Professor Hanspeter Kruesi demonstrerar flamenco på elektrisk gitarr

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 november 2016
- NewsVoice redaktion
Hanspeter Kruesi - Foto: eget arbete

Professor Hanspeter Kruesi är en av världens med populära online-lärare på elektrisk gitarr och han förekommer på Guitartricks.com och Gibson.com. Han demonstrerar här att elektrisk gitarr lämpar sig även för flamenco.

Kruesis hemsida heter HPcrazy.com.

“Some of you might ask yourself who is this guy calling himself ” HPCRAZY ” ? Actually the normal name is Hanspeter Kruesi, which is a very boring Swiss name. Being a kid living in Jamaica his sister was a swimming champion. The funny thing was that nobody could spell her name right during the winners ceremony and they always said ” Monika Crazy ” instead of ” Kruesi “.”

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq