Professor Hanspeter Kruesi demonstrerar flamenco på elektrisk gitarr

  0
  611

  Professor Hanspeter Kruesi är en av världens med populära online-lärare på elektrisk gitarr och han förekommer på Guitartricks.com och Gibson.com. Han demonstrerar här att elektrisk gitarr lämpar sig även för flamenco.

  Kruesis hemsida heter HPcrazy.com.

  “Some of you might ask yourself who is this guy calling himself ” HPCRAZY ” ? Actually the normal name is Hanspeter Kruesi, which is a very boring Swiss name. Being a kid living in Jamaica his sister was a swimming champion. The funny thing was that nobody could spell her name right during the winners ceremony and they always said ” Monika Crazy ” instead of ” Kruesi “.”


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer