CBS: Varning för möjlig terrorattack i USA 7 nov 2016 utfärdad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 november 2016
- NewsVoice redaktion
Bild: Terrorvarning 4 nov 2016 i USA - CBS News
Bild: Terrorvarning 4 nov 2016 i USA - CBS News
Bild: Terrorvarning utfärdades 4 nov 2016 i USA – CBS News

Den amerikanska TV-kanalen CBS News meddelar på kvällen den 4 nov om en möjlig terrorattack i USA på måndag, en dag innan valet. Uppgifterna kommer från “US intel”.

Enligt CBS källor har underrättelsetjänsten varnat för att al Qaeda kan vara i färd med att planera en terrorattack på måndag den 7 november 2016, dagen innan USA-valet. Antiterrorstyrkorna är beredda för attacker i tre delstater: New York, Texas och Virginia.

“A U.S. law enforcement source briefed on the threat information told CBS News’ Milton that the threat is possibly legitimate and concerning. The source said the threat may be aspirational and hence the lack of specificity.”

Myndigheterna ska vara mest bekymrade för att extremister inom landets gränser (home grown terrorism) kan slå till utan förvarning. Medborgarna i USA uppmanas ha tolerans för ökade säkerhetsåtgärder i landet. I USA finns över 100 st aktiva antiterrorstyrkor (Joint Terrorism Task Forces), skriver CBS.

Läs mer på CBS News: Sources: U.S. intel warning of possible al Qaeda attacks in U.S. Monday

Text: NewsVoice

 

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Japp, jag tror att det är såhär.

  Vinner Clinton så startas krig mot Ryssland och det blir kärnvapenkrig.

  Vinner Trump så kommer dom straffa befolknningen världen över genom fullskalig ekonomisk kollaps av fiat ekonomin så kallat Fractal Reserv Banking system. Då Deutsche Bank är på randen på konkurs och den är too big to fail. Den har tentaklar över hela världen och det kommer att bli 50 gånger värre än Lehman Brothers 2008. Samt att Italiens banker ligger riktigt risigt till då Italienska staten inte ville göra en bail out 2008 så dom fick ta skräplån och nu måste skräplånen betalas. Och denna gång kommer det inte bli någon bail out utan det kommer bli bail in då EU har beslutat om det.

  Så det är bara att förbereda sig genom att investera i guld och silver och skydda sina tillgångar. Samt att bunkra mat/vatten/mediciner och införskaffa sig lagliga vapen för det kommer gå vilt till om det blir en fullskalig kollaps av banksystemet.

  Jag tycker så fruktansvärt synd om folk som sover och tror att allt är bra och har inte en susning vad som pågår. Ignorance is bliss. Det kommer bli en hård smäll när väl ekonomin kollapsar.

  Denna elit vill få befolkningen och boskapen på sina bara knän så dom kan implementera sin världsregering och genomföra FN:s Agenda 2030 och RIFD chipp och blir det verklighet så har vi ingen frihet och någon framtid i huvud taget.

  Nej. Befolkningen måste vakna och inse att den globalistiska makteliten är det största hotet. Nu har en hel del vaknat via alternativa medier men det är ändå en bråkdel av vad som behövs om vi ska kunna bekämpa dessa satanistdyrkande kräk.

 • Jaha, kommer vi att få anledning att lägga 7/11 till minnet, vid sidan av 9/11? Tror inte så mycket på ”al Qaeda-spåret” då denna rörelse är en konstruktion och ”scape-goat” för mycket illvilliga krafter som t ex frimureriet och därtill hörande globala nätverk av (överstatliga) institutioner som syftar till att få nuvarande civilisation och ekonomi på fall.

  Noterar att Clinton leder opinionsmätningarna i Virginia (+5) och i NY (runt +20) medan Trump leder i Texas (runt +10).

  Myndigheterna uppmanar medborgarna i USA att ”ha tolerans för ökade säkerhetsåtgärder i landet”. De ökade säkerhetsåtgärderna hade haft svårt att införas om man först inte skapar ett problem. Oavsett vem som vinner valet så har medborgarna i världen och i USA i synnerhet förlorat då skuggregeringen i USA och i andra länder, via FN, kommer att ta i med hårdhandskarna mot (val)boskapen i sina respektive territorier.

  FN, genom Agenda 21, numera Agenda 2030, utgör ett långt större hot för USA:s medborgare och för hela mänskligheten än ”al Qaeda”. Vad är små terrorhändelser här och där jämfört med den befolkningsreduktion på över 80% och samhällstransformationer som FN planerar till 2030?

  Vilken reträttplats har planerats åt Obama? Ska han, som en världsdiktator, anförtros FN:s implementering av global “Law and order”?

  Agenda 21- Codex- Fema Camps-80% Depopulation = New World Order (Terror Camps: The Global Agenda): https://www.youtube.com/watch?v=dUWByt813fAv

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *