Viktig nyhet i SvD Världen: Ekorre bet tre personer i Florida

2
959
Ekorre - Foto: Squirrelify-com
Ekorre – Foto: Squirrelify.com

SvD tycker inte det är så viktigt att skriva om skandalerna som uppdagats runt Clintons utan skriver hellre om en ekorre som bet tre personer på ett äldreboende i Florida. Personalen ringde ett nödsamtal. ”De blöder”, hörs hon säga i ljudfilen, skriver SvD som klippt in nyheten från TT.

SvD skriver: ”Den hoppar på folk, biter och river dem, så vi behöver hjälp, vädjar en kvinnlig anställd i samtalet till SOS som lagts ut på Youtube.”

Vi på NewsVoice undrar om nyheten om ekorren, som till råga på allt publicerats i kategorin Världen på SvD, kanske borde ha övertrumfats av läckagen runt Clinton som utreds av FBI och polisen i New York.

Läs mer om ekorren på SvD Världen: Ekorre attackerade äldre i Florida eller diskutera gammelmediernas förfall på NewsVoice.

Text: NewsVoice

 


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. Blev själv biten av en ekorre utanför Boulder i Colorado sommaren 2004
  Vi stannade vid vägrenen eftersom jag ville titta närmare på Piff och Puff ekorrarna.
  När jag höll fram min hand hög Piff mig i fingret men inget blodvite.
  De är inte alls rädda för människor – därför kan man gå fram till dem utan att de springer iväg.

 2. Ja, ni som läser viktiga nyheter vet väl att kossan Rosa har plaskat i dammen? Att en get har varit på allmän väg? Att två grisar rymde? Hur var det med kängurun? Måste kolla upp i de viktiga nyheterna.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här