Celia Farber: Efter Trumps valseger Del 1 – Uppror, George Soros och en osynlig ekonomi

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 november 2016
- NewsVoice redaktion
George Soros - Pressfoto: Georgesoros.com
Stoppa Trump-annons
Stoppa Trump-annons – Tjäna 1500 USD per vecka – Foto: Celia Farber

Den svensk-amerikanska journalisten Celia Farber berättar i detta reportage för NewsVoice om hennes intryck i New York dagarna efter att Donald Trump vunnit det amerikanska valet. Hon finner en aggressiv proteströrelse med “professionella” demonstranter, som enligt polismän i tjänst, är finansierade av miljardären George Soros, som vill ersätta den ordinarie polisstyrkan i USA med en “One World Police Force”.

Celia Farber, 2016, eget verk
Bild: Celia Farber, 2016, eget verk

Text och foto: Celia Farber, på plats i New York för NewsVoice och Truth Barrier | Översättning: Torbjörn Sassersson

I går kväll, runt klockan 22 hörde jag att det var ytterligare en Anti-trump-protest med slogan “Not My President” vid Trump Tower i New York. Jag anlände vid 57:e och 5:e där gatan var avstängd och bevakad av poliser som hade olika sorters personlig skyddsutrustning på sig, vissa av dem var så bepansrade att de knappt kunde gå.

En NYPD-polis (New York Police Department) skötte barrikaderna, kontrollerade ID och släppte igenom personer som kunde bevisa att det bor i byggnaden. Vad som återstod av protesterna var 200 personer i andra änden av korsningen bakom ytterligare en barrikad. De var främst intresserade av bilarna som kom ned längs 5:e avenyn. Bilisterna antingen tutade eller svor.

Det var väldigt kallt. Jag tittade på barrikaden och frågade en polisman, som utstrålade lugn, hur jag skulle göra för att komma till den motstående delen av korsningen.

ArcanumSkolan 2024

Han förklarade att jag var tvungen att gå till 6:e avenyn och sedan gå tillbaka via street 56, som kunde vara delvis blockerad, vilket i så fall medförde att jag måste testa street 55.

Trump vann valet tidigt på onsdagsorganen och idag är det fredag. Det verkar som om jag var den enda person som tänker att något ofattbart just har hänt i det här landet sedan det där kväljande ögonblicket runt kl 2:30 på morgonen när alla TV-människor i de olika TV-nätverken slutade med att ändlöst visa sina röda och blåa elektoratkartor och blev sittandes gapande medan de försökte formulera sig kring det ”chockerande” valresultatet.

Det var som om de kämpade på insidan med att dölja, fördröja eller hålla tillbaka en våg av egendomlighet och den införstådda konsekvensen av Donald Trumps seger. Segern skedde i ett val som Trump inte kunde vinna, enligt massmedia. Slutligen gav de efter och, så att säga, dumpade oss alla i en eftervals-chock, där vi fortfarande befinner oss. Att hävda att omständigheterna blivit väldigt mörka och underliga är inte att överdriva.

Intellektuella från Berkeley: “Fucking piece of shit racist”

Berkeley var naturligtvis stället där det började. Hälften av studenterna, ungefär 1500 stycken, lämnade studierna vid klockan 8 morgonen därpå och fakulteterna följde med. Att delta i studierna blev plötsligt otänkbart eftersom alla upplevde ett sådant ”trauma”. Sedan började ett narcissistiskt ursinne ta form, skrikande, chanting, vredesutbrott, en ”fredlig” demonstration, vilket inkluderade krossning av fönster, butiksfasader och människor.

“Not My President” löd kamporden vid sidan av charmlösa:“Fuck Trump”, “Pussy Grabs Back” och av någon anledning ”Bitch”. Amerikanska flaggor brändes, mexikanska flaggor hissades och viftades jämsides långa röda banderoller med hammare och skäran som stod för något som kallades: ”The Revolutionary Student Front”.

Äldre, hemlösa, tonåringar och även barn blev fysiskt attackerade i olika delar av landet, i en video blir en liten snyftande pojke utslängd från hemmet av sin mamma för att han sa att han gillar Trump.

Jag förstod omedelbart att något verkligen elakartat var i görningen, men de flesta av mina ”liberala” vänner tycktes tänka att det inte var något särskilt alarmerande med karaktären på dessa protester. Det ansåg att de bara uttryckte förståelig frustration.

För mig handlade det om den politiskt korrekta massan som ena stunden förment representerar en vänligare mer sensitiv amerikansk dialog i olika frågor för att därpå i en blinkning, och jag citerar min far: “…they went all ISIS on us”.

I en video finns 100-tals unga ilskna män maskerade med shemagh-halsdukar i rött eller svart. Deras spänstiga kroppar var överspända av våld som söker utlopp. De såg verkligen hotfulla och skrämmande ut, som terrorister. “Fucking piece of shit racist”, en av dem spottar på personen med kameran. Varför han var racist för att han filmade var oklart, men plötsligt är allt i Amerika “piece of shit racist”, förmodligen även en Starbuck-mugg. Dockor av Donald Trump brändes. Amerika har officiellt spruckit upp. Nu händer det.

“History is hard to know, because of all the hired bullshit, but even without being sure of “history” it seems entirely reasonable to think that every now and then the energy of a whole generation comes to a head in a long fine flash, for reasons that nobody really understands at the time—and which never explain, in retrospect, what actually happened.” – Hunter S. Thompson, Fear and Loathing in Las Vegas

George Soros - Pressfoto: Georgesoros.com
Bild: George Soros – Pressfoto: Georgesoros.com

Intervju med polisman i tjänst

Celia Farber: “Jag skriver en artikel om protesterna”, sa jag till polismannen. “Min känsla är att det är något underligt med dem”

“Well, they’re paid to do this.”

De är betalda för att göra detta, sa alltså polisen lugnt medan han lyfte på barrikaden för två personer som visade ID innan de kunde gå in i Trump Tower.

Farber: “Soros?”

Polismannen nickade.

”Jepp”

Farber: “Jag har läst det och jag tvivlar inte på det, men är det fakta eller är det bara något du misstänker?”

”Jag vet att det är fakta.”

Farber: ”Hur vet du det?”

”Intel”

Farber: ”Ah, så ni har blivit meddelade om det internt?”

Stoppa Trump-annons
Stoppa Trump-annons – Tjäna 1500 USD per vecka – Foto: Celia Farber

”Ja, absolut. Det har pågått under lång tid. Jag har känt till det under 12 år. Soros betalar för alla protester. Dessa människor, många av dem, bor inte ens här. De kommer in från andra stater.”

Farber: ”Så var sover de på nätterna?”

”De placeras i lägenheter som de hyr för dessa ändamål”

Farber: “Och ni måste stänga av gator för att ackommodera dem?”

Han ryckte på axlarna.

”Soros har sina planer på att ta över polisstyrkan och ersätta den med sin egen, någon slags – One World Police Force – som de kan kontrollera, efter att de avvecklat polisväsendet.”

Jag tappade hakan, bokstavligt.

Farber: “Ursäkta mig, vad?”

”Ja, det är djupt. Ingen fattar vad som ligger bakom allt detta.”

Jag fångade den sällsynta insiktsfulla fjärilen som han just gett mig och placerade den i ett imaginärt kassaskåp, för att ta hem och undersöka senare.

Donate to Celia Farber
DONERA – KLICKA HÄR

Farber: “Så de vill driva sin egen polisstat och samtidigt kallar de Trump för fascist?”

”Ja, där har du läget.”

Farber: “Wow”

”Det var samma med Occupy Wall Street. Alla dessa människor var betalda för att vara där.”

Farber: “Hur är det med Black Lives Matter?”

”Det var en mix mellan genuin “street rage” vilket Soros utnyttjade och expanderade genom att investera mycket pengar. Alla protesterna är finansierade av Soros. Alla dessa människor är professionella demonstranter.”

Del 2: Efter Trumps valseger Del 2 – Likriktning och politisk korrekthet

Denna artikel skrev Celia Farber för NewsVoice utan ersättning. Donera gärna en valfri summa till Celia för hennes arbete. / Redaktören, NewsVoice

Text och foto: Celia Farber, Truth Barrier

 

Relaterat

RT: George Soros predicts riots, police state and class war for America
RT: Soros-fronted orgs among groups calling for anti-Trump protests (video)

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Vems intressen agerar Trump för egentligen? Att döma av de som han väljer som medlemmar i sitt (skräck?)kabinett så finns det all anledning för hela världen att hysa oro.

  “The selection of government insiders and neocons discredits Trump’s claim he is anti-establishment and opposed to US intervention in the Middle East. His choices for secretary of state, secretary of defense, and homeland security demonstrate the Trump administration will more or less pick up where Bush and Obama left off.”

  Är Steve Bannon, Trumps chefsstrateg, en ulv i fårakläder? Hans CV är inte särskilt uppmuntrande med tanke på att han ska viska goda råd i Trumps öra. ”After earning a master’s degree in national security studies from Georgetown University, Bannon served as an assistant in the Pentagon. He worked for Goldman Sachs. He used his experience in the entertainment industry to produce political propaganda, including the films The Face of Evil, Border War, Battle for America”. Titlarna på filmerna är också väldigt “talande” om man tänker på Steves efternamn “Bannon”, vilket, (enligt House of names) går långt tillbaka i tiden och betecknar ” who was a person slayer of men in battle. The name means warrior och soldier”. Ockultisterna som styr bakom ”gardinen” har naturligtvis valt en person som ska verka under ”efternamnets” förpliktelser.

  Bannon själv säger: ”Jag är leninist. Lenin ville förstöra staten och det är även mitt mål. Jag vill att allt ska rasa samman och krossa hela dagens etablissemang”. I en annan artikel i DN förtydligar han vad han har i sinnet; ” Det kommer bli mer spännande än 1930-talet”. Kanske tänker han på att 30-talets börskrasch kan ses som ett plask i en ankdam i förhållande till den ”mer spännande” gigantiska börskrasch som, enligt deras planer, väntar bakom hörnet och som ska hjälpa bolshevikerna dvs de neokonservativa, neomarxisterna (inklusive Soros) att krossa konservativa värderingar.

  Av ovan kan man befara att det inte kommer att bli bättre utan sämre dvs ”business as usual” när Trump omger sig med lagspelare som är inpyrda i destruktivitivet . Spelade det då någon roll om presidenten heter Bush, Obama eller Trump när den politiska röda tråden upprätthålls av spelare från den neomarxistiska agendan?

  Trump kan bli den som förenar de politiska ytterkanterna för att visa vad makthavarna bakom det röda eller blå laget egentligen tycker om sakernas tillstånd. Vinnarna blir varken mexikanare, svarta eller fattiga människor utan helt enkelt klanen. Som Obama sa efter Trumps valseger: ”Vi måste komma ihåg att vi alla faktiskt spelar i samma lag.”

  http://www.newsbud.com/2016/11/16/donald-trump-cabinet-establishment-insiders-neocons/
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/hatsajten-breitbarts-vag-till-vita-huset http://www.dn.se/kultur-noje/masha-gessen-sex-rad-for-att-overleva-i-en-totalitar-tid/ /

 • Intressant att få en bild från gatan i NY.

  Förr var det så enkelt, man sa bara rödgardister, nu är styrkan och syndromet så mycket större.
  Den nya världsordningen eller globalismen är bara nyare ord för kommunism, men kommunism är NWO.

  Jag sågen liten lista på de organisationer som Soros finansierar och ligger bakom enbart i IOWA, det var (inte alla):
  Iowa Association for Justice, Iowa Citizen Action Network, Iowa Citizens for Community Improvement, Iowa Civil Rights Commission, Iowa Farmers Union, Iowa Planned Parenthood Affiliate League, Iowa Pride Network, Iowa Safe Schools, Justice Reform Consortium, Des Moines League of Women Voters of Iowa, Linn County Stonewall Democrats, Mason City Human Rights Commission, Methodist Federation for Social Action, Iowa Chapter, Metropolitan Community Church of the Quad Cities, Davenport National Association of Social Workers, Iowa Chapter Northwest Iowa Labor Council, One Iowa, Ottumwa Human Rights Commission, Progressive Action For the Common Good, Teamsters Local 238, Teamsters Local 90, Trinity United Methodist Church, Des Moines, Unitarian Universalist Society of Iowa City…

  Det bara ett av antagligen många fler, och i EN delstat. Tänk hur det då ser ut i hela USA, och världen. Vilken kraft de har, då de också har media, alla hjärntvättande organ som SVT och DN, CNN… rubbet.

  De styr in den nya värdegrunden in i folket via att ha alal institutioner, kyrkor, “planned parenthood” för att döda fler oskyldiga små bebisar, och de till och med gör det i namn av “mänskliga rättigheter”.

  I själva verket så är folk ute på gatorna för att allas vår frihet ska minska, men de tror tvärtom, de tror att om alla får göra som de vill så leder det till frihet, även om man aborterar/dödar ännu fler männiksor, för man gömmer det bakom frihet, kvinnord frihet – eller spär på homoagendan. Bara genom att återvända till moral kan vi få mer frihet, dessa krafter vill ha bort all vår frihet, genom att skapa ett samhälle som gett upp allts gränser, som man och kvinna, allts integritet löses upp, och det är det som är upplösningen av vår tids runda av mänsklighet > NWO.

  Vilken diktatur. Att samtidigt få läsa Peratt och Sederholms motstånd mot att komma åt dessa krafter är beklämmande. Vilken möjlighet vi ändå fick via Trump – men samtidigt så säger han att han inte ska göra något åt hbtq-eländet “same-sex-marriage”, så den ruttna kärnan av vad dessa krafter har haft som vapen, (de/Rockefeller skapade ju feminismen) finns kvar, så då kan man inte hindra uppösningen och vägen in i NWO, bara att den tar sig andra uttryck och kanske skjuts på i tiden.

  Går man inte till fundamentet, att “räta upp” det, för vad som är normalt och mänskligt liv, då hjälper inte den bästa trumpet i världen.

 • Det finns många paralleller till det kommunistiska övertagandet av Tsarryssland 1917 och dagens USA. Nu är det en kvinnlig Clinton som skulle hållit i rodret. Demonstranterna är embryot till den tidens köpta bolsjeviker och alla frihetssträvande människor är kulakerna i detta globala spel. Det sprack i grevens tid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *