• [Jonulf = Sylthammar]

  Statssekreterare John Kerry (om han sköter Sverige också vet jag inte) är idag på valdagen inte i USA eller i sin valkrets, utan i Antarktis – alltså den yttre ring som omkretsar jordens plan.

  http://www.starshipearththebigpicture.com/wp-content/uploads/2015/03/cropped-cropped-flat-earth11.jpg

  Det pågår tydligen större “processer” som allmänheten hålls i mörker om. Eliten har tidigare också samlats längst ned i södra Argentina – där Kina nu byggt en gigantisk “space exploration base”. Obama var på Antarktis. Den ryskordtodoxa ledaren Kirill var där efter att han träffade påven i Havanna – hur kunde de plötsligt samtala med varandra, och i Havanna, efter nära tusen år av fiendeskap? Varför driver Vatikanan de stora teleskopen? Man sa tidigare i år att “alla flög söderut”.

 • Det handlar väl om att kunna ge väljarna den allra bästa verklighetsbeskrivningen. Då kan jag tycka att endast Donald Trump gör detta när han beskriver vilka krafter som är igång, i USA och resten av världen. De problem som USA och resten av västvärlden kånkar omkring på beror ju på kontraproduktiva handelsavtal som gör att jobben flyttar till låglöneländer och flyktingkonventioner eller obefintliga gränskontroller som på sikt gör att ursprungsbefolkningarna har bytts ut mot sämre. För de illegala invandrarna från Mexiko fyller samma roll som Mellanöstern och Afrikas migranter gör i Europa: Att byta ut europeiska folk mot andra. Folkmord med andra ord.

 • Jag inser att om jag varit amerikan idag skulle jag ha varit “soffliggare”. De två svaren på “Jag vet inte” är nog jag. Testade om det skulle gå att rösta en gång till… :-). Jag vill naturligtvis varken ha Hillary eller Trump. Bernie Sanders är demokrat, vilket sannolikt betyder globalist. Jill Stein är ledare för gröna partiet, vilket jag blivit mycket kritiskt till efter mina studier av den gröna rörelsen. Hon är sannolikt också globalist. Rand Paul har jag inte den minsta aning om vem det är. Stackars amerikanarna! Stackars världen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *