Minns du när etablissemanget skrattade åt Donald Trump?

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 november 2016
- Torbjörn Sassersson
Obama skrattar åt Trump 2016

NOTERAT. Det är läge att påminna om hur många som skrattade åt Donald Trump och de som visste vad Trump stod för när han gav sig in i kampen om presidentposten. I den geopolitiska kampen om makten i Västvärlden har flera chocker slagit ner när maktsystemet vunnit eller förlorat delsegrar. Bankmaffian vann över det Grekiska folket och några andra folk i Europa. Occupy Wall Street skapade en social jordbävning i både USA och Europa. England kastade ut EU mot all förmodan. Trump blev USA:s president. Vad ska hända härnäst?


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq