Minns du när etablissemanget skrattade åt Donald Trump?

4
817

NOTERAT. Det är läge att påminna om hur många som skrattade åt Donald Trump och de som visste vad Trump stod för när han gav sig in i kampen om presidentposten. I den geopolitiska kampen om makten i Västvärlden har flera chocker slagit ner när maktsystemet vunnit eller förlorat delsegrar. Bankmaffian vann över det Grekiska folket och några andra folk i Europa. Occupy Wall Street skapade en social jordbävning i både USA och Europa. England kastade ut EU mot all förmodan. Trump blev USA:s president. Vad ska hända härnäst?


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

  1. Man kan inte låta bli att känna medlidande med vissa personer i den här videon, för den rädsla de nu känner. Media har verkligen lyckats skrämma upp dem. Tyvärr förstår de inte vilken tur de hade, när de åtminstone slapp få den bindgalna Hillary till president.

  2. Man skrattade både åt tanken på att Trump skulle bli USAs president, och åt mig, som redan 2015 hävdade att han visst skulle komma bli president där. Enkelt att se utifrån det faktum att man har den regering man förtjänar. Enda kravet är att man måste kunna bedöma folkets utvecklingsnivå.

  3. Trump är en del av detta etablissemang och den som tror att han kommer kunna göra någon skillnad är otroligt naiv. Trumps ”Make America Grate Again” är lika innehållslöst som Obamas ”Change” och ”Yes We Can”.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här