frågat varför man aldrig tar in en “invandrare” i styrelsen om personen ifråga har kompetensen. Jag blev bemött med tystnad.

Vad tycker du? Diskutera nedan.

Text: Torbjörn Sassersson

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: mångkultur
 • Vad säger Jultomten om 10 år? Svar: Finns det några Svenska barn här?
  Vad säger Jultomten om 25 år? Han säger ingenting, för det är ändå ingen som förstår vad han säger.

 • Det man är rädd för kan man i var fall skoja om, som ett sätt av avdramatisera sin rädsla samt fånga kärnfrågan.

  Matteprov A

  Matteprov Tensta, Rinkeby & Fittja Gymnasium Namn:_______________________________ Klass:_______________________________

  Fråga 1.) Jamal har en AK-47 med ett 40-skotts magasin. Om han bommar 6 av 10 skott och skjuter 13 skott på varje drive-by, hur många drive-by:s kan han göra innan han måste ladda om?

  Fråga 2.) Sahjeed har 50 gram kokain och han säljer 30 gram till Mohammed för 25.000 kronor. Han säljer 12 gram till Abdullah för 15.000 kronor. Vad är restvärdet av kokainet som Sahjeed har kvar om han inte blandar ut det?

  Fråga 3.) Ayatollah är hallick för 3 fnask. Om priset är 400 kronor för varje ligg, hur många ligg måste varje fnask företa sig varje dag för att Ayatollah ska kunna köpa det heroin han behöver för 4.400 kronor/dag?

  Fråga 4.) Ahmed vill blanda ut sitt halvkilo heroin för att tjäna 20% mer. Hur många gram råttgift behöver han för att göra detta?

  Fråga 5.) Raul avtjänar ett straff på 8 år för överlagt mord. Han fick 220.000 kronor för mordet. Om hans fru gör av med 7.000 kronor i månaden, hur mycket pengar har han kvar när han kommer ut ur fängelset och hur många år får han för att han slår ihjäl kärringen som förbrukat alla hans pengar?

  Fråga 6.) Mustaffa är kebabkock. Han har bara råd att göra 5 dl vitsås/dag. Den här vitsåsen är både dyr och populär. Han räknar ut att han kommer att klara sig om han har 7 dl/dag. Hur många gånger om dagen måste han ruska tupp för att späda ut dressingen så pass, att han kan klara efterfrågan?

  Provet varar i 4 timmar.

  LYCKA TILL!

 • Slutscenen såg ju ut som “i en förort nära dig”. GT/Expressen har lyft fram ett antal gamla svenska stolle-dåd en skjutning på ett diskotek nån gång på 70-80 talet och ett sprängdåd från 30-40 talet, för att även svenskar har en vild sida. Men vad de glömde poängtera var att sådant har varit udda undantagsfall. Nu skjuts det och sprängs på en daglig basis. Kommer bli lattjo-lajbans när det nya tillskottet av 70-80 tusen unga män ska införlivas i den upplyftande förortsvärlden.

 • ”Fundamentalisten försöker att få ner en hel del mer än byggnader. För att bara erbjuda en kort lista är sådana människor emot yttrandefrihet, ett flerpartisystem, allmän rösträtt för vuxna, ansvarig regering, judar, homosexuella, kvinnors rättigheter, pluralism, sekularism, korta sketcher, dans, skägglöshet, evolutionsläran, sex. Det finns tyranner, inte muslimer. FN:s generalsekreterare Kofi Annan har sagt att vi nu bör definiera oss, inte bara genom vad vi är för, men av vad vi är emot. Jag skulle vända detta påstående, eftersom i det nuvarande fallet, vad vi är emot, är en sak utan hjärnkapaitet (en no brainer). Självmordsbenägna mördare rammar breda flygplanskroppar in i World Trade Center och Pentagon och dödar tusentals människor: Hm. Jag är emot det. Men vad är vi för? Vad kommer vi riskera våra liv för att försvara? Kan vi enhälligt komma överens om att alla objekt i ovanstående lista – ja, till och med korta kjolar och dans – är värda att dö för? Fundamentalisten tror att vi inte tror någonting. I hans syn på världen, har han sin absoluta visshet, medan vi sjunkit i luxuös flathet. För att bevisa att han har fel, måste vi först veta att han har fel. Vi måste komma överens om vad som är viktigt: kyssas på offentliga platser, baconsmörgåsar, oenighet, banbrytande mode, litteratur, generositet, vatten, en mer rättvis fördelning av världens resurser, filmer, musik, tankefrihet, skönhet, kärlek. Dessa kommer att vara våra vapen. Inte genom att skapa krig men genom det orädda sätt vi väljer att leva skall vi besegra dem. Hur besegrar man terrorismen? Bli inte terroriserad. Låt inte rädslan styra ditt liv. Även om du är rädd. ”
  / Salman Rushdie (Stig Över Denna Linje: Samlade anteckningar 1992-2002)

  ”The fundamentalist seeks to bring down a great deal more than buildings. Such people are against, to offer just a brief list, freedom of speech, a multi-party political system, universal adult suffrage, accountable government,
  [Kommentar kapad. Max 300 ord, den var på 612 ord]

 • Ha, ha. Fick mig ett gott skratt – Crazy Pictures har fångat problemet på kornet.

  Håller med m96. “Alltid en massa problem med mångkultur. Sker den på naturlig väg kanske det fungerar.” men inte nu då det är “frågan om påtvingad mångkultur”.

  Det går inte att ställa om Sverige och svenskarna till ett mångkulturellt samhälle över natten bara för att politikerna så har beslutat. Vi har sedan Alva Myrdal på 40-talet (med hjälp av John Deweys pedagogik) socialiserats in i ett konsensus-tänkande, vilket normaliserat obehagskänslor för det främmande som sticker ut och de som inte följer gruppen. Det bästa hade kanske varit om politikerna hade skolat om oss först innan de släppte in horderna med “avvikare” från våra socialiserade normer. Vi har haft det väldigt tryggt och ombonat. Det gör därför ont när det goda samhället körs i botten. Det finns ingen framtidstro längre. Allt kommer att skita sig pga globalismen som handlar om att exportera problem av all sköns slag.

  Det finns ingen forskning som visar att det mångkulturella samhället fungerar. Särskilt inte när globalister bestämmer om krig och folkförflyttningar med avsikt att kvadda stabila och traditionella samhällen.

  För att skapa en global polisstat (New World Order) är det en fördel om man först åstadkommer “allas krig mot alla”så att alla känner sig otrygga och obekväma tills “Oncle Sam” kommer och reder ut situationen.

  De mångkulturella problemen är av tillfällig natur. Globalisterna på FN har redan tänkt ut en lösning (solution) på problemen som de skapat; införande av kommunism som global ideologi där alla delar samma enehanda kultur (materialism, Disney, bling och glitter), samma enehanda språk (rymdspråk), mat (Monsanto), musik (muzak), alla är asexuella utan reproduktiv förmåga genom vaccinationer (Bill Gates), och ockultism som världsreligion. Allt detta och än mer enahanda (o)mänskligt liv kommer vi att tvingas underkasta oss genom “livslångt lärande”.

 • Alltid en massa problem med mångkultur. Sker den på naturlig väg kanske det fungerar.
  Men nu är det frågan om påtvingad mångkultur. Nåt som kommer haverera samhället.
  Saker som inte funkar på egen hand faller alltid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *