Donald Trump som president exponerar svenska etablissemangets hjärnkapacitet

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 november 2016
- Torbjörn Sassersson red.
Michael Winiarski och Peter Wolodarski
Torbjörn Sassersson 15 juni 2016 - Foto: Anna Böhlmark
Torbjörn Sassersson – Foto: Anna Böhlmark

Etablissemangets röster i Sverige ger uttryck för dåliga attityder och minimal hjärnkapacitet efter att Donald Trump vunnit USA-valet. Peter Wolodarski på DN skriver om “isande vindar över hela världen” och anser att Trump borde sitta i fängelse. Michael Winiarski som är utländsk kommentator på DN skriver att USA fått “en okvalificerad president” och att “världens diktatorer applåderar”.

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln är uppdaterad kl 11:51, 10 nov | Bild ovan: Michael Winiarski och Peter Wolodarski i Brokeback Mountain-version

Michael Winiarski i DN 9 nov 2016
Skärmdump: Michael Winiarski i DN kommenterar Trump den 9 nov 2016

DN väljer en bild på en Trump som passionerat kysser Putin. Vi på NewsVoice svarar DN med en omgjord bild baserad på en affisch från biofilmen Brokeback Mountain om två gaycowboys. Wolodarski omfamnar i vår version Winiarski.

Vad dessa två män inte förstår och inte respekterar är att Trumps goda sida representerar amerikanska folkets hopp och önskan om att luckra upp en maktfullkomlig elit som regerat i USA sedan Bush den äldre och längre.

Obama var en flopp för USA:s folk och världen. Nu känner miljontals människor över hela världen samma hopp som när Obama vann valet 2008. Förväntningarna är stora att Trump verkligen ska göra “America great again” och att USA ska bromsa sina imperialistiska krig och erövringar i världen som dödat över en miljon kvinnor, män och barn senaste 15 åren och på senare tid skapat enorma flyktingströmmar.

Men dessa röster i Sverige, ett land som förvandlats till ett otäckt litet land av sina ledare och gammelmedia, som styrs av vidriga attityder och okunskap, fortsätter att visa sitt sanna ansikte även i kommentarerna efter valet. Man skiter i och på folk och vi bland folket är mycket medvetna om det. Er arrogans är ute i det öppna mer än någonsin.

Donald Trump

Trump är en man från näringslivet som inte är politiskt förstörd. Han har offentligt uttryckt många gånger att han vill ha vänskapliga relationer med andra länder tex Ryssland, men det vill inte mediaeliten i Sverige ens se. Dessa vill tydligen hellre ha fortsatt ovänliga relationer med Ryssland och de fattar inte att aggressionerna mot Ryssland kan tvinga landet in i ett självförsvarskrig, inringat av USA:s militärbaser och europatrupper som det nu är.

Svenskmedierna har ljugit det svenska folket i ansiktet om Krim, där Ryssarna i överlägsen majoritet har rätt att stationera 25,000 soldater enligt ett avtal med Ukraina. Man har ljugit om ryska aggressioner, om påhittade ryska ubåtar och man har överdrivit ryska militära överflygningar som i realiteten legat på samma nivå som tex Tysklands överflygningar över svenskt territorium, enligt Mattias Göransson som skrev om den svenska propagandan i Magasinet Filter. Man har låtit USA-NATO fritt härja med militär upptrappning i hela Europa, vilket gjort hela regionen osäker.

Peter Wolodarski

Peter Wolodarski om Donald Trump den 9 nov 2016
Peter Wolodarski om Donald Trump den 9 nov 2016 – Skärmdump från DN

Jag undrar hur dessa röster som älskar USA:s dåliga sidor nu ska hantera samma USA, förhoppningsvis med de goda sidorna uppväckta tack vare Trump. Låt oss titta närmare på DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Han chansar vilt i sin artikel “Isande vindar över hela världen”.

Wolodarski ger helt sonika Trump skulden för att tidigare amerikanska presidenter startat krig efter krig och nu på senare tid även hetsat upp kärnvapenkrigets hot mot Ryssland.

“Det är han [Trump] som nu kommer att sitta på koderna till USA:s kärnvapen. Det är han som har befogenheten att skicka soldater i strid.”

Har Wolodarski helt missat att Trump flera gånger deklarerat att han inte vill ha krig med Ryssland, att han istället vill ha vänliga relationer med dem?

Peter Wolodarski stannar inte där i sina vanföreställningar:

“Han [Trump] föraktar demokratin. Han sparkar på de mänskliga rättigheterna. Han förespråkar protektionism, nationalism och en ohelig allians med Putins Ryssland, vars auktoritära styre och aggressiva utrikespolitik Trump applåderat. De massiva bombningarna i Syrien? Inget problem.”

Wolodarski verkar överhuvudtaget inte förstå vad Trump står för. Läser bara Wolodarski Dagens Nyheter? Trump vill i själva verket återställa demokratin och transparens i USA. Han vill satsa på inrikespolitiken istället för destruktiv utrikespolitik. Han vill ha goda relationer med Ryssland, och inte vad Wolodarski kallar “en ohelig allians”. Trump vill upphöra med USA:s bombningar av syriska trupper och han vill precis som Ryssland bekämpa IS, terrorister som USA fram till nu finansierat i samarbete med bla Saudi.

“Trumps seger framkallar rädsla hos miljontals människor över hela världen.”

Ja, absolut för de som bara läser massmediernas vinklade artiklar. Wolodarski vill självklart inte se att miljontals människor känner lättnad över att slippa se krigshöken “Khillary Clinton” vid makten, som hotat med att attackera Iran, efter att hon varit med och fullständigt krossat det Libyska folket.

Peter Wolodarski skriver:

“Vi måste förbereda oss på svåra år. Även det som verkat självklart i tillvaron kan äventyras.”

Ja, det kommer att bli svåra år för maktmedierna som propagerar för krig istället för att producera verklighetsanknutna oberoende nyheter. Jag förstår varför Peter Wolodarski vill hålla hand med Michael Winiarski.

Vad Wolodarski inte förstår är hur förvirrad han låter med sina ord:

“Demokratierna måste fortsätta hålla ihop. Demokrater i alla länder måste gemensamt stå upp mot hetsen och hatet och försöken till splittring.”

Inser inte Wolodarski att han nu gör sitt USA till hotet? När ska Wolodarskis högra hjärnhalva börja prata med den vänstra?

Michael Winiarski

Att sedan försöka kommentera Michael Winiarskis lika förvirrade artikel: “USA får en okvalificerad president – och världens diktatorer applåderar” känns lika hopplöst. Winiarski verkar också bara läsa Dagens Nyheter. Alla som stödjer Trump är enligt honom allt från högerextrema och nazistbeskyddare till diktatorer.

Winiarski förklarar med tvärtomspråket:

“Än allvarligare är att Trump också blir ledare för ett USA som inte längre ska ta något ansvar för den internationella säkerheten och sina försvarsallierade i Nato, utan vänder sig inåt för att i första hand ta itu med sina egna problem.”

Vad det i praktiken betyder enligt Trump är att USA ska fokusera på USA och där hemma rätta till sina egna inre problem. Hur kan det vara fel? Att USA slutar lägga sig i den internationella säkerheten betyder att USA kommer att sluta hetsa mot ryssarna och att sluta bekriga länderna i Mellanöstern. Det kommer att betyda att flyktingströmmarna avstannar och att de flyende kan börja flytta hem igen.

Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven
Statsminister Stefan Löfven

Vår statsminister ger inte ett bättre intryck. När Aftonbladet i artikeln “Statsministern orolig för konsekvenserna” intervjuar Löfven om att Donald Trump nu tar över som USA:s president blir han alltså orolig över konsekvenserna.

“Han vill gå mot ett mer introvert USA, det är inte bra för Sverige. Vi måste påvisa vikten av en fortsatt handel mellan Europa och USA”, säger Löfven.

Löfven är väl rädd för att han inte ska få skriva på globalisternas TTIP avtal, som gör att amerikanska tobaksbolag kan stämma Sverige för att vi har rökförbud på allmänna platser, eftersom rökförbudet är ett handelshinder.

På Aftonbladets fråga om han är besviken på valutgången svarar han:

“Jo, eftersom jag hellre hade sett Hillary som president. Men jag är statsminister i Sverige och jag måste förhålla mig till resultatet. Den professionella attityden har jag hela tiden haft.”

Och exakt vilken professionella attityd menade du? Du har ju just visat din icke-professionalitet.

Text: Torbjörn Sassersson

Swisha Sassersson valfri summa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Den grekiska militärjuntan försökte en gång göra Grekland mer etiskt, men det sprack pga den enorma MSM-marxismpress de utsattes för. Man gjorde statsskulden illigal och Grekland återhämtade sig raskt. Nu har de åter sålt sitt land till Wall street.
  Jag förordar att varje medveten världsmedborgare lär sig att använda “emotional scales” ty då kan man lättare värdera en persons värde för helheten. Höger/vänsterskalan är en schimär – den finns inte och man lurar sig själv att tänka så.
  Googla emotional scales och sätt av en vecka att läsa in ämnet. Med hjälp av att kunna placera personer på tonskalan emotionell på emotionell nivå och utifrån ordvalet kan man direkt höra i vilket läger en person tillhör.

 • Lukas 23:34
  Jesus sade. »Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra.

  Att etablissemanget med journalister, presentatörer/proffstyckare såpakändisar i tv-soffor osv var mangrant negativa till Trumps valseger och inte förstår hur illa det är med clintons brottsyndikat och amerikas minst 30 åriga valfusk på bred front beror helt enkelt på att de bara får sin information från propagandastyrd gammelmedia.

  Både SVD och Aftonbladet m.fl ägs ju av Goldman Sachs i USA, självklart styr de vilken info (propaganda) som tidningarna får trycka. Inte raketforskning direkt….

  btw: Wolodarski You’re fired!!

 • Wolodarskis månadslön är snarare det dubbla. De fegaste avskummen blir alltid rikligast belönade. Jag förstår att han lever under skyddad identitet, det skulle jag också göra om jag var så ynklig. Tiden för Pre-adamic’s att fortsätta förpesta denna vackra jord håller på att rinna ut. Det finns snart ingenstans för andelösa psykopater att gömma sig nu när deras brott uppdagas och inte längre kan verkställas i det fördolda. Jag välkomnar den korrigeringen.

 • Per, det var i det gamla samhället.
  Idag kan en bilplåtslagare bara byta paneler.
  Mekaniker och service personal bara byter delar och kretskort.
  Läkare är försäljare till Big Pharma.
  Politiker är PR-staff åt bankkartellen.
  etc. etc.

 • Såg just en härlig video, kolla skratten… Nigel Farage blir Trumps “ambassadör” för Europa. Det är bara så bra! Tänk att kulturmarxisterna här är så långt borta från neutralitet och hederlighet, de tror de är normala men deras utförsel är allt vänsterextremism.

  Hur ledsen blir inte rePet Wolodarski nu?

  YOU’RE HIRED! YOU WILL FLIP WHEN YOU SEE THE JOB TRUMP JUST GAVE MR BREXIT
  https://www.youtube.com/watch?v=tHoH25bwICw

 • TRUTH is the new HATE speech (Orwell?) skulle passa bra i samhällets pågående hat- och kränkningsneuros.

  Ja fy fan vilken tid vi lever i.

  Wolodarski kanske läst Orwell: “Political language… is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.”

  Vad har Wolodarski för månadslön? 70,000 kr (?) plus en säkrad karriär resten av livet, för att få möjligheten att nå 9 miljoner svenskar med orwelliskt prat via Sveriges största dagstidning DN och Sweden Today (SVT).

  Nu är jag inte journalistsikt neutral, utan debatterar igen… jag tror inte vi har råd med att vara perfekta journalister i dessa tider.

 • Wolodarski försöker omväxlande framställa sig som något bättre än den lögnare han är och göra Teodorescu, intervjuaren och tittarna förvirrade med skitprat som strängt taget inte hör till ämnet. Jämför hans innehållslösa pladder med Teodorescus innehållsrika, stringenta och träffsäkra formuleringar.

 • Helt otroligt att Wolodarski (ca 50:30) säger att media inte ska bidra till att skapa falska motsättningar, inte bidra till ett mer uppskruvat tonläge än det vi redan har, utan snarare tala mer med varandra om de reella problem som finns.

  Verkligen inte sant. DN gör ju precis motsatsen dagligdags.

  Bra argumenterat av Teodorescu som dock inte fick lika mycket air time som Wolodarski. Programledaren tog parti för Wolodarski sista minutrarna, tycker jag.

  Kan inte låta bli att notera att Wolodarski poängterar att säkerhetspolitiken ligger nära, nära vad? Hans dagliga arbete förstås. DN är en kanal för svensk säkerhetspolitik big time.

 • Debatt i SVT:s Agenda, 13 november 2016, mellan Alice Teodorescu och Peter Wolodarski, apropå utgången i det amerikanska valet. Inslaget börjar 45.27 minuter in i programmet och håller på i nio minuter.

  Göteborgs-Postens politiska redaktör Alice Teodorescu är mycket kritisk mot media, inte minst DN, för att man “försöker måla upp karikatyrer av åsiktsströmningar som inte stämmer överens med journalistkårens. Vi pratar väldigt mycket om mångfald när det gäller etnicitet, men vi pratar inte om mångfald när det gäller idéer och det gör att journalister har svårt att förstå de grupper av väljare som de inte själva representerar.” Teodorescu konstaterar att DN numera bedriver agenda-sättande journalistik, varpå Peter Wolodarski slingrar sig, genom att sväva ut i resonemang avsedda att leda uppmärksamheten bort från de egna spåren från brottsplatsen. Han har till och med mage insinuera, att det är tur att bland andra han, i dessa tider av lögn-spridning på internet, har hållit sig neutral i till exempel den svenska debatten om det amerikanska valet. Jag kan inte tolka Teodorescus uppsyn på annat sätt än att hon vämjs inför Wolodarskis uppenbara lögntirader:

  http://www.svtplay.se/video/11015385/agenda/agenda-13-nov-21-15?start=auto

  De som är misstänksamma mot och undrar vad den dolda avsikten är med att Trump blev president i USA, skulle kunna tolka Wolodarskis ord “Jag tror att det är läge, särskilt efter den här valsegern,…” som en freudiansk felsägning.

 • Mycket bra artikel, Torbjörn! Tack för den. Är förvånad över kommentarer fr. intelligenta vänner i USA “jag är så besviken”, “Väck mig när det här är över”…De tycks inte ha informerat sig om de fruktansvärda saker som Killary Clinton har varit orsak till under hela sin tid i Vita Huset, samt de oförklarliga dödsfall som skett under valkampanjen med människor som inte lytt, eller opponerat sig mot hennes order.
  Har svarat mina vänner: Ge Trump en chans i stället för all denna negativitet
  Känns bra att Trump tänker rensa upp i det korrupta Washington, alla myndigheter inklusive FBI, m fl.

  De kravaller som nu pågår i så många stater är finansierade av George Soros, vilket erkändes av en demonstrant i går. De har alla svarat på en annons, om deltagande mot betalning, som florerat i media i de flesta stater.

  Betr. media så har jag just läst en bok om Mona Sahlin och Tobleroneaffären. Tydlig inblick i hur media agerar, förvanskar, och skapar drev av småsaker. Fy f**n – det är läskigt!

 • Jag tror att chemtrails har orsakat mediernas sjuka och förvridna rapportering från USA-valet. Eller så är det sametinget som kontrollerar allt. Detta för att kunna ta fokus från att svenska samebyar (främst skogssamer) genmodifierar de mossor renarna äter, i syfte att konkurrera ut rysk rennäring. Svenska regeringen är också inblandade. Men detta vågar svt och svd inte rapportera om!

 • Mycket bra artikel,helt i linje med min egen bild och här ett annat exempel på samma bedrövligt dåliga och snedvridna geopolitiska insikter hos svensk stort media organ.
  http://www.svd.se/professor-sverige-behover-starka-forsvaret/om/svenska-reaktioner-c8t1
  Vilka horribla slutsatser och rädslor…Putin besätta Baltiskt land, Gotland i risk och allt detta ökad risk för pga av Trump… hur absurt, när det i själva verket är helt tvärtom minskad risk, eftersom krigsskrammlet från krigsmånglarna i väst nu minskar drastiskt, den dag Trump tar plats (vilket dock tyvärr kan betyda bestående fara fram till dess, se denn artikel: http://www.bosniapress.info/index.php/conspiracy-news/389-nato-puts-300-000-troops-on-high-alert-on-russian-border-over-alleged-cyber-attacks-and-propaganda)!
  Läste häromdagen en annan ytterst obehaglig artikel om vad som väntar Tyskland ( svenskt grannland!). Artikeln förefaller trovärdig med tanke på vem som skrivit den och varför. Kan Newsvoice möjligen ta sig en närmare titt på detta ? Verkar på mig kunna ha allra högsta angelägenhetsgrad att belysa och sprida!
  http://www.christ-michael.com/leaked-official-agenda-for-the-destruction-of-germany/

 • Bra artikel. Uppfriskande och klargörande enkelt beskrivet. Sönderfallet hos MSM borde väcka upp allt fler läsare, MSM gör självmål på självmål.

 • Här ges hintar om att Wolodarskis skulle kunna vara homosexuell (bilden). Nu är jag varken Gay eller Bi utan Straight. Men har många bögar i bekantskapskretsen. Tvivlar på att dessa skulle finna denna spinkiga Wolodarskis attraktiv. Han saknar manlighet. Tror man att bögar gillar killar som saknar manlighet, har man nog inte riktigt förstått.

 • Journalistiken och propagandan mot Trump och Putin är mer än sjuk. Lena Mellin i AB: “Trump förolämpar miljarder människor…” stod det ungefär på förstasidan. Det är media som förolämpar oss genom att först vara elitens redskap för neddumning av folket, propaganda och hjärnvätt för stöpa om samhället med “likavärde” och annat – och när då sedan någon kommer för att en minut i tolv rädda vad som räddas kan, och “räta upp” lite av den destruktion av våra kulturer, familjen, etc som ägt rum under femtio år – då tror de säkert att det är ok att inte göra en minsta pudel och fråga sig lite om det inte är de själva som blivit allt det där de kastar mot Trump och Putin av nedvärderande och löjliga etiketter, att de projicerar? Media hatar antagligen mänskligheten, och hade gärna sett att Killary Billton kunde få vara den ägda kanal rakt in i vita Huset som Rockefeller planerat sedan 20 år, med sitt Clinton Foundation som det heter utåt, men som är en vansinning, perverterad ockult maktapparat.

  Jag bevakade hela valet i USA under valnatten, och fick genomlida något som framstår som ett skådespel, och jag undrade om aktörer som Wolodarski, Birgitta Ohlsson och andra är på riktigt. Jag mår fysiskt illa varje gång Birgitta Ohlssons sjuka uppenbarelse ställs ut på scenen. Likadant med i stort vem som helst de senare tog fram, såsom våra partiledare eller andra under vad gäller inslag ämnade att kommenterar om tex Trump eller Putin – dessa mediapersoner, “experter” och politiker verka leva i en fantasi, eller vad handlar det om, är de bara hjärntvättade eller är de fjärrstyrda?

  De är oerhört antidemokratiska och respekterar inte människors önskningar om förändring bort från den väg som Obama och Clinton står för, där de bara ville få till ett tredje världskrig genom att skapa fiendeskap, påhittat sådant, mot bl a Ryssland. Tidningshusen här, med SVT i spetsen, borde inte få finnas, då de är en fasad för obskyr verksamhet mpt vårt land och folk – kan man inte ha deras hus till annat? Eller bara få bort dom på något sätt – för de står emot människors möjlighet att skapa en framtid som kan vara mänsklig, de är bara till för att påskynda upplösningen av allt som definieras av gränser, såsom man/kvinna, familj, kulturer, osv – dvs allts integritet. Det är väl mycket därför sjuka minoriteter är de som främst är arga på att Trump vann, och därför är Putin, Ryssland under attack.

  Under valnatten intervjuade de från studion i Sthlm också, utöver allt från studios de hade i USA, och en kille som var i Trumpannhägare på någon valvaka där fick några frågor – då sa han många saker som media här slår ned på, mörkar eller disskrediterar, tex som misstro mot eliten, inte tror på global warming, det med NWO och andra saker som alternativ media gärna tar upp – han fick inte riktig säga det han ville, utan de avbröt på slutet, så han harklade sig lite, och insåg att de tyckte att det blev “konspiratoriskt” och han tackade bara vänligt. Vi ser vilka som är förtryckare av yttrandefrihet.

  Video:
  REAKING: WHAT PUTIN JUST SAID TO TRUMP JUST SHOOK THE WORLD TO ITS KNEES!
  https://www.youtube.com/watch?v=MCjydCOuYqc

 • Sååå bra Torbjörn!!!! Gillar också gegget i bild som helt klart föreställer Löfven och som visar vad han har i hjärnan. Han är helt klar slimy då han tagit parti för Khillary. En sådan statsminister är inget att yvas över tvärtom.

  En av dina allra bästa kommentarer syns i fjärde stycket i artikeln. Visst är det så att vi har förvandlats till ett helt oigenkännligt land /… som styrs av vidriga attityder och okunskap, fortsätter att visa sitt sanna ansikte även i kommentarerna efter valet. Man skiter i och på folk och vi bland folket är mycket medvetna om det.”

  Hur länge ska den här geleklumpen till statsminister ha mage att sitta kvar?

 • Lite kontext till “we will attack Iran”

  If Iran were to launch a strike on Israel what would our (USA) respone be? I want the Iranians to know that if I’m president, we will attack Iran. In the next 10 years, during which they might foolishly consider launching an attack on Israel, we would be able to totally obliterate them.”
  https://www.youtube.com/watch?v=O894bXmqqGU

 • Putin och Trump är bägge framgångsrika stora ledare – riktiga män kort sagt! Det är därför de pratar om fred till skillnad från den spensliga, ynkliga och svaga Wolodarski som omvänt är Sveriges särklass största krigshetsare!

 • Det är hög tid för att släppa det gamla. Ska Sverige klara framtiden måste vi börja om från början. Stifta lagar som begränsar mediaägandet. Vi bör även göra oss av med hela riksdagiset med alla dess partier och politiker. In med något nytt och nyktert som kan anpassa sig efter de nya handelsavtal som USA, väst och öst kommer att teckna. Klamrar vi oss fast vid en döende EU, hamnar vi på efterkälken. Förlorarna är svenska folket.

 • BRA!

  det surrealistiska blir bara värre och värre då snart sagt ingen del av verkligheten skildras…..

  En liten detalj:
  “Löfven är väl rädd för att han inte ska få skriva på globalisternas TTIP avtal, som gör att amerikanska tobaksbolag kan stämma Sverige för att vi har rökförbud på allmänna platser, eftersom rökförbudet är ett handelshinder.”

  Undras om även tobaksskatt anses vara ett handelshinder . .

  det anses ju att monopolet såväl som skatter rörande sprit sparar tusentals liv årligen….

  Över huvud taget borde väl skatter på varor vara handelshinder VAT ??? eller??

 • Tack för kommentarerna. Alla större tidningar i Sverige och USA gnäller nu för att Trump vann. Det är nästa som om medierna där försöker piska upp ett myteri i USA mot, tja, mot ungefär halva amerikanska folket som valde Trump. Det blir lite lustigt. Det är demonstrationer ute på gator och torg i USA mot att man valde Trump. USA är som ett stort autoimmunt eksem.

 • Redan den 5 november fanns ett extranummer av, Newsweek, där Hillary benämns som “Madame President” klart och färdigtryckt. Tidningen låg och väntade på att säljas efter valet.

  Så säkra var de att Hillary skulle vinna, så de tryckte upp en hel tidning i förskott!!!

  Kolla här: https://www.youtube.com/watch?v=lqdLJ5yRF0Y

 • @Redaktören ser inga moln på himmeln? Hitler och Stalin var kompisar fram tills de blev fiender.
  Vem är det vanliga folket som ingen ser?

 • Bland det bästa som jag har läst på väldigt länge! Tänk om fler människor i Sverige och omvärlden kunde tänka så här klart och okomplicerat. Vi får hoppas att fler och fler gör det tids nog. Sen får jag tacka för ett gott skratt då bilden på Stefan Löfve’n var otroligt lik originalet!

 • Wow, vad otroligt mitt-i-prick skriv. Tack för detta ! 🙂
  Snacka om (ytterligare en) välkommen sågning jämns med fotvalvet av en fullständigt verklighetsresistiv låtsas-expert iklädd ‘rollen’ som ‘opinionsbildare’…
  Vem phaen läser DN öht ?

 • mainstreammedia i Sverige har blivit så hopplöst motsägelsefulla, enögda och falska att de i sig utgör ett hot mot demokratin och vår fred. Alla borde jubla över att USA nu valde en president som uttryckligen vill ha goda relationer med alla länder i världen i stället för en som hotar med kärnvapenkrig som Hillary. En president som inte är finansierad med miljoner av krigsindustrin och diktaturen Saudiarabien som i sin tur finansierar terroristorganisationen ISIS och bedriver ett brutalt krig mot Jemen. Alla borde jubla över att USA får en president som säger att han vill komma tillrätta med korruptionen i Washington och elitens makt över politiken. Men inte! I stället “oroas” medier och av medierna vilseförda politiker. Trump är inte perfekt men i valet mellan fortsatt krigande och en önskan om fredliga relationer med andra länder är valet enkelt. Svenska folket borde oroa sig över att vi har en politikerkår som inte vill ha fredliga relationer med en av våra närmsta grannar (Ryssland) utan som i stället åker betydligt längre bort för att fjäska för diktaturen Saudi som både bedriver krig och finansierar ISIS… Hur länge ska folket tillåta att detta orwellskt förljugna spel pågår?

 • Den bilden skrattade jag gott åt Torbjörn ! Under hela den Amerikanska valkampanjen har Big Media i västvärlden varit mycket negativa till Trump. Strategin är medveten negativ för att skapa symati för Trump. Därför att Både Trump och Hillary är marionetter till den rådande eliten .
  Häromdan läste jag i en israelisk tidning vilket bra samarbete det kommer att bli mellan Trump och Israel och hur glada de är att han vann .

 • Jag hoppas det blir “Svåra år” för den Svenska eliten och lite lättnad för vanligt folk.

  Kanske är de förändringar som sker ett resultat av att vissa blivit mer medvetna om vad som pågår bakom kulisserna eller någon slags spirituellt uppvaknande som resultat av energi- eller frekvensändringar i vår värld, eller kanske är det bara att saker och ting har blivit så dåliga att vanligt folk kan se helt klart att det går åt skogen om vi fortsätter som vanligt.

  Låt oss hoppas att allt Trump sade inte bara var tomma ord för att få röster.

  Det faktum att han prisade Hillary i sitt tal, låter oroande.

  Här är lite mer tankar om detta: “Om jag hatade Regeringen”
  http://fredofrihet.blogspot.co.za/2013/07/om-jag-hataderegeringen.html

 • I stort sett hela journalistkåren har arbetet med att föra fram Hillary med vinklad och hjärntvättande propaganda. De har gjort sitt jobb så grundligt så de t.o.m hjärntvättade sig själva. En övervägande del av folket i USA lyckades genomskåda spektaklet och röstade på Trump. Det måste ha varit en chock för hela västvärldens lydmedia att upptäcka att de själva var djupare i “Hillary-illusionen” än det amerikanska folket. Ett folk om nu verkar mer och mer se hur lurade de är. (Och även vi i Sverige och EU, med vår lydmedia och intelligensbefriade politiker)

 • Helt klockren. Mycket bra. Komiskt oxå att de anspelar på homosexualitet just mellan Trump och PUTIN! som enligt globalisterna felaktigt anklagar för att behandla illa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *