Redaktören på den nya hälsotidningen AlmaNova har ordet

publicerad 29 november 2016
- av NewsVoice
Anna Böhlmark, AlmaNova pressfoto

Anna Böhlmark,   AlmaNova pressfoto

2000-Talets AlmaNova

AlmaNova tar med sig all den kunskap och expertis som fanns i 2000-Talets och fortsätter skriva i samma spår som tidigare. Vi fördjupar oss ytterligare i hälsoämnen och vidgar vyerna ytterligare mot omvärlden.

AlmaNova betyder - den nya själen. Det innebär att vi inte bara skriver om kroppen utan även väljer att ta med själen som en viktig aspekt.

I kommande nummer som utges under 2017 bjuder AlmaNova bland annat på reportage om homeopati, ögonproblematik som rättas till vid klinik i Norge och i Peking (Almanova var på plats), Popps upptäckter av biofotoner, healing på Karolinska, ryske forskaren Konstantin Korotkov berättar om det senaste inom frekvensteknologi, intervju med Uruguays förre president José Pepe Mujica och grundaren av Slow Food-rörelsen i Europa, Carlo Petrini. Dessutom finns ett reportage och en film om Peter Götzsche samt den berömde kvantfysikern Rupert Sheldrake.

För de 500 första prenumeranterna på AlmaNova utlovas en gratis tillgång till den kommande dokumentären "Cancer och mikrober" som handlar om läkarna Erik Enby och Tullio Simoncinis upptäckter på området. Dessutom intervjuas andra forskare på mikrober från andra delar av världen. Filmen kommer ut under 2017 och produceras av AlmaNova.

Läs mer på AlmaNova

Text: Anna Böhlmark